Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Elevii argeşeni atraşi spre sport prin competiţia “Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”

Avatar

Publicat

in

Competiţia “Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”, organizată de Prefectura Argeş şi Inspectoratul Şcolar, a ajuns la cea de-a patra ediţie şi se va derula în perioada 13 octombrie – 15 decembrie a.c.. Obiectivul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie   pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, prin acest proiect se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor spre sportul de echipă. Competiţia se desfăşoară la mai multe ramuri ale sportului de echipă – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete la care se pot înscrie elevi nelegitimaţi la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport la etapele preliminare şi de către arbitri acreditaţi în fazele semifinale şi finale ale campionatului. Deschiderea  oficială a proiectului “Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, la ora 10, în sala de sport a   Şcolii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” din oraşul Mioveni, care va găzdui meciul inaugural al campionatului, handbal fete – liceu, echipele reprezentând Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” şi Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini din Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend