Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Elevă la colegiul Maria Teiuleanu, prostituată de lux în salonul Jasmine

Avatar

Publicat

in

Patru tinere care nu împliniseră 18 ani au lucrat în salonul de masaj erotic, sub paravanul căruia funcţiona un adevărat bordel, până în momentul descinderilor ofiţerilor de la Crimă Organizată. Printre ele şi o elevă de la liceul Maria Teiuleanu din Piteşti. Clienţii veneau ca pe bandă rulantă şi asta pentru că, din spusele lor, fetele arătau bine şi erau şi foarte pricepute. Mulţi le refuzau pentru că îşi dădeau seama imediat că sunt minore, dar pentru alţii acest lucru nu conta. Plăteau câte 200 de lei, contravaloarea masajului erotic şi separat tariful pentru sex.
Fetele au masat ofiţeri sub acoperire
Cele două femei care administrau salonul Jasmine, Claudia Barbu şi Nicoleta Cătălina Monea, se ocupau şi de programarea clienţilor. Minorele care ajunseseră să locuiască în salonul de masaj erotic aveau program de seara, de la ora 20 şi până dimineaţă, la prima oră şi fiecare trebuia „să rezolve“ câte trei-patru clienţi pe seară. Salonul avea mare căutare, pentru că fetele făceau şi sex, nu doar masaj, iar acest lucru a ajuns rapid şi la urechile poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, care sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Piteşti, au pus la punct un flagrant. Doi ofiţeri sub acoperire şi-au aranjat o întâlnire cu fetele la o pensiune din comuna Albeştii de Argeş. Şi-au ales fiecare câte o minoră şi au mers cu ele în două camere. Plătiseră amândoi 850 lei pentru masaj şi sex, dar colegii lor au intrat peste ei chiar după ce terminaseră masajul.
Obligate să facă sex cu clienţi beţi sau violenţi
În rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT, minorele povestesc că la angajare li se spunea că trebuie să fie dezbrăcate complet şi să-şi atingă corpul cu cel al clientului. Pentru fiecare client pe care îl aveau, trebuiau să ia câte un comision de 50 de lei, însă nu primeau un leu. În plus, de multe ori erau obligate să facă sex cu clienţi beţi sau violenţi. De partea cealalt, patroanele lor se plângeau că nu au suficiente fete încât să facă faţă cererilor. Acest lucru reiese şi din interceptările convorbirilor telefonice dintre cele două femei. Într-una din discuţii, patroanele se plângeau una alteia că o fată se simte rău şi că din cauza ei nu pot onora toate comenzile. Cele două femei care admi­nistrau afacerea, dar şi colaboratorii lor au fost trimişi în judecată zilele trecute de către procurorii DIICOT, ST Piteşti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Avatar

  PRM-istul

  13 iulie 2012 la 6:35

  Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.In spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate in racolarea de fete care sfarsesc prin a se prostitua.
  Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala bani, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
  Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile, conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern (cele mai multe in nordul Italiei). Constantin Nicolescu, lider PSD Arges: “Curtea de Arges e Kosovo al Argesului”.

  Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila.

  Raport al Departamentului de Stat american privind traficul de fiinte umane din Romania: “Traficantii se servesc de aplicarea slaba a legii si de proasta cooperare internationala. Faptul ca traficul de persoane exista in zilele noastre ne face de rusine pe toti. Guvernul trebuie sa doreasca cu adevarat sa identifice amploarea totala a problemei pentru a putea trece la eliminarea sa. Eforturile de combatere a traficului uman sunt necoordonate si ineficiente, Romania este incapabila sa opreasca traficul de fiinte umane”.

  Art. 328
  Fapta persoanei care îsi procura mijloacele de existenta, practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.

  Art. 329
  …in absenta constrangerii
  1.Indemnul ori inlesnirea practicarii prostitutiei sau tragerea de foloase de pe urma practicarii prostitutiei de catre o persoana se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.
  …prin constrangere
  2.Recrutarea unei persoane pentru prostitutie ori traficul de persoane in acest scop, precum si constrangerea la prostitutie se pedepsesc cu inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.

  3.Daca fapta prevazuta in alin. 1 sau 2 este savarsita fata de un minor sau prezinta un alt caracter grav, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 18 ani si interzicerea unor drepturi.

  Banii, valorile sau orice alte bunuri care au servit sau au fost destinate sa serveasca, direct sau indirect, la comiterea infractiunii prevazute la alin. 1-3 si cele care au fost dobandite prin savarsirea acesteia se confisca, iar daca acestea nu se gasesc, condamnatul este obligat la plata echivalentului lor in bani.

  infocurteadearges.ro/2011/09/16/ioana-visan-este-cercetata-oficial-in-dosarul-cu-prostituate-al-lui-berlusconi/
  detectivultau.ro/bordel-ambulant-pe-patru-roti/
  jurnalul.ro/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.htm

  Geert Wilders, parlamentar olandez: “Romania si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului inalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE”

  “Cum sa pazeasca poarta Europei, niste hoti?” Henk Jan Ormel, liderul partidului Crestin Democrat din Olanda

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Prima reacție a lui Călin Popescu-Tăriceanu, după ce DNA l-a pus sub inculpare: ‘Acest dosar este unul eminamente politic’

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte al Senatului și lider al Partidului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, declară că dosarul în care este pus sub inculpare de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) este unul „eminamente politic”.

”Interesantă decizia DNA de a face public conținutul fiecărui act procedural pe care îl derulează în dosarul de presupusă mită! Ar fi fost bine dacă ar proceda la fel și cu ancheta celor 6 case ale dlui Iohannis sau cu șpăgile luate de fruntașii partidelor de guvernământ! Dar la noi, ca la nimeni, legea e pentru unii mumă și pentru alții ciumă!

În condițiile în care ancheta penală nu este publică (valabil și pentru DNA, dar la ei nu se aplică!), pot doar să vă asigur că acest dosar este unul eminamente politic. Nu există nici o probă cu privire la vreo mită, ci doar o poveste a unor procurori obedienți! Aceștia refuză să constate că:

1. Guvernul pe care l-am condus a adoptat o serie de HG-uri pentru ca România să intre în legalitate, în condițiile în care administrația centrală și locală folosea în mod fraudulos licențe software Microsoft. Adoptarea acestor HG-uri nu a fost urmată de vreo plată către deținătorii licențelor.

2. PNL a avut mai multe contracte de consultanță în perioada 2007-2008 în totală transparență și legalitate, care au fost plătite de către partid și de nimeni altcineva.

Cred că o dovadă clară că acest dosar este o făcătură este viteza de desfășurare. Este de bun simț, ca să nu mai vorbesc de obligații procedurale, ca trecerea de la statutul de suspect la cel de inculpat să se facă în urma administrării unor probe suplimentare ori, în cazul meu, procurorul nu a venit cu nici o probă suplimentară care să justifice inculparea. Mai degrabă pare că e o comandă politică “de a mă face”, cum aud că se vorbește pe culoarele puterii!

Nu este prima dată când o putere politică încearcă să-mi pună căluș printr-o înscenare judiciară. A fost “operațiunea Sterling”, urmată de procesul cu așa zisă declarație mincinoasă, și acum asta! Așa cum le-am câștigat pe toate până acum, o să-l câștig și pe acesta, și pe toate celelalte pe care bănuiesc că le dospesc!

Să fie clar: telejustitia nu este justiție, ci doar o revenire la perioada bolșevică în care nu judecau magistrații ci tribunalele poporului! Nu asta este calea pe care justiția din România trebuie să meargă!”, a scris Călin Popescu-Tăriceanu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Avocatul Poporului al UE investighează secretizarea contractelor CE cu companiile producătoare de vaccinuri anti-COVID-19’

Avatar

Publicat

in

De

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu atrage atenția asupra faptului că ”Ombudsmanul European a declarat vineri că investighează secretizarea cu care executivul Uniunii Europene se ocupă de contractele de furnizare a vaccinurilor COVID-19”.

”Vineri, 22 ianuarie 2021, Reuters a difuzat sub titlul EU Commission investigated over secrecy of COVID-19 contracts următoarea depeșă:

„Ombudsmanul European a declarat vineri că investighează secretizarea cu care executivul Uniunii Europene se ocupă de contractele de furnizare a vaccinurilor COVID-19.
Uniunea Europeană a plătit în avans aproximativ 2,5 miliarde de euro (3 miliarde de dolari) pentru a asigura aproape 2,3 miliarde de doze de vaccinuri candidate sau aprobate de la șase companii. Prețurile, condițiile de livrare și alte clauze cheie sunt confidențiale.

«Tocmai am deschis o anchetă asupra refuzului Comisiei de a oferi publicului acces la documente privind achiziționarea de vaccinuri împotriva COVID-19», a declarat o purtătoare de cuvânt a Ombudsmanului Uniunii Europene.

Comisia blocului comunitar, care co-administrează alături cu reprezentanții statelor UE discuțiile cu producătorii de vaccinuri, a declarat că confidențialitatea este importantă pentru a permite Uniunii Europene să încheie înțelegeri mai bune cu companiile. Comisia nu a oferit nicio declarație specifică, dar a declarat că va coopera cu Ombudsmanul.

Corporate Europe Observatory, un grup de campanie, a cerut accesul la contractul semnat cu AstraZeneca, primul sigilat de UE, cît și la documentele legate de negocierile privind vaccinurile. Comisia a refuzat prima solicitare și nu s-a decis cu privire la cea de-a doua, a afirmat ombudsmanul.

„Avînd în vedere interesul public semnificativ cu privire la această chestiune, solicit Comisiei să emită, cît mai curînd posibil și cel tîrziu pînă la 11 februarie 2021, o decizie de confirmare cu privire la ambele cereri de acces”, a scris Ombudsmanul într-o scrisoare adresată vineri executivului Uniunii Europene.

Orice cetățean al UE poate face apel la Ombudsman să investigheze o instituție a UE pe motiv de administrare defectuoasă. Cererile de divulgare a documentelor pot fi respinse de instituțiile UE în cazul în care publicarea unor informații este considerată împotriva interesului public.

Ca urmare a presiunilor parlamentarilor UE, la începutul acestei luni, Comisia a făcut publică o versiune redactată a contractului de vaccinare COVID-19 încheiat cu firma germană de biotehnologie CureVac.”

Ombudsmanul European e corespondentul în UE al Avocatului Poporului în România. Declanșarea investigației a fost comentată pe larg în presa europeană printre altele și ca un fapt de senzație:
Ombudsmanul European a avut cutezanța de a intra pe un teritoriu protejat de secrete, dar deja suspectat de mulți cetățeni ai UE, mai ales după ce firmele care produc Vaccin, beneficiare ale unor contracte fabuloase din partea UE, au redus distribuirea dozelor de vaccin încălcînd contractul și mai ales producînd mari probleme statelor membre ale UE angajate total în vaccinare.

La noi, în spațiul moldo-valah, știrea a trecut neobservată. A binevoit s-o pună pe fluxul de informații trimis redacțiilor abonate Agerpres, care s-a mulțumit, totuși, cu traducerea materialului. E și asta ceva, dacă ne gîndim la dezinteresul total al opiniei publice de la noi față de ce se întîmplă dincolo de granițele țării. Reuters a întocmit materialul după ce a văzut pe pagina instituției Ombudsmanului – European Ombudsman – cele două cazuri deschise împotriva UE în chestiunea Vaccinului: 85/2021, deschis vineri, 22 ianuarie 2021, și 86/2021, deschis vineri, 22 ianuarie 2021.

Cu excepția cristoiublog.ro, nici un site, nici o televiziune, nici un blog n-a preluat știrea, oferită mură-n gură de Agerpres. Despre comentarea ei în presă sau despre semnalarea ei de către un partid (AUR, formațiune care se pretinde atentă la miș-maș-urile de la Bruxelles, n-a avut nici o reacție, sigur fiind că habar n-a avut de știre).

La textul postat de Cora Muntean și pe Facebook Renate Weber a scris următorul comentariu:

„Nu e prima dată cînd Emily O’Reilly face anchetă serioasă privind diferite lucruri total nelalocul lor în Comisie. Acum trei-patru ani a găsit niște nereguli uriașe privind felul în care Martin Selmayr a ajuns în 24 de ore din șef de cabinet al lui Junker secretar general adjunct al Comisiei și apoi Secretar general. (Un raport de cîteva sute de pagini, documentat ca la carte.) Alți candidați dispărînd prin miracol (fiind numiți de el în alte poziții importante). În 24 de ore. Junker însuși a rămas tablou, habar neavînd de cel care era de facto conducătorul Comisiei Europene. Și? Nimic. În ciuda susținerii parlamentului european nu s-a întîmplat nimic. Pentru mai puțin de atît miniștri la București au fost investigați de DNA și dați afară ca miniștri. Astăzi Selmayr este ambasadorul UE la Viena.

La cum o știu, ea va face o investigație serioasă! Deși o să fie o problemă dacă nu va primi documente de la Comisie. Vom vedea. Emily O’Reilly trebuie susținută, chiar dacă deranjează. Sau tocmai de aceea!”

Am încredere în judecățile de valoare ale Renatei Weber. De altfel, în aprecierea acțiunii declanșate de Emily O’Reilly își spune cuvîntul și faptul că în această femeie îndrăzneață, care-și ia în serios rolul de avocat al Poporului în cadrul UE, Renate Weber, cel mai bun avocat al Poporului din postdecembrism, se regăsește pe ea, în luarea în serios a funcției, în lupta dusă cu Coaliția de Guvernare, care și-ar dori un Avocat al Poporului dispus să-și fructifice sinecura și prin asta destul de ocupat cu halitul și digestia pentru a mai observa ce miș- maș-uri face Puterea.

Postarea domniei sale la articolul despre investigația declanșată de Ombudsmanul european mi-a atras atenția asupra personajului numit Emily O’Reilly.

Emily O’Reilly e o jurnalistă irlandeză devenită Ombudsman european la 1 octombrie 2013. A lucrat ca jurnalistă pe politic la Irish PressSunday TribuneSunday Times. A obținut premii precum Jurnalista anului și Femeia jurnalistă a anului. În 2003, pleacă din presă pentru a deveni prima femeie avocat al Poporului în Republica Irlanda.

Acțiunea declanșată de Ombudsmanul european are toate datele pentru a fi un moment istoric. Spre uluirea multora, statele membre UE au dat mandat Comisiei Europene să încheie poate cele mai dubioase contracte din istoria continentului. Semnele că e ceva în neregulă cu aceste contracte s-au văzut mai întîi din secretomania care le înconjoară. Au venit apoi întrebări privind prețul. Cine l-a stabilit și cum l-a stabilit? În ultimele zile suspiciunile că e vorba de o uriașă afacere s-au adîncit în clipa cînd statele UE au început să se confrunte cu scăderea producției de vaccin. Președintele Consiliului European susține c-a bătut cu pumnul în masă amenințînd cu masive represalii. Pe companiile respective, care ar putea cumpăra Comisia Europeană cu președintă cu tot, le doare în cot”, conform cristoiublog.ro.

Citește și:

Vești importante pentru mii de români: Cine se implică în acest tip de proiect poate obține venituri considerabile

Lovitură pentru locuitorii din Sectorul 1! Clotilde Armand vrea să crească de 8 ori această taxă! Proiectul aflat în dezbatere până în această săptămână

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend