Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Electroarges SA devine crama ? Chelu a adus la Electroarges SA cantitati mari de vin de la o alta firma pe care a pus-o pe butuci

Publicat

in

Directorul Gavrila stie de vinul adus de la Iasi dar se fereste de comentarii
La Electroarges, potrivit datelor oficiale raportate de conducere totul merge bine iar pentru primele 6 luni se inregistreaza un profit de circa 7 milioane de euro, potrivit directorului adjunct, Ioan Gavrila. Cu toate aceste sindicatul este total nemultumit si acuza echipa de conducere a societatii ca duce o politica salariala paguboasa. Surse din interiorul fabricii sustin insa ca Chelu a transformat Electroarges intr-un balon de aer pentru societatile falimentate de galatean, printre acestea numarandu-se si fostul mare producator de vinuri Vinia din Iasi. Ca dovada, persoane importante din cadrul TESA Electroarges, ne-au informat ca, mai nou, Chelu a adus la Electroarges cantitati importante de vin de la Iasi pe care le-a depozitat in incinta fabricii. Ei sustin ca vunul va fi oferit in mare parte angajatilor fie in contul unor bonusuri salariale fie contra unor preturi foarte mici. Chestionat pe aceasta tema, Ioan Gavrila, directorul adjunct a ezitat sa dea detalii spunand doar ca si in trecut angajatii Electroarges mai primeau si cate o sticla de vin drept cadou din partea fabricii. De alta parere sunt insa liderii de sindicat care au facut dezvaluiri incredibile despre afacerea “Vinul” in cadrul unui interviu pe care il veti putea citi in editia urmatoare a ziarului nostru. Cert este ca vinul nu a fost deloc folosit pentru a sarbatori majorarea de capital de la sfarsitul saptamanii trecute.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
1 Comentariu

1 Comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend