Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

NATIONAL

Eduard Novak, vechiul și noul ministru al Sportului: Pentru prima dată după mulți ani, s-a vorbit despre sport și despre susținerea lui

Publicat

in

Eduard Novak, fostul Ministru al Tineretului și Sportului, a fost investit joi, odată cu întregul guvern, în noua postură de Ministru al Sportului. În comisia de avizare din Parlament, acesta a vorbit din nou despre Strategia Națională pentru Sport, principalul său obiectiv pe termen scurt, anunță Mediafax.

Eduard Novak a comentat pe pagina sa de facebook investitura de joi:

„Pentru prima dată după mulți ani, s-a vorbit astăzi, în acest cadru solemn, despre sport și despre susținerea lui. Sunt onorat să fac parte dintr-un executiv care a înțeles nu doar importanța sportului, ci și pe cea a echipei, care a găsit înțelepciunea de a trece peste diferențe și de a se regrupa în jurul obiectivelor comune. Acestea sunt determinate de interesul cetățenilor acestei țări, iar programul de guvernare este construit și el în jurul aceluiași pilon.”

Novak și-a exprimat speranța „că vom reuși să onorăm încrederea care ni s-a acordat și le doresc succes tuturor colegilor mei în realizarea proiectelor pe care și le-au asumat!”

El a detaliat, de asemenea, perspectiva sa asupra reformării sportului românesc:

„Planurile mele de reformare a sportului românesc, de abordare strategică a dezvoltării lui, de reintegrare în elita sportului mondial, sunt rezultatul experienței ca sportiv de performanță, președinte de federație și de echipă continentală de ciclism, membru al unor reputate organisme internaționale de profil. ”

Novak susține că cunoaște realitățile românești, pentru că vine chiar din mijlocul lor: „Cunosc nivelul la care se face sport în alte țări, am studiat multe modele de succes în strategiile altor state, care au reușit să revină printre cei mai buni.”

Explicând care sunt următorii pași pe care îi va face în fruntea ministerului, Novak a mai spus: Vor urma multe runde de consultări interne cu stakeholderii principali din sport și sunt sigur că rezultatul cu care vom veni în primăvară va fi un real restart. Strategia Națională pentru Sport va da direcția și reperele de performanță care ne vor conduce pas cu pas către obiectivele pe care ni le-am propus.”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Focar de COVID-19 în cabinetul lui Olaf Scholz, după o vizită în țările africane

Publicat

in

De

Un focar epidemic de COVID-19 a fost identificat în rândul colaboratorilor cancelarului german Olaf Scholz reveniţi dintr-o delegaţie oficială în Africa, transmite sâmbătă dpa.

‘În urma călătoriei cancelarului în Africa, membri ai delegaţie oficiale au fost testaţi pozitiv cu test PCR la COVID-19, deşi testele rapide realizate în timpul deplasării şi după revenirea sa au fost toate negative’, a declarat sâmbătă un purtător de cuvânt guvernamental.

Câţiva dintre colaboratorii apropiaţi ai lui Scholz au avut teste pozitive la COVID-19 după ce cancelarul şi delegaţia sa au revenit în Germania după turneul de trei zile în Senegal, Niger şi Africa de Sud.

Scholz a călătorit frecvent de atunci, participând joi la Forumul economic mondial de la Davos, iar vineri la un festival catolic la Stuttgart.

Purtătorul de cuvânt al cancelarului a precizat că toate testele PCR ale acestuia au ieşit negative.

Şeful guvernului german va continua să participe la întâlnirile prevăzute în agendă, respectând în acelaşi timp măsurile de control antiepidemic.

Germania nu le mai impune persoanelor care au intrat în contact cu bolnavi de COVID-19 să intre în carantină, însă Institutul Robert Koch le recomandă reducerea contactelor timp de cinci zile.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Prima declarație a lui Carlo Ancelotti, după câștigarea UEFA Champions League: ‘Sunt un om al recordurilor’

Publicat

in

De

Tehnicianul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a devenit, sâmbătă seară, primul antrenor de patru ori câştigător al Ligii Campionilor, principala competiţie intercluburi continentală. Ancelotti a triumfat în 2003 şi în 2007 cu AC Milan şi în 2014 şi 2022 cu Real Madrid.

“Nu îmi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. A fost un meci dificil. Până la urmă cred că am meritat să câştigăm competiţia. Suntem foarte fericiţi. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om al recordurilor. Am avut norocul să vin aici anul trecut şi să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate şi caracter”, a declarat tehnicianul la BT Sport, potrivit bbc.com.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finală echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend