Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ediția din 2020 a Grand Slam-ului de la Roland Garros se va disputa cu spectatori

Avatar

Publicat

in

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat, joi, că ediția din acest an a Grand Slam-ului parizian va avea loc cu spectatori.

Amânat din cauza pandemiei de coronavirus, turneul de pe zgura pariziană va avea loc în perioada 27 septembrie – 11 octombrie.

Publicitate

Ce spun organizatorii

“Numărul de spectatori admişi în arenă va fi de 50% până la 60% din capacitatea normală. Această reducere va permite respectarea regulilor pentru perioada de pandemie”, se arată într-un comunicat al FFT.


Care vor fi regulile

Spectatorii vor avea voie să vină în grupuri de maxim patru persoane, iar în arenă între aceștia și restul spectatorilor va fi un loc liber. Regula se va aplica pe cele trei terenuri principale: Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen și Simonne Mathieu.

Pe terenurile anexe, unul din două locuri va fi liber, au transmis organizatorii francezi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Incompatibilitate la Ministerul Fondurilor Europene: Secretarul general, administrator la o firmă din același domeniu

Avatar

Publicat

in

De

Agenția Națională de Integritate a fost sesizată cu un caz de incompatibitate la vârful Ministerului Fondurilor Europene, au precizat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO. Mai exact, este vorba despre secretarul general al ministerului, care a ocupat, timp de aproape trei luni, atât funcția publică. cât și funcția de administrator al unei societăți comerciale care activează în același domeniu.

Liliana Anghel a fost numită prin decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, pe 11 decembrie 2019, în funcția de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene. Pe lângă activitățile curente ale unui secretar general, prin ordin de ministru i s-a delegat coordonarea următoarelor structuri: Direcția Generală asistență tehnică programe europene, Direcția generală programe europene competitivitate, Direcția generală achiziții publice, Direcția Cooperare europeană și internațională, Direcția coordonare SMIS și IT, Serviciul Unitatea de control financiar preventiv propriu.

Publicitate

De asemenea, i s-a delegat coordonarea domeniilor privind programarea, managementul, monitorizarea și controlul utilizării asistenței financiare nerambursabile acordare de UE pentru următoarele programe: Programul Operațional „Asistențp tehnică 2007-2013 și 2014-2020, Programul Operațional „Competitivitate”, Programul Operațional Sectorial „Creșterea competitivității economice”.

În aceeași perioadă, Liliana Anghel deținea calitatea de acționar și administrator, alături de soțul său, al societății LMT Consulting and Training SRL, care are ca domeniu principal de activitate: activități de consultant pentru afaceri și management, desfășurând activități de consultanță proiecte fonduri europene, calitate la care a renunțat în favoarea fiului său, la începutul lunii martie 2020. Modificarea s-a făcut la Registrul Comerțului în data de 26 februarie.

Astfel, Liliana Anghel a exercitat, în perioada 11 decembrie 2019 – februarie 2020, calitatea de administrator în sectorul privat în același domeniu de activitate în care își exercita atribuțiile ca înalt funcționar public, deși, potrivit Codului Administrativ, avea obligația să renunțe la una dintre cele două calitate în termen de 15 zile de la începerea stării de incompatibilitate.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Utilizatorii WhatsApp vor avea o SURPRIZĂ! Compania anunță o nouă funcție

Avatar

Publicat

in

De

WhatsApp vine cu noi funcţii pentru a lupta împotriva fake news. În noul update se va regăsi o bară de căutare disponibilă doar în cazul mesajelor redirecţionate, relatează Mediafax.

Dacă un expeditor trimite o ştire primită de la altcineva, destinatarul va putea verifica dacă ştirea respectivă este adevărată.

Publicitate

„Astăzi (duminică- n.red.), creăm o metodă simplă de a verifica aceste mesaje prin apăsarea unui buton în formă de lupă în chat. Oferind astfel o cale mai uşoară de a căuta aceste mesaje care au fost redirecţionate de mai multe ori, putem ajuta oamenii să găsească mai multe surse de informaţii despre materialul primit”, au declarat reprezentanţii WhatsApp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend