Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Edi Iordănescu și o posibilă preluare a lui FCSB – Mesajul transmis de tehnician

Publicat

in

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat luni că este gata să îl demită pe Dinu Todoran și să îl aducă pe Edi Iordănescu ca antrenor. Tehnicianul liber de contract a mai fost asistent la FCSB în trecut.

Din cauza ultimelor rezultate slabe ale echipei, Gigi Becali a decis să negocieze aducerea unui alt antrenor în locul lui Dinu Todoran și să îi lase ”mână liberă”.

Cele două variante sunt Edi Iordănescu și Cosmin Olăroiu. Patronul lui FCSB ar fi început deja negocierile cu Edi Iordănescu, liber de contract de la despărțirea de CFR Cluj după cucerirea titlului de campion în sezonul trecut.

Edi Iordănescu i-ar fi cerut patronului roș-albaștrilor despăgubiri în cazul în care va interveni în vreun fel la echipă. Becali este gata să accepte și această clauză.

După zvonurile apărute în presă luni, Edi Iordănescu a ținut să transmită un mesaj pe Facebook referitor la subiectul preluării FCSB.

”Salut! Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficială referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pt moment chiar nu am ce sa anunt/comunic. Va rog sa ma intelegeti si respectati pozitia.

Orice informatie pe surse sau eventuala declaratie a mea din spatiul public, este asumata de cine produce stirea!! O zi buna”, a scris tehnicianul în vârstă de 42 de ani.

Edi Iordănescu a fost asistent la FCSB între anii 2010-2012.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

Constantin Necula conferențiază de Ziua Internațională a Tineretului Ortodox

Publicat

in

De

De Ziua Internațională a Tineretului Ortodox, miercuri, 2 februarie, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților va organiza conferința online intitulată „Întâmpinarea tinereții cu Hristos”, susținută de părintele Constantin Necula, prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava și va fi transmis live pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților începând cu ora 19:00, scrie basilica.ro.

În cadrul aceluiași eveniment, va avea loc prezentarea cărții părintelui, întitulată: „Despre sensul vieții cu Mihai Morar și Părintele Necula”, apărută în anul 2021.

La final, va fi organizată o sesiune de întrebări și răspunsuri la care vor participa tinerii suceveni care au performat în diferite domenii, printre care și medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021, Ancuța Bodnar.

Conferința va fi moderată de către Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru disciplina religie și coordonatoarea evenimentului.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Nicolae Ciucă a numit secretari de stat la MAE, Sport, Agricultură și Antreprenoriat

Publicat

in

De

Premierul Nicolae Ciucă a semnat, vineri, decizii de eliberare și numire în funcție a mai multor secretari și subsecretari de stat.

Numiri:

Decizie pentru numirea doamnei Daniela Anda Grigore Gîtman în funcția de secretar de stat pentru afaceri europene în cadrul Ministerului Afacerilor Externe

Decizie privind numirea domnului Radu-Dumitru Antohi în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sportului

Decizie pentru numirea domnului Cristian-Mihael Leonov în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Decizie privind numirea domnului Lucian-Ioan Rus în funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului

Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către domnul Ion-Tudor Coman a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Decizie privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către domnul Ion Damian a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii

Eliberări din funcție:

Decizie privind eliberarea doamnei Daniela Anda Grigore Gîtman din funcția de secretar de stat pentru relații interinstituționale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe

Decizie privind eliberarea domnului Radu Lebădă din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sportului

Decizie privind eliberarea domnului Cristian Emilian Ghiță din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sportului

Decizie privind eliberarea domnului Mihai Sebastian Ionescu din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend