Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Economisiti bani, dar nu calitate: alternative la parfumurile clone

Publicat

in

Sunteti indragostiti de esente, nu si de forme sau etichete? Doriti sa va mai salvati din buget, fara a face rabat de la calitate? O alternativa rapida si accesibila pentru a beneficia de esente olfactive cu totul speciale este reprezentata de parfumuri clone inspirate din esente originale, recunoscute pe plan modial.

Sunteti indragostiti de esente, nu si de forme sau etichete? Doriti sa va mai salvati din buget, fara a face rabat de la calitate? O alternativa rapida si accesibila pentru a beneficia de esente olfactive cu totul speciale este reprezentata de parfumuri clone inspirate din esente originale, recunoscute pe plan modial.

Spre deosebire de parfumurile fake, care imita ambalajul, impachetarea si continutul produsului, fara a oferi aceeasi calitate cu a originalului, parfumurile de tip clona nu incearca sa induca in eroare cumparatorul.

Parfumurile clona sunt produse originale, la care numele de marca  este utilizat strict in scop orientativ, singurele conexiuni ale acestora cu esentele celebre constand in faptul ca aroma poate fi identica sau apropia foarte mult de cea originala.

Esente inspirate din parfumuri celebre

Colectiile de parfumuri clone sunt inspirate de parfumurile originale. Ele pleaca de la aceleasi ingrediente, iar in unele cazuri se poate interveni cu modificari olfactive pentru a satisface dorintele consumatorilor finali. Sunt parfumuri calitative, persistente, pentru dama si barbati, inspirate dupa cele celebre si  dezvoltate sub atenta supraveghere a expertilor de top.

Parfumurile tip clona, cu note asemanatoare parfumurilor cunoscute, nu ar trebui excluse de pe lista de shopping, fiind o varianta accesibila de a experimenta esente calitative inspirate de parfumuri originale. Prin notele folosite, obtinute din materii prime de inalta calitate, esentele tip clona sunt produse oneste, care incearca sa se apropie cat mai mult de parfumurile recunoscute pe plan mondial, fara a imita produsul original, avand in vedere faptul ca ambalajul este diferit si poarta o alta marca.

In cazul parfumurilor clone calitative, persistenta este extrem de apropiata de cea originala, in unele cazuri concentratia fiind poate chiar mai mare decat originalul. Parfumurile au o rezistenta ce poate depasi chiar si 10 ore, iar pe haine esentele clone pot fi simtite inclusiv dupa cateva zile.

Povestea parfumurilor clone de pe Parfumat

Parfumurile clona din magazinul online parfumat.ro reprezinta o alternativa ideala la parfumurile de marca, mainstream sau de nisa, fiind dedicate iubitorilor de esente calitative, adaptate dupa retetele parfumurilor preferate de public. Parfumeria online a ales cel mai bun producator de parfumuri clone, totul fiind gandit si realizat la nivel premium –  de la esente fine produse in Turcia cu materii prime de cea mai buna calitate, pana la esente frantuzesti marca Jean Niel, care cuceresc iremediabil simturile.

Inspirata din parfumuri de brand, gama bogata de parfumuri clone se remarca prin modificarile aduse asupra componentei olfactive a esentelor, pentru a satisface dorintele consumatorului final. Pentru a completa cu succes portofoliul de parfumuri clone si a aduce in fata clientilor sai o multitudine de produse, Parfumat a selectat cei mai buni producatori de clone – Shaik Perfume, Edossa, Loris Perfume, Lion Francesco, Saria Perfume – urmand ca in curand sa surprinsa cu alte noi brand-uri. In magazinul online puteti identifica parfumul clona potrivit, de calitate superioara, cu note ce fac diferenta, influenteaza starea de spirit si subliniaza individualitatea.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Scandal la spital! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacienții – Femeia s-a răstit la un bolnav care aștepta pe hol „Poți să aștepți și trei ore”

Publicat

in

O doctoriță din Vaslui a preferat să se joace pe telefon în loc să consulte pacienții. Aceștia așteptau de câteva ore pe hol, fără să fie preluați de cineva și fără să primească vreo informație.

Încercând să întrebe când va fi preluat de cineva, aceasta a început să urle la el să și să îi spună că trebuie să aștepte. Alături de bărbat, mai era o pacientă care aștepta la consult și care era acolo înainte ca bărbatul să fi venit. 

„Voi nu ascultați aicea, că vă trimit acuș la alt spital? Trebuie să așteptați. Și eu când mă duc, aștept și sunt medic, da? Da’ poți să aștepți și trei ore. Eu am plecat la șapte și am intrat la patru dimineața. Tu poți să mori? Imediat în chemăm pe domnul doctor Vasile și o să te vadă”, a spus femeia. Se pare că aceasta venise pentru un pacient care prezenta o situație mai gravă de sănătate, dar nu știa despre cine e vorba. În momentul scandalului, doctorița a făcut și o referință la culoarea pielii pacientului, spunându-i că e de culoare, potrivit unor clipuri postate pe Facebook.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

EXCLUSIV Fostul președinte Emil Constantinescu: ‘Este un deja-vu. În România, văd ieșirea din nou la suprafață a curentelor care au reprezentat agentura sovietică’

Publicat

in

EXCLUSIV Bugetul.ro. Joi, 25 mai 2023, fostul președinte al României, Emil Constantinescu, și-a lansat, la Bookfest, lucrarea „Lumea post-pandemie între război și pace” – lucrare coordonată fostul șef de stat împreună cu Oana Elena-Brânda. Cu această ocazie l-am întrebat pe fostul președinte al României cum vede evoluția războiului din Ucraina și dacă este îngrijorător sentimentul pro-rus care a luat naștere în societatea românească, de la începutul invaziei Rusiei lui Vladimir Putin în Ucraina.

Fostul președinte al României a declarat, pentru Bugetul.ro, că în România ies la suprafață din nou curentele care au existat în 1999, în timpul intervenției NATO în Kosovo, și care au reprezentat agentura sovietică.

Mai mult, Emil Constantinescu a subliniat, pentru Bugetul.ro, că Vladimir Putin, fost ofițer KGB, încearcă, prin invazia în Ucraina,  să refacă imperiul sovietic, imperiu a cărui destrămare dictatorul de la Kremlin o consideră „o mare dramă”.

Emil Constantinescu, fost președinte al României: „Pentru mine, este deja-vu. În România, eu văd ieșirea din nou la suprafață a curentelor care au existat în 1999, în timpul intervenției în Kosovo, și care au reprezentat agentura sovietică”

Eugen Dinu: Cum vedeți dumneavoastră evoluția războiului din Ucraina?

Emil Constantinescu, fost președinte al României: Este greu de răspuns scurt la probleme complicate. Războiul din Ucraina trebuie văzut în adevărata lui lumină, care înseamnă o resetare a lumii de până în februarie 2022. Pentru că a marcat începerea unui nou Război Rece, în care trăim, combinat cu amenințarea unui război nuclear. Deci, ceea ce reprezenta o parte a Războiului Rece, readusă acum în discuție. Și un război real, cu victime omenești și distrugeri uriașe, care nu pot să rămână fără consecințe.

În același timp, el va reseta toată lumea, pentru că pune câteva probleme esențiale. Trebuie răspuns la următoarele întrebări: în viitor va predomina forța dreptului sau dreptul forței? Mai sunt valabile tratatele? Ce fel de tratate sunt ele? Care este soarta conflictelor înghețate, a tratatelor care consemnează conflicte înghețate sau care pregătesc un nou război? Și cum se poate construi o pace globală, prin educație, prin cultura păcii? Acestea sunt numai câteva idei, dar alte consecințe sunt refacerea echilibrului economic, refacerea modului în care lumea nu mai poate să fie omnipolară și, pe lângă această periferie haotică, va trebui să conțină un centru care să poată să garanteze un nou echilibru mondial.

Putem discuta mult, acestea sunt câteva teme și am încercat prin cartea pe care am lansat-o astăzi să aduc împreună, sub formă de declarații, conferințe ale unor personalități importante. După cum mai mai spus sunt 25 de foști șefi de state, și nu oricare, sunt foști șefi de state cu background academic, care au viziuni, 25 de foști prim-miniștri cu background academic, dar și mari personalități intelectuale, pentru că, în momentul de față, eu cred în responsabilitatea mediului academic pentru conturarea unei viziuni.

„Putin vrea să refacă imperiul sovietic”

E.D.: Din punctul dumneavoastră de vedere, este îngrijorător acest sentiment pro-rus care a luat naștere în societatea românească, în această perioadă (n.r. – de la invazia rusă în Ucraina și până în prezent)?

Emil Constantinescu, fost președinte al României: Pentru mine, este deja-vu. În România, eu văd ieșirea din nou la suprafață a curentelor care au existat în 1999, în timpul intervenției în Kosovo, și care au reprezentat agentura sovietică.

Spun sovietică pentru că în Rusia, în momentul acela, exista o dualitate. Exista o conducere de tipul Gorbaciov, urmată de Elțîn, înclinată spre Occident și spre soluționare pașnică, și o aripă dură a celor care dăduseră lovitura de stat fără succes în 1991, reprezentând cadrele KGB-ului, GRU-ului și ale armatei care doreau ceea ce astăzi Putin face, anume refacerea imperiului sovietic vremelnic deteriorat – ceea ce Putin consideră că a fost o mare dramă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend