Conecteaza-te cu noi

Administratie

Economii la buget! Piteștiul, iluminat de sărbători cu instalațiile de anul trecut

Publicat

in

În zona centrală a Piteștiului, pe principalele artere din oraș, dar și în cartiere, de câteva zile angajații Primăriei au început pregătirile pentru perioada sărbătorilor de iarnă, prin montarea instalațiilor de iluminat ornamental de sărbători. Pentru că vrea să facă economii la buget, municipalitatea nu va cheltui foarte mulți bani anul acesta și va folosi aceleași instalații ca și anul trecut. Sumele astfel economisite urmează să fie distribuite către investițiile programate pentru anul viitor. Conform tradiției, startul sărbătorilor de iarnă și aprinderea iluminatului ornamental de sărbători va avea loc cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie. Pentru acest moment, piteștenii sunt așteptați cu surprize și momente solemne, evenimentul fiind serbat în Piața Primăriei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – BĂTAIE DE JOC: Romanii amendați și mințiți , Ludovic Orban și miniștrii încalcă regulile cu whiskey și tutun

Publicat

in

De

În timp ce premierul Ludovic Orban și miniștrii săi le cer românilor să respecte legile în plină epidemie de coronavirus, ei sunt primii care le încalcă.

Miniștrii nu respectă nici distanțarea socială, nu poartă nici mască, deși sunt în spațiu închis, și mai și fumează, încălcând legile. În timp ce Orban are în mână o țigară și un pahar de bere în fața sa, ministrul Economiei ține în mână un pahar de bătură spirtoasă, probabil whisky. Ministrul de Externe are în mână un trabuc, iar pe masa din stânga sa se află un alt pahar în care se remarcă tot o băutură spirtoasă.

Lucian Bode are un pahar de șampanie în fața sa, iar pe masă sunt mai multe sticle de bere, apă și băuturi spirtoase, alături de câteva farfurii cu mâncare. Pe unul dintre dulapuri, chiar lângă ușă, se află o altă sticlă de băuturi spirtoase. Cu toții se uită spre o altă persoană din încăpere, nefiind exclus ca în partea care nu apare în fotografie să fie mai multe persoane, nu doar una.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

FIRMĂ cunoscută, ANGAJEAZĂ ELECTRICIAN și CAMERISTĂ HOTEL

Publicat

in

De

– SC ELECTROCONSTRUCT SRL ANGAJEAZĂ urgent ELECTRICIAN cu sau fără experiență. Telefon: 0744 650 461

– Hotel Piscul Negru ANGAJEAZA URGENT CAMERISTĂ. Telefon: 0744 650 461

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend