Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Echipele Delta ACM din nou la marea asfaltare

Publicat

in

Începând cu această săptămână angajaţii SC Delta ACM, cei care s-au ocupat de “marea asfaltare” de la Curtea de Argeş se vor întoarce la muncă. Primarul Nicolae Diaconu a declarat că a avut o întâlnire cu reprezentanţii societăţii dar şi cei ai proiectantului în urma căreia s-a stabilit că mai sunt câteva lucrări de făcut pe străzile cuprinse în program, dar şi unele de remediat.
“În această săptămână se vor relua lucrările pentru că mai sunt de făcut unele podeţe şi alte mici reparaţii pe unele străzi. De asemenea trebuie schimnat principiul de prindere al semnelor rutiere pentru că majoritatea au fost smulse sau sucite. Trebuiesc ancorate mult mai bine pentru că, din păcate avem cetăţeni care se agaţă de ele şi o mare parte au fost deja rupte”, a declarat primarul Nicolae Diaconu.
Cu siguranţă că până la recepţia finală se vor rezolva şi problemele semnalate de argeşeni pe străzile Groape, Alunului sau Plopiş, acolo unde străzile se inundă, asfaltul a fost spart sau au existat probleme de construcţie.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

BĂRBAT DIN CURTEA DE ARGEȘ DAT DISPĂRUT DE FAMILIE – Dacă l-ați văzut sunați la Poliție

Publicat

in

De

Un bărbat în vârstă de 61 ani a fost dat dispărut zilele trecute de familie. Acesta locuiește pe strada Badarcesti dar familia spune că a dispărut de la locul de munca din comuna Tigveni. Nume său este MOLDOVEANU CONSTANTIN și nu a mai fost vazut din data de sâmbătă, 5 iunie.

Cine poate oferi orice fel de informație cu privire la această persoană, este rugat să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Curtea de Argeș, la telefon  0248 721 851.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend