Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Echipa ziarului PROFIT – super petrecere de sfârşit de an pe Transfǎgǎrǎşan

Avatar

Publicat

in

Dupǎ un an de muncă şi eforturi încununate cu realizǎri pentru mulţi de invidiat, echipa ziarului nostru şi-a luat o binemeritatǎ pauzǎ de trei zile pentru a sǎrbǎtori încheierea anului. Anul acesta, cu mic, cu mare, am urcat la munte, la un frumos hotel situat pe Transfǎgǎrǎşan. Graţie gazdei noastre, membrii echipei ziarului au avut parte de trei zile de relaxare totalǎ şi de rǎsfǎţ pe toate planurile. Fie pe pârtia de sǎniuş, fie în jurul tuciurilor aburinde cu bunǎtǎţi gǎtite de maeştrii bucǎtǎri, fie la un vin fiert sau în restaurantul hotelului, distracţia şi deopotrivǎ relaxarea au fost la cote înalte. Intr-o atmosferǎ magnificǎ, de iarnǎ autenticǎ cu multa zapada, am depǎnat amintiri, am cântat colinde în acordurile chitǎrii lui Robert Turcescu, am fǎcut planuri pentru anul care vine dar am şi contorizat realizǎrile de peste an cu promisiunea cǎ în 2016 vor fi mult mai multe. Firesc, şampania a fost dedicatǎ faptului cǎ în 2016 ziarul PROFIT şi-a consolidat poziţia de lider al presei argeşene, ediţia online fiind în permanenţǎ pe primul loc în clasamentul site-urilor ziarelor din judeţ care au şi ediţie de print, rareori schimbând primul loc cu colegii de la cotidianul Curierul Zilei. Aşa se face cǎ am stabilit un record greu de egalat de celelalte publicaţii de print, ziarul PROFIT având peste 1 milion şi jumǎtate de  cititori (vizitatori unici)  în anul 2015. PROFIT este liderul detaşat şi pe social media, pagina oficialǎ de Facebook a ziarului având în acest moment nu mai puţin de 33.000 abonaţi, aproape dublu faţǎ de urmǎtorul clasat. Sǎ mai amintim, printre altele, doar de faptul cǎ ediţia de print se tipǎreşte în condiţii grafice de excepţie la Bucureşti, full color, într-un tiraj suficient cât sǎ acopere cu obiectivitate întreg judeţul Argeş.  La capitolul planuri de viitor,  PROFIT va iesi pe print incepand cu prima editie a anului viitor cu un plus de inca 8 pagini, ceea ce va insemna si mai multa informatie.  Pe online vom avea suprize uriase una dintre acestea constand in lansarea unui portal national de stiri si relansarea PROFIT TV,  ceea ce a fost inca din 2007, prima televiziune online din Arges.  Ei bine toate acestea dar şi altele sǎrbǎtorite zilele trecute sunt rezultatul şi meritul celor care zi de zi spun “prezent” în ediţia online şi sǎptǎmânal în ediţia de print: Mǎlina Petrescu, Robert Turcescu, Vali Mocanu, Ana Maria Stroescu, Camelia Matache, Mihai Mustaţǎ, Dan Arţǎruş, Stefania Vasile şi Iulian Uţǎ. Pe scurt, inimoasa şi ambiţioasa echipǎ a ziarului PROFIT care vǎ ureazǎ, acum la sfârşit de an, sǎ aveţi sǎrbatori de iarnǎ liniştite şi un an nou plin de realizǎri !

Dupa sanius merge o tuica fiarta Tuciul cu laptele fiert a fost la mare cautare Si copii au dansat  Echipa Profit Fetele s-au incalzit cu tuica fiarta Partieeee...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRobert Turcescu ne-a provocat sa cantam colinde. Si am cantat !

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban, noi precizări despre decizia CCR. Ce se întâmplă cu alegerile parlamentare

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat marţi referitor la decizia CCR care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare că i se pare ceva „foarte straniu” şi a adăugat că în cazul în care Legislativul nu vrea să stabilească data respectivă, „nu ai ce să le faci parlamentarilor”.

„Au declarat public că vor amânarea alegerilor. (…) Deci, noi am stabilit data alegerilor în baza prevederilor constituţionale şi în baza prevederilor legii aflate în vigoare. Eram obligaţi să facem lucrul ăsta, pentru că astea sunt prevederile legii. De ce e data de 6 decembrie? Pentru că trebuie să ţii cont de două elemente constituţionale, durata mandatului de parlamentar, care e patru ani şi durata mandatului expiră pe 20 decembrie.

În plus, ai termenul constituţional de maximum 20 de zile de la data alegerilor în care preşedintele convoacă Parlamentul nou ales pentru prima şedinţă de validare a mandatelor şi de depunere a jurământului.

Publicitate

Deci, astea sunt prevederile constituţionale de care noi am ţinut cont. Mandatele expiră pe 20, noi am stabilit data de 6 decembrie „, a declarat Orban la B1 TV, întrebat dacă urmare a deciziei CCR, care a stabilit că Parlamentul decide data alegerilor parlamentare, PSD va vrea prin Legislativ să amâne data scrutinului fixată de Guvern pentru 6 decembrie.

Întrebat dacă în ultimii 30 de ani s-a întâmplat vreodată ca Parlamentul să decidă data alegerilor generale, premierul a spus: „Eu nu-mi aduc aminte”.

„În plus, gândiţi-vă că parlamentarii nu răspund pentru voturile politice din mandat. Deci, dacă Parlamentul nu poate să stabilească data alegerilor că nu vin parlamentarii la cvorum şi nu se poate adopta legea, ei nu răspund. Ce faci? Dacă Parlamentul – a acceptat Curtea Constituţională că pot să stabilească ei data alegerilor – nu vrea să stabilească data alegerilor, nu ai ce să le faci parlamentarilor. Cine stabileşte data alegerilor ? Normal, o dă Guvernul, dar… adică, mi se pare ceva foarte straniu, foarte straniu”, a afirmat Orban.

Fiind întrebat dacă Executivul mai poate întări în vreun fel data de 6 decembrie ca dată a scrutinului parlamentar, premierul a precizat: „Decizia Curţii a respins sesizarea legată de neconstituţionalitatea legii prin care Parlamentul şi-a acordat singur dreptul de a stabili data alegerilor”.

Premierul a adăugat că este curios ce se va întâmpla privitor la acest subiect, reafirmând că deja Parlamentul a stabilit data alegerilor pentru 6 decembrie.

„Sigur că, odată ce am dat decizia, prin hotărâre de guvern, şi am stabilit data alegerilor, repet, pe cadrul constituţional şi legal existent la data la care am stabilit, acum e un pic mai greu. Chiar sunt curios ce se întâmplă. Dacă vine Parlamentul şi dă o lege prin care stabileşte: data alegerilor parlamentare este iunie 2022? Ce se întâmplă, în ce situaţie ajungem? Adică, o să fie două alegeri? Noi mergem la alegerile pe care le-am convocat în 6 decembrie? Evident că e neconstituţional, evident că ai un termen maxim de prelungire a mandatelor”, a afirmat Orban

Curtea Constituţională a României a respins marţi sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis şi a Guvernului asupra Legii privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, ca urmare a încetării mandatului Parlamentului ales în anul 2016, informează agerpres.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘A fost una dintre cele mai grele bătălii, ne pare rău că nu am putut să batem PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, marţi seară, că PNL a câştigat alegerile locale, la votul politic, cu 34%, fiind urmat de PSD, cu 30%, şi USR cu 13%. Orban a precizat că PSD are 1.450 de primari, PNL 1.250, PMP 50 şi USR 45, iar în ceea ce priveşte consiliile judeţene PNL are 17, iar UDMR 4, restul fiind ale PSD. În plus, Orban afirmă că PNL a câştigat pentru prima dată votul politic din Teleorman, urmând a avea majoritate în Consiliul Judeţean.

”PNL a câştigat alegerile cu 34%. Pe locul doi a fost PSD cu 30%, asta la votul politic şi pe locul 3 USR, cu 13%. Ăsta este rezutatul. Unii nu văd decât victoriile de la Timişoara şi de la Braşov ale USR PLUS. Foarte bine, asta a fost decizia alegătorilor (…) deşi rezultatele concrete în cele două oraşe se văd”, a afirmat, marţi seară, preşedintele PNL Ludovic Orban, întrebat despre declaraţiile contondente ale liderilor USR PLUS cu privire la criteriile de integritate.

Orban a precizat că ”PSD a plecat de la 1.700 de primari şi are 1.430 de primari, PNL cu 1.250 – nu avem încă toate datele, urmează PMP cu 50 de primari şi abia pe locul 4 e USR PLUS cu 45 de primari. 1.250 de primari, comparabil cu 45 de primari. Noi ne comparăm cu PSD-ul. Ne pare rău că nu am putut să batem PSD, dar (…) este foarte greu în sistem de alegeri într-un tur să baţi un primar PSD”.

Publicitate

Întrebat cum a reuşit PNL la Vrancea, unde social-democratul Marian Oprişan deţinea preşedinţia Consiliului Judeţean din 2000, Orban a afirmat: ”A fost una dintre cele mai grele bătălii. Echipa noastră de acolo nu a mai acceptat niciun fel de compromis, nu a mai acceptat să-şi bage dracul coada n organizaţie şi a ales în mod solidar o bătălie pe viaţă şi pe moarte cu Oprişan. Acolo am câştigat, deşi scorul politic pentru PSD a fost aproximativ egal cu scorul nostru”.

De asmenea, Orban a vorbit despre faptul că PNL a câştigat pentru prima dată în judeul Teleorman.

”La Teleorman este prima dată când PNL câştigă Teleormanul, la vot politic la Consiliul Judeţean. Nu numai că-l câştigă, dar îl câştigă cu o diferenţă de peste patru procente faţă de PSD. Avem aproape 44$ la Consiliul Judeţean şi vom avea majoritatea prin sistemul de repartizare. Nu am reuşit să batem PSD, dar am plecat de la şapte preşedinţi de Cj şi am ajuns la 17. PSD are 20 de preşedinţii de Cj şi UDMR 4, în rest, nicio altă formaţiune politică, nici măcar nu s-a apropiat de şansa de a câştiga vreo preşedinţie de CJ”, a mai declarat Orban, informează news.ro

Citește și:

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Lovitură devastatoare pentru DIICOT! Un celebru om de afaceri a fost pus în libertate

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend