Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Echipa SV Mattersburg părăseşte prima ligă austriacă din cauza falimentului

Avatar

Publicat

in

Echipa austriacă de fotbal SV Mattersburg a anunţat că părăseşte prima ligă în care activa, după ce a declarat falimentul, în urma unei reuniuni a Consiliului de conducere a clubului, scrie EFE.

Conform sursei, decizia Consiliului a venit în urma scandalului de corupţie care a zguduit principalul sponsor al echipei, Commerzialbank Mattersburg, potrivit agerpres.ro.

STIRI FIERBINȚI

Citește și: Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Este chiar posibilă în două etape .

Preşedintele băncii respective, Martin Pucher, a fost şi cel care a controlat clubul de fotbal din localitatea cu 7.500 locuitori, pe care l-a susţinut cu generozitate, însă acesta a demisionat după ce s-a dovedit că a făcut fraude în contabilitatea băncii.

Ca urmare a situaţiei, SV Mattersburg va rămâne un club de formare a juniorilor, locul său în prima ligă valorică austriacă urmând să fie luat de WSG Tirol, ultima clasată, care retrogradase la finalul sezonului.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea: ‘Am votat împotriva măsurilor de carantinare a 19 localități’

Avatar

Publicat

in

De

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea de a introduce, peste noapte, carantina în 19 localități (inclusiv în municipiul Râmnicu Vâlcea) i-a luat prin surprindere pe mulți dintre locuitorii județului, anunță curierul.ro.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Liderul CJ Vâlcea, care are drept de vot în CJSU, a declarat că nu a fost de acord cu această măsură și ne-a explicat și motivele pentru care a procedat astfel. Intenția sa era să se renunțe la instituirea acestei stări de carantină în cele 19 localități, încercând să se limiteze răspândirea virusului prin sporirea controalelor din localitățile cu probleme. Opinia sa a fost susținută doar de câțiva alți membri ai CJSU, majoritata voturilor fiind pentru instituirea carantinei în cele 19 localități (Băbeni, Berislăvești, Bujoreni, Bunești, Călimănești, Costești, Drăgoești, Galicea, Golești, Milcoiu, Ocnele Mari, Olanu, Păușești Măglași, Pietrari, Râmnicu Vâlcea, Runcu, Stoenești, Vlădești, Voineasa).

STIRI FIERBINȚI

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

„În 19 localități din județul Vâlcea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la care am fost prezent, a decis, prin vot majoritar, limitarea activității restaurantelor la o treime din capacitate. Mai sunt vizate teatrele, târgurile de săptămână și celelalte asemenea. Eu am fost împotrivă. Am solicitat să nu se ia această măsură. Am solicitat ca în cele 19 localități să se suplimenteze forțele de menținere a ordinii, în sensul în care echipaje sporite de la Jandarmerie, Poliție, DSP, DSV adică toate instituțiile abilitate să își mărească numărul de forțe în aceste localități și să asigure prin măsurile legale pe care le au la îndemână respectarea normelor de protecție împotriva răspândirii virusului. Am votat împotrivă eu, secretarul județului, Talmaș de la Consiliul Județean și Salvamont. Ceilalți au votat pentru. Repet, am fost împotriva acestei măsuri și am zis să facem primul pas în sensul de a spori controalele. Ulterior, dacă vedeam că nu reușim, puteam să venim cu astfel de măsuri”, a declarat Constantin Rădulescu.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

NATIONAL

Iohannis, on accusations of electoral fraud in local elections: Guilty to be held accountable

Avatar

Publicat

in

De

President Klaus Iohannis declared on Wednesday at Cotroceni Presidential Palace that, regarding the accusations of electoral fraud in the local elections, “the guilty will be held accountable”.

“The electoral process itself went above expectations and the electoral commissions in the polling stations worked hard, did their best and managed to solve the problems that arose. But it seems that after the vote, some individuals, we will see exactly who, tried to defraud the results by falsifying certain documents. It is simply unacceptable and these procedures need to be significantly improved,” he said.

STIRI FIERBINȚI

At the same time, he spoke about the fact that the electorate will sanction the respective attempts, if proven.

“If it is found that the PSD [the Social Democratic Party] has tried to defraud the voting outcome, then it is clear that the electorate will drastically sanction this behavior, and the authorities must thoroughly check and that as quickly as possible who and how and from which party succeeded or failed to defraud the result of these elections,” the president pointed out.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend