Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Easy Credit: păreri privind momentul oportun de solicitare a unui credit cu garanție imobiliară

Avatar

Publicat

in

Chiar dacă a obține un credit cu garanție imobiliară poate părea o idee extrem de atractivă, este recomandat ca oamenii să-și cântărească foarte bine deciziile și să facă un astfel de pas numai atunci când sunt siguri că pot susține o astfel alegere pe termen lung. De aceea, consumatorii pot găsi în rândurile de mai jos câteva detalii pe care le pot pune în balanță, înainte de a începe să-și caute o locuință proprie.

Vechimea în câmpul muncii contează

Oamenii nu pot solicita un credit cu garanție imobiliară imediat ce s-au angajat. Printre condițiile de eligibilitate se numără faptul că vechimea la locul actual de muncă trebuie să fie de cel puțin 3 – 6 luni, cu mențiunea că în ultimele 12 luni, consumatorii nu trebuie să fi avut întreruperi ale contractului de muncă mai mari de 31 de zile. De exemplu, băncile consideră că printre cei mai potriviți oameni pentru obținerea creditelor sunt cei care au deja o vechime în câmpul muncii de minimum 2 – 3 ani, întrucât prezintă încredere și stabilitate.

Stabilitate financiară

Un alt detaliu, care le poate indica românilor că este oportun să contracteze un credit cu garanție imobiliară este stabilitatea financiară. Atunci când lucrează în cadrul unor companii sigure de pe piață, care le pot furniza venituri constante, înseamnă că oamenii își pot face și planuri de viitor, pe termen lung.

Întemeierea unei familii

A întemeia o familie presupune și necesitatea unui apartament sau a unei case, unde toți membrii familiei să aibă suficient loc și spațiu personal. De aceea, tinerii aflați la început de drum, care vor să se bucure de un imobil pe care să îl numească ,,acasă” pot cere sprijinul instituțiilor bancare atunci când decid că este momentul să investească într-un imobil. Este vorba despre o modalitate prin care oamenii pot întreprinde un lucru măreț fără ajutorul celor dragi și fără a se împrumuta de la cunoștințe.

Consumatorii trebuie să dispună deja de un avans

Printre situațiile în care este oportun ca românii să ceară la instituțiile financiar-bancare un credit cu garanție imobiliară se numără și cea în care au deja minimum 5% din valoarea imobilului pe care și-l doresc. Cele mai multe dintre produsele bancare se acordă numai în baza unui avans, pe care trebuie să îl achite solicitanții. Cuantumul avansului depinde, însă de cât costă imobilele, dar și de tipurile de credite pe care și le doresc tinerii.

Numărul complexelor rezidențiale ridicate în ultimii a crescut considerabil, întrucât cererea este din ce în ce mai mari. Românii preferă astăzi să-și cumpere propriile locuințe, în loc să continue să trăiască împreună cu părinții ori să plătească lunar o chirie costisitoare. Investițiile în case și apartamente sunt excelente pe termen lung, întrucât astfel de proprietăți nu se devalorizează niciodată, ci dimpotrivă.

Înainte de a obține creditele dorite, consumatorii trebuie să fie atenție la condițiile de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinească, dar și la costurile pe care vor fi nevoiți să le suporte. Dacă totul este în regulă, ei pot merge mai departe cu obținerea produselor bancare!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Radu Cristescu îi atacă extrem de dur pe Raed Arafat și pe Vlad Voiculescu: ‘Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții. Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor’

Avatar

Publicat

in

De

Deputatul PSD Radu Cristescu îi avetizează pe șeful DSU Raed Arafat și pe ministrul Sănătații Vlad Voiculescu, ”românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană!”.

”Opriți sălbăticia nazistoidă din spitale!

Sălbăticia șocantă de la Spitalul Foișor arată încă o dată ce sub-oameni animalizați conduc România.

Arafat și Voiculescu, cei doi vătafi-fuhreri ai sistemului medical, tratează spitalele ca pe niște lagăre de concentrare naziste.

Peste noapte, cei doi călăi în costum aruncă afară bolnavii operați, ca să elibereze astfel paturile pentru aberantele lor planuri anti-pandemice, clocite în mințile bolnave ale cretinilor liberalo-useriști. Pe ascuns, noaptea, ca hoții și idioții!

Bată-v-ar Dumnezeu să vă bată, păgânilor și sălbaticilor, nici măcar înainte de Paști nu vă opriți din idioțeniile voastre criminale!

Aceste animale sălbatice în costum trebuie să plece imediat din funcții! Altfel, românii îi vor lua în furci pe acești idioți criminali, care scuipă pe sănătatea, viața și demnitatea umană!”, a scris Radu Cristescu pe Facebook

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Scandalos! USR PLUS îl acoperă pe Vlad Voiculescu în cazul incidentului de la Spitalului Foișor: ‘Directorul ASSMB și managerul Spitalului Foișor trebuie demiși’

Avatar

Publicat

in

De

USR PLUS consideră că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi, pentru că sunt vinovaţi de modul „inacceptabil” în care a fost gestionat transferul pacienţilor.

„Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie să plece! Modul în care a fost gestionat transferul pacienţilor de la Spitalul Foişor este inacceptabil. Managerul spitalului a blocat formalităţile pentru transformarea Spitalului Foişor în spital COVID-19 şi prin asta a întârziat nepermis de mult transferul pacienţilor. Directorul ASSMB şi managerul Spitalului Foişor trebuie demişi. Spitalul Foişor aparţine de Primăria Bucureşti, în subordinea directă a ASSMB, o structură a primăriei condusă şi acum de oamenii numiţi fără concurs de fostul primar PSD Gabriela Firea”, transmite USR PLUS.

Potrivit sursei citate, consilierii generali USR PLUS au început evaluarea spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei încă de anul trecut, iar rezultatul este că aceste spitale sunt „conduse dezastruos”, „sunt pline de cazuri de corupţie, furt din bani publici”.

„Viceprimarul USR PLUS, dr. Horia Tomescu, a cerut în repetate rânduri demiterea oamenilor numiţi de doamna Gabriela Firea şi reforma sistemului prin lansarea de concursuri transparente pentru funcţiile de conducere a spitalelor. Până acum, însă, toate încercările USR PLUS de a reforma spitalele bucureştene au fost blocate. Viceprimarul Horia Tomescu nu a primit nici până la acest moment atribuţiile prevăzute în protocolul preelectoral care permit începerea reformei”, precizează USR PLUS.

„Pentru a preveni astfel de cazuri pe viitor, cerem încă o dată ceea ce am cerut de la începutul mandatului: demiterea directorului ASSMB şi efectuarea de concursuri corecte, transparente şi accesibile tuturor pentru funcţiile de conducere a spitalelor care aparţin de Primăria Bucureşti”, a declarat Horia Tomescu.

USR PLUS menţionează că oamenii puşi de Gabriela Firea, „fie din incompetenţă, fie din rea voinţă”, vor continua „dezastrul din sistem”.

„Costurile amânării în continuare a reformei sunt plătite în primul rând de pacienţii vulnerabili. Lucrul acesta este inacceptabil. Cerem, aşadar, de urgenţă, primarului general al Capitalei Nicuşor Dan: demiterea directorului Spitalului Foişor, demiterea directorului ASSMB, deblocarea reformelor în spitalele care aparţin de Primăria Bucureşti prin împuternicirea viceprimarului dr. Horia Tomescu pentru a începe reforma”, se mai arată în comunicat, notează agerpres.ro

Citește și: 

Ordinul privind evacuarea Spitalului Foișor a fost avizat de Vlad Voiculescu! (document)

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend