Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

E-flyere – materiale de prezentare profesionale

Avatar

Publicat

in

Flyerele reprezintă una dintre cele mai vechi metode de marketing din istorie, care au supraviețuit și au prosperat într-o lume care dorește să devină digitală din toate punctele de vedere.

Cu toții știm că avem marketing online și offline, ambele fiind extrem de importante în orice campanie de succes. În timp ce marketingul digital a prins noi culmi, fiind din ce în ce mai integrat în societatea noastră, cel offline este dominat în mare parte de industria flyerelor și al pliantelor.

Reprezintă cea mai bună strategie offline

Marketingul este o nișă extrem de complexă, unde gândirea creativă este cea mai importantă calitate. Iar cei mai buni din industrie întotdeauna folosesc e-flyere ca și o metodă offline – printre multe altele – de a promova orice tip de informație. De câte ori am ieșit la o plimbare și am văzut un angajat împărțind pliante? Această practică are loc la toate tipurile de companii, fie ele mici sau mari. 

Cine folosește flyere?

Putem vedea o sumedenie de antreprenori și afaceri care conduc astfel de campanii. Putem găsi pliante cu reclamă la o cafenea, unde putem avea o hartă și un meniu printat, cu o frizerie unde avem și o reducere dacă păstrăm flyerul, cu un politician care vrea să se facă auzit, și multe alte exemple. Adevărul este că pliantele sunt indispensabile pentru o campanie complexă de marketing. Este metoda perfectă de a avea un număr cât mai mare de persoane care îți citesc mesajul, totul la un cost extrem de mic. 

De ce să folosim flyere

Sunt necesare în offline

O campanie de marketing de succes trebuie concepută și plănuită în toate ariile posibile. Astfel, chiar dacă majoritatea reclamelor s-au mutat în mediul online, partea de offline este extrem de importantă pentru orice companie. Sunt momente când un flyer este absolut esențial, cum ar fi în cadrul unui eveniment special, din nișa pe care pliantul îl promovează. 

Reclamă fizică pentru brandul tău

Un flyer este un obiect fizic, pe care clienții îl vor atinge și vor fi, într-un mod sau altul, forțați să îl privească, chiar dacă e și pentru o secundă. Acest tip de reclamă este de neprețuit, de aceea toate companiile mari încă folosesc pliante și flyere pentru a își promova serviciile. Totodată, ele pot fi produse rapid și trimise oriunde în țară, iar clientul fie alege unul dintre modele preexistente pe site, fie își creează unul propriu.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan îi atenționează pe Lucian Bode și pe Bogdan Despescu: ‘Să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat că a fost deranjat de modul în care poliția și jandarmeria acționează în privința restaurantelor și cafenelelor. 

„Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență. Companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului și, în fiecare din cele patru locații din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Rareş Bogdan a afirmat că îi va atrage atenţia lui Bode în şedinţa conducerii PNL de luni.

„Nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu. Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul”, a mai precizat Rareş Bogdan.

Europarlamentul liberal a precizat că l-a sunat pe Bode, de care este apropiat, însă acesta n i-a răspuns.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu atrage atenția: ‘28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanți PSD’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o parte dintre votanţii AUR au făcut parte din bazinul electoral al PSD.

„Să ştiţi că 28% din cei 8% care au votat cu AUR-ul au fost, în istoricul lor, odată, votanţi PSD. Eu îmi aduc aminte că AUR-ul a câştigat în diasporă, în Italia, alegerile, unde PSD nu a depăşit până acum 5%. Vedeţi că publicul AUR nu este neapărat publicul… Eu am văzut în schimb că alte partide, care sunt acum pe la guvernare, le-am văzut scăzând şi crescând AUR”, a declarat liderul PSD, informează news.ro.

Marcel Ciolacu a menţionat că PSD a făcut sondaje, dar şi focus grupuri pentru a afla ce îşi doreşte electoratul român de la partid, inclusiv atât timp cât acesta este în opoziţie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend