Conecteaza-te cu noi

LIFESTYLE

Dwayne “The Rock” Johnson, mărturisiri despre lupta sa cu depresia: “Plângeam în mod constant”

Avatar

Publicat

in

Actorul şi fostul wrestler profesionist american Dwayne “The Rock” Johnson a vorbit într-un interviu recent despre lupta sa cu depresia, mărturisind că, la un moment dat, “plângea în mod constant”.

Într-un interviu pentru publicaţia The Express, Johnson a vorbit despre cât de greu i-a fost să treacă peste aceste probleme. “Chinul şi durerea sunt reale”, a spus actorul. “Mă simţeam distrus şi deprimat”, a mai spus el.

Johnson spune că s-a confruntat cu depresia după ce şi-a dat seama că, din cauza unor accidentări, nu va mai putea juca fotbal profesionist. A fost eliminat din Liga de fotbal canadiană (are dublă cetăţenie), iar, la puţin timp după, a fost părăsit şi de iubită.

“Ajunsesem într-un punct în care nu mai voiam să fac nimic şi nu mai voiam să merg nicăieri”, a povestit acesta, adăugând “Plângeam în mod constant”.

Aceasta nu este prima dată când Johnson, considerat unul dintre cei mai mari wrestleri profesionişti, vorbeşte despre problemele sale de sănătate. Anterior, el a povestit că, pe când avea 15 ani, mama lui a încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa unei maşini, dar el a reuşit să o salveze în ultima clipă.

Johnson le-a mai transmis fanilor că este important să ceară ajutorul dacă suferă de probleme de acest tip, referindu-se mai ales la bărbaţi, care au tendinţa de a nu vorbi despre asta.

În vârstă de 45 de ani, actorul şi fostul wrestler profesionist Dwayne “The Rock” Johnson, devenit star la Hollywood, a fost desemnat de revista People “cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2016.

Dwayne Johnson a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei “Furios şi iute”.

Actorul s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum “Mumia revine/ The Mummy Returns”, “Dă-te mare şi tare!/ Be Cool”, “Plan de joc/ The Game Plan”, “Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy”, “Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island”, “Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain”, ” G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation” şi “Hercules”.

În decembrie 2017, Dwayne “The Rock” Johnson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN 19.10.2020 JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19

Avatar

Publicat

in

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel:

-persoane aflate în carantină instituționalizată: 0;

-persoane ieșite din carantină instituționalizată: 1493;

-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 991, dintre care 520 în carantină la domiciliu și 471 în izolare;

-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 12547 (ieri 12506);

-persoane internate în spital: 358 (ieri 312);

-persoane internate la ATI: 31 (ieri 32);

-persoane vindecate: 5375 (ieri 5359);-persoane diagnosticate pozitiv: 6095 (ieri 6049);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 46 (ieri 43);

-număr teste efectuate în spitalele publice: 46815 (dintre care 210 în ultimele 24 de ore și 575 în weekend);

-persoane decedate de la începutul pandemiei: 249 (ieri 244).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Informarea de la ora 13:00. Sub 2.500 de cazuri, în ultimele 24 de ore! România, aproape 183.000 de cazuri de coronavirus

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend