Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

După tragedia de ieri, la Băiculeşti cetăţenii reclamă, primarul răspunde: COMUNA FĂRĂ TRECERI DE PIETONI

Avatar

Publicat

in

Asa cum v-am informat, un accident extrem de grav s-a produs, ieri, in comuna Băiculeşti, O fetiță de 11 ani a murit in timp ce se intorcea de la şcoală, după ce a fost lovita de un autoturism. Nu a traversat lşegal pentru simplul motiv ca in Baiculesti nu prea exista treceri de pietoni. După publicarea ştirii, mai multi locuitori ai comunei Băiculeşti, marcaţi de ceea ce s-a întaîmplat, nu au ezitat să spună adevărul şi să acuze autorităţile de implicare, anume faptul că in Baiculeşti nu exista treceri de pietoni, de aici si desele accidente care se produc pe acest segment de drum. Redactorii PROFIT au mers in aceasta dimineata dintr-un capăt intr-altul al Baiculestiului pe drumul national pe care soferii nu ezită să “calce” pedala de acceleraţie cat mai mult. Am descoperit ca pe toata lungimea drumului ce traverseaza comuna Baiculesti, circa 9 kilometri, nu prea exista treceri de pietoni. Doar doua in conditiile in pe-o parte si pe alta a drumului exista scoli, dispensare, gara, sau alte institutii. Surpinzator, sau nu, nici macar in zona primariei nu exista o trecere de pietoni si nici in zona garii. Firesc, l-am chestionat poe aceasta tema si pe primarul Niculaie Dragnea care a avut curajul sa-si asume acest neajuns dar… ” Aveti dreptate, este inacceptabil sa nu avem treceri de pietoni si, bine ati observat, nici macar la primarie nu exista. Imi asum aceasta nerealizare dar va asigur ca eu am facut toate demersurile la drumurile nationale ca sa se faca aceste treceri de pietoni atat de necesare. Inca de acum un an si jumatate am trimis adrese dar nici pana azi nu s-a rezolvat nimic. E trist ca trebuie sa asistam la o tragedie pentru a lua niste masuri si sper ca, macar acum, dupa tragedia de ieri, cei de la drumuri sa procedeze la realizarea acestor atat de necesare treceri de pietoni. Eu ca primar nu am atributiuni in ceea ce priveste acest drum national, doar cei de la drumuri pot face asta “, ne-a declarat primarul Nicoale Dragnea.

Contactati de redactorii PROFIT, repreyentantii CNAIR au refuzat sa dea detalii pe aceasta tema sustinand ca trebuie, initial, facuta o inspectie pe acest segment de drum ca sa se constate daca sunt necesare trecerile de pietoni. De ce nu au facut acest lucru pana acum ???

Publicitate

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cozmin Gușă face public ‘primul sondaj după intrarea lui Băse’: Jale mare pentru contracandidații lui Traian Băsescu!

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă face public primuk sondaj de după intrarea în lupta pentru Primăria Capitalei a lui Traian Băsescu.

Gușă susține că, în doar câteva zile, Băsescu se află la doar 8 procente distanță de Gabriela Firea și la 4 procente distanță de Nicușor Dan.

Publicitate

Primul sondaj după intrarea lui BĂSE:
FIREA 32%; N. DAN 28%; BĂSESCU 24%.

Sondajul este de tip CATI, adică realizat telefonic, cu o marjă de eroare de 3%, iar procentele sunt deduse dintre cei ce declară că merg la vot. “Sondorul” e om serios, nu a dat “dume” niciodată.

Se confirmă astfel ce ziceam ieri, respectiv creștere Băse și scădere Nicușor. Ceea ce nu pricep amatorii din PNL-PLUSR este că în București electoratul lor nu-i de dreapta, ci e ANTI PSD! Iar intrarea lui Băse, cel mai “legendat” ca fiind anti PSD dintre politicienii români, va “fura” treptat voturile lui Nicușor.

Iar peste vreo 2 săptămâni, Marinarul o să-i reamintească lui Plicușor că a zis public că se va retrage în favoarea unui candidat mai bine plasat al dreptei. Și-atunci, ca-n Caragiale, o s-o vedem pe Gabi Firea, care azi e bucuroasă de intrarea lui Băse, insistând ca Nicușor să nu se retragă.
Aaaaaa, pe unde vor fi KlauSILĂ și LuCOVID?! Pe sub pat. 😎”, scrie, pe Facebook, Cozmin Gușă.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu dă semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban: ‘Este timpul’

Avatar

Publicat

in

De

De la Tribuna Parlamentului, liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a dat semnalul pentru dărâmarea Guvernului Orban.

Ciolacu a anunțat că PSD va depune luni, 17 august, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

Publicitate

Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul. PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie în funcție de faptele fiecăruia”, a afirmat Marcel Ciolacu.

„Achiziții de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate”

Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția?

Cum sprijinul lui Iohannis ați distrus pas cu pas România. Sute de mii de întreprinzători au afacerile închise, milioane de români au fost lăsați fără acces la sistemul sanitar”, a mai spus șeful interimar al PSD.

Vezi și

SURSE Cum vrea Dan Barna să-l ‘împingă pe scări’ pe Nicușor Dan: Miza din spatele cortinei

SURSE Oamenii care trag sforile pentru Ludovic Orban! Încă o piesă din puzzle-ul racolărilor făcute de PNL de la PSD

Nume grele din politică implicate în afaceri imobiliare dubioase. Clanurile interlope nu lipsesc din peisaj

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend