Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

După primul deces, înregistrat în România, al unei persoane vaccinate anti-Covid, Gheorghe Piperea reacționează: Ce doctor i-a prescris femeii administrarea vaccinului?

Avatar

Publicat

in

O femeie de 73 de ani a decedat vineri, 22 ianuarie, după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Până la această oră, nu s-a stabilit vreo legătură între decesul femeii și faptul că i-a fost administrat vaccinul de la Pfizer/BionTech.

Totuși, autoritățile au explicat că femeia suferea de afecțiuni multiple. În acest context, avocatul Gheorghe Piperea întreabă pe pagina de socializare de ce i s-a administrat femeii vaccinul, dacă suferea de afecțiuni cronice multiple.

Mai mult, Piperea subliniază că „prospectul vaccinului spune negru pe alb că produsul Pfizer/BionTech este un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.

Astfel, el întreabă cine e doctorul care i-a prescris vaccinul femeii de 73 de ani.

O femeie în vârstă de 73 de ani a decedat în imediata vecinătate temporală a administrării vaccinului anti-covid cumpărat de UE și de România de la Pfizer/BionTech cu sute de milioane de euro. E vorba de “superbul” vaccin cu “grămăjoare de grăsime”, mai pe limbajul lui Streinu-Cercel (multiplu sponsorizat al Pfizer, de altfel).
Știrea este oficială – a emis comunicat aseară DSP Bacău.

Nu este încă stabilită vreo legătura de cauzalitate cu administrarea vaccinului – de fapt, este de așteptat ca oficialitățile și influencerii să ne dea asigurări că decesul nu are absolut nicio legătură cu vaccinul, așa cum ne-au asigurat că absolut toate decesele din azil și spital suspecte de covid au fost cauzate de covid, chiar și când testul a fost negativ.

În comunicatul DSP Bacău apare deja această procedură de camuflaj. Despre femeia care s-a prăpădit la câteva zile după vaccinare se spune că “era cunoscută cu multiple afecțiuni cronice”.

Nu cred că există vreun părinte sau bunic care să nu fie “cunoscut cu (multiple) boli cronice”.

Prospectul vaccinului spune negru pe alb că produsul Pfizer/BionTech este “un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.

Dacă acea persoană era CUNOSCUTĂ cu multiple boli cronice, DE CE I S-A ADMINISTRAT VACCINUL? Ce doctor i-a prescris femeii administrarea vaccinului?

Câți dintre noi nu au părinți și bunici care au multiple boli cronice și care le duc, totuși, pe picioare, de ani de zile?

Apropo de boli cronice – este oare conștientă toată această lume ultra-entuziastă pentru “superbul” vaccin că producătorul scrie pe prospect că NU s-au verificat interacțiunile cu alte medicamente, alea pe care le luăm noi toți, cei care avem boli cronice (și care am fost și suntem încă ținuți la porțile spitalelor de ordinele draconic-imbecile ale “comandantului acțiunii”)?

În final, vă rog să mai acordați încă 3 minute acestor rânduri pe care le-am scris în data de 22 iunie 2017 în legătură cu o decizie a CJUE care nu numai că atrage atenția asupra defectelor potențiale ale vaccinurilor, ci elimină orice pretenție de imunitate de răspundere civilă și penală a producătorilor, importatorilor, spitalelor, doctorilor și asistentelor în legătură cu daunele rezultate din vaccin și vaccinare :

“Ieri, 21 iunie 2017, CJUE s-a pronuntat intr-un caz contra producatorului de vaccinuri Sanofi Pasteur, in care a retinut ca producatorul raspunde de daunele provocate de vaccin* chiar daca „cercetarea medicala nu stabileste si nici nu infirma existenta unei legaturi intre administrarea vaccinului si aparitia bolii de care este afectata persoana prejudiciata”, cu conditia ca „anumite elemente de fapt invocate de reclamant [să] constituie indicii grave, precise si concordante care permit sa se concluzioneze ca exista un defect al vaccinului si o legatura de cauzalitate intre acest defect si boala respectiva”.
Reclamantul fusese obligat sa isi faca un vaccin contra hepatitei B. A facut vaccinul, dar a facut si scleroza in placi si, la 13 ani distanta, a decedat. Producatorul de vaccinuri a convins instanta de apel din Franta ca nu se poate stabili cu precizie stiintifica legatura de cauzalitate dintre vaccin si boala, asa ca prezumtiile stabilite in favoarea consumatorului de legislatia care sanctioneaza fabricarea si comercializarea de produse cu defecte [au fost considerate că] nu mai joacă.
In speta citata mai, jos, familia celui decedat a sesizat CJUE, care a stabilit ieri, 21 iunie 2017, ca indiciile grave, precise si concordante din care rezulta ca exista probabilitatea unor defecte ale vaccinului si a unei legaturi de cauzalitate intre aceste defecte si boala sau decesul consumatorului, pot fundamenta raspunderea pentru daune a producatorului.
Speta este de o importanta covarsitoare in domeniul medical, in general, dar mai ales in domeniul vaccinurilor, produse pentru care demisul guvern Grindeanu intentiona sa introduca obligativitatea, inclusiv pentru adulti, fara o verificare a traseului vaccinului de la producator la medicul care il administreaza, fara o verificare a certitudinii beneficiilor medicale si fara o verificare individualizata pe fiecare pacient a compatibilitatii si riscurilor concrete ale vaccinului.
Atat de importanta este decizia, incat presa noastra a tacut destul de consistent, iar cele doua-trei publicatii care au catadicsit, totusi, sa anunte aceasta speta, au facut-o cu grija mare, fara indicarea spetei si fara prea multe comentarii, in speranta ca lumea nu va sesiza stirea, in noianul vestilor despre motiunea de cenzura contra guvernului Grindeanu.
*Da, vaccinul poate afecta sanatatea si chiar viata unui om, desi lumea este convinsa doar de beneficiile (indiscutabile) ale vaccinului. Nimeni cu scaun la cap nu se opune, in sine, ideii de vaccin, ci harababurii administrării sale obligatorii, otova, fara verificari prealabile, fara testări independente”.
http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=192054&pageIndex=0&doclang=ro&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=175296”, este mesajul lui Gheorghe Piperea.

Anunțul făcut de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19:

Astăzi, în jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecțiuni cronice.

Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentul coincident este definit ca „evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia”.

La acest moment, cazul se află în observația DSP Bacău care va prezenta concluziile analizei”.

Vezi și

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Veste bună pentru cei care au ieșit la pensie! Ministerul Muncii vine cu noi beneficii în acest an

Este oficial! Vești importante pentru toți românii: Cine nu se decide cu privire la acest serviciu, va plăti automat mai mulți bani

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Avatar

Publicat

in

De

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, face apel la preşedintele Klaus Iohannis, premierul Cîţu şi liderii partidelor parlamentare pentru a aloca cel puţin 5 miliarde euro din Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă către copiii din România. Funeriu arată şi unde ar trebui să meargă banii.

“Râdem, glumim, înjurăm politicieni dar, când treaba e serioasă, e serioasă:

Dacă există seriozitate în demersul de a ameliora educația, este obligatoriu ca cel puțin 5 miliarde de euro din PNRR (17%) să fie utilizați pentru copiii din România, astfel:

1) 1,3 miliarde pentru o masă caldă pe zi pentru 5 ani pentru 500.000 de copii

2) 50 de milioane pe județ (2 miliarde de euro) pentru ecosisteme de educație extrașcolară care să adauge activități educative curriculumului național care e livrat în școli.

3) 1 miliard de euro/5 ani pentru vouchere pentru meditații: cei mai buni profesori să poată să fie plătiți prin vouchere acordate celor mai săraci copii pentru pregătire suplimentară

4) 700 de milioane de euro pentru redimensionarea rețelei școlare și transport: avem încă prea multe școli cu prea puțini elevi. În acele școli copiii învață la simultan, au oportunități de învățare reduse. E fundamental să comasăm școlile slabe cu cele bune, să transportăm elevii, în special de gimnaziu, în acele școli bine puse la punct, cu profesori buni. Astfel mai mulți copii vor profita de mai mulți profesori buni și școli puse la punct.

E limpede în practică că statul a eșuat să ducă educația în fiecare cătun cu copii, mai ales pentru că nimeni nu poate obliga profesorii buni să meargă să locuiască în condiții fizice și sociale precare. Soluția rațională, așadar, este să ducem copiii la educație. În secolul XXI nu mai suntem pe vremea lui Spiru Haret, când demografia era explozivă și transportul imposibil, deci era nevoie să deschidem școli peste tot. Acum e invers: avem scădere demografică și transportul e tot mai facil, deci școlile trebuie comasate și copiii transportați, pentru creșterea oportunităților educaționale”, scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Fostul ministru mai afirmă că, dacă aceste sume, defalcate pe aceste obiective, nu sunt puse la dispoziție, “concluzia este simplă: angajamentul actualei constelații a puterii nu are educația pe agendă, indiferent de declarații sau strategii anunțate cu surle și trâmbițe”.

“Fac un apel la președintele Iohannis, premierul Florin Cîțu, președinții Ludovic Orban, Dacian Cioloș, Dan Barna, Kelemen Hunor și Marcel Ciolacu să ia acest angajament pentru copiii României: puneți banii acolo unde vă sunt și vorbele! Progresul se face cu investiții, nu cu simpozioane și vorbe meșteșugite.

P.S.: Banii trebuie cheltuiți pentru copii, nu pe oengeurile de caviar care fac simpozioane și formări inutile pentru oameni fantomatici”, mai scrie Daniel Funeriu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Surpriză pentru Gheorghe Hagi în Senat: Întâlnire cu ambasadorul Japoniei, la 34 de ani de la câştigarea Supercupei Europei/ FOTO

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul Titus Corlăţean a organizat un eveniment inedit la Senat, joi, 25 februarie. Fostul ministru le-a făcut o dublă surpriză lui Gheorghe Hagi şi ambasadorului Japoniei în România. Diplomatul a avut ocazia să se întâlnească personal cu un fost fotbalist pe care îl admiră, iar Gheorghe Hagi a primit în premieră în Parlamentul României o distincţie în semn de recunoaştere pentru activitatea sa, la 34 de ani de la câştigarea Supercuperi Europei cu Steaua.

“Astăzi am avut un moment de bucurie la Parlament. Săptămâna trecută ambasadorul Japoniei la București, Hiroshi Ueda, mi-a mărturisit că îl admiră foarte mult pe Gheorghe Hagi. M-am gândit să îi fac o surpriză, așa că l-am invitat azi pe “REGELE” fotbalului românesc la Senat. A fost o întâlnire specială, cu multe emoții din partea domnului ambasador, atunci când a avut surpriza să îl salute pe Gheorghe Hagi. Am fost onorat să le ofer celor doi invitați câte o plachetă a Senatului României, instituție creată în 1864, cu o istorie importantă pentru evoluția în timp a statului român. În plus, i-am oferit o Diplomă de excelență marelui sportiv al României, Gheorghe Hagi, pentru a onora tot ce a făcut pentru imaginea României în lume și pentru fotbalul românesc. Diploma face mențiune și la aniversarea de ieri, 24 februarie, a 34 de ani de la Marea finală a Supercupei Europei, câștigată la Monaco de Steaua București împotriva echipei Dinamo Kiev, prin golul marcat din lovitură liberă de…Gheorghe Hagi!

A fost prima vizită a lui Hagi la Parlament în toți acești ani (nu reușesc să înțeleg de ce nimeni din liderii Parlamentului nu a făcut până acum gestul de a-l invita), așa că mi-a făcut plăcere să îmi exersez calitățile de ghid pentru un tur al Parlamentului, atât pentru domnia sa, cât și pentru domnul ambasador. Am început, evident, cu eleganta sală de plen a Senatului. În concluzie, m-a bucurat să pot onora unul din cei mai mari sportivi pe care România i-a avut vreodată și, în același timp, am câștigat, cred, un prieten trainic al României, în persoana Ambasadorului Japoniei”, scrie Titus Corlăţean pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend