Conecteaza-te cu noi

Campulung

După exemplul senatorului Iani Popa, consilierul Dan Şipoteanu vrea să planteze 400 de brăduţi

Avatar

Publicat

in

Exemplul senatorului liberal Iani Popa, care este şi parlamentar de Muscel, care în urmă cu câţiva ani a plantat un pomişor în spatele primăriei Câmpulung, nu prea a mai fost urmat de nimeni până acum.
Numai că, la ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpulung peremistul Dan Şipoteanu a venit cu iniţiativa de a i se pune la dispoziţie 200 de brăduţi pe care doreşte să-i planteze în municipiu, alături de alţi 200 pe care-i va achiziţiona din propriul buzunar.
Gestul nu este cel de a-l copia pe senatorul Popa (al cărui pomişor nu a apucat să crească fiind furat), ci alesul doar doreşte să se revanşeze faţă de natură pentru faptul că la finele anului trecut administraţia locală a tăiat doi brazi din curtea LPS pentru a înfrumuseţa Câmpulungul de sărbători.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Duminica incendiilor în Argeș – Bărbat mort după ce a ars de viu

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au avut astazi, duminica 9 august, parte de o zi agitată, plină de intervenții, cele mai multe la incendii de vegetație. Unul dintre incendii de vegetație a avut loc la Calinesti si soldat cu victimă. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD a efectuat on zadar manevre de resuscitare bărbatului care, se pare, a fost tocmai cel care daduse foc miristii. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.
La un alt incendiu de vegetație uscată au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acesta a avut loc în vecinătatea A1 la km 118.

De asemenea, un incendiu la un solar cu o suprafață totală de aproximativ 32 mp, a avut loc in comuna Albota, strada Sorești. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Publicitate

Spry seara, un incendiu la câțiva paleți din lemn a fost semnalat în apropiere de Kaufland Câmpulung. Intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD cu o ambulanță

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ȘOCANT! UN JANDARM S-A ÎMPUȘCAT CU ARMA DIN DOTARE, LA BARAJUL VIDRARU

Avatar

Publicat

in

De

Descoperire șocantă, în această dimineață, la Barajul Vidraru! Un jandarm a fost găsit mort după ce s-a împușcat cu arma din dotare.

Acesta era în vârstă de 45 de ani, angajat din anul 2005 și a lăsat în urma sa o fetiță. Plutonierul major Popa Claudiu, a fost găsit fără suflare în postul de paza, cu arma lângă el.

Publicitate

Potrivit informatiilor, bărbatul primise ieri o condamnare cu suspendare pentru o infracțiune la regimul rutier (pentru conducere sub influenta alcoolului), dar nu era o sentința definitiva.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend