Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

După decesele din Norvegia, Adina Alberts trage un puternic semnal de alarmă: Mă îngrjorează că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri!

Avatar

Publicat

in

Agenția norvegiană pentru medicamente a stabilit că decesul a 13 din cele 23 cu vârste de peste 80 de ani ar fi putut avea legătură cu vaccinul de la Pfizer/BioNTech, după cum Bugetul.ro a scris AICI.

În acest context, doctorul Adina Alberts trage un puternic semnal de alarmă și își manifestă îngrijorarea pentru că „că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri”.

„Vaccinul de la Pfizer/BioNTech este recomandat tuturor, de la 16 ani în sus. Dar iată că apar mereu probleme… Mai exact, 23 de persoane cu vârste de peste 80 de ani, dintr-un azil de seniori din Norvegia, au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați cu serul de la Pfizer. Reacțiile adverse la vaccin par că au contribuit la moartea a 13 dintre acești pacienți în vârstă și slăbiți, așa cum reiese din rapoartele preliminare ale autopsiilor. În cohortele de voluntari pe care Pfizer a efectuat studiile, au existat foarte puțini cetățeni atât de în vârstă și, de aceea la vârstnici, vaccinarea cu serurile ARN mesager poate avea urmări nedorite.
*
Pe de altă parte, chinezii, cei care sunt “arătați cu degetul” pentru acest virus, sunt mai precauți când vine vorba de celebrul vaccin Pfizer/BioNTech. ”Experții chinezi din domeniul sănătății au solicitat Norvegiei, și altor țări, să suspende utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer și Moderna, în special în rândul persoanelor în vârstă, din cauza incertitudinilor de siguranță ale vaccinurilor după moartea a 23 de persoane norvegiene în vârstă”, susține presa chineză.
Yang Zhanqiu, virusolog de la Universitatea Wuhan – locul de proveniență al virusului-, a declarat presei că dacă incidentul deceselor din Norvegia se dovedește a fi datorat vaccinului, atunci asta ar arata că efectul vaccinului Pfizer și al altor vaccinuri ARNm nu este la fel de bun pe cât se așteptă, explicând că serurile cu ARNm învață celulele umane să producă o proteină (complet străină corpului uman) pentru a declanșa un răspuns imun împotriva acesteia, iar apoi, acest răspuns imunitar ar putea proteja oamenii de a se infecta în eventualitatea în care virusul real ar intra în organism. Dar în tot acest interval de timp, substanțe toxice se pot dezvolta în organism și astfel aceste vaccinuri nu pot fi pe deplin sigure, a mai explicat virusologul. Iar din acest motiv chinezii, dar și alte țări, dezvoltă seruri pe baza de virus inactivat, o tehnologie verificată în timp, nu pe baza unei tehnologii insuficient studiate așa cum este cea ARNm, titrează presa străină.
*
Exact acest lucru îl afirm și eu public de câteva săptămâni încoace…
Mă îngrjorează că autoritățile nu iau în calcul acest risc vizavi de părinții și bunicii noștri!
#SanatateaTAPrioritateaMEA”, este mesajul Adinei Alberts.

Vezi și

O nouă lovitură pentru Guvern! Polițiștii refuză să mai verifice persoanele izolate/carantinate la domiciliu

Informații utile pentru toți șoferii români! Câți bani veți scoate anul acesta din buzunar

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

STATISTICĂ Aproape 60% dintre persoanele decedate de COVID-19 în România sunt bărbați, iar cei mai mulți sunt din București

Avatar

Publicat

in

De

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a informat marţi că 33% din totalul deceselor la persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate, în săptămâna 22 – 28 februarie, în Bucureşti şi în judeţele Maramureş, Timiş, Arad, Constanţa.

Potrivit raportului săptămânal, 39,7% din totalul cazurilor de infectare sunt din Bucureşti, Timiş, Cluj, Braşov şi Ilfov.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

De la începutul pandemiei până în prezent, unul din 62 de cazuri a fost înregistrat la personal medical.

Conform INSP, 85,4% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59,6% la bărbaţi.

Acelaşi raport arată că 95,2% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Donald Trump a fost prooroc: A prezis dependența SUA de livrările de petrol rusesc

Avatar

Publicat

in

De

Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat că, pe viitor, autoritățile americane riscă să devină dependente de livrările de petrol rusesc, relatează agenția Rambler.ru

Trump a făcut o declarație de rezonanță la Conferința anuală de acțiune politică conservatoare (CPAC) din Statele Unite. Comentând decizia Administrației Joe Biden de a readuce SUA în Acordul de la Paris privind schimbările climatice, cu tot ce presupune acest lucru, respectiv asumarea obligațiilor aferente, fostul președinte a apreciat că documentul limitează, pentru Statele Unite, volumul emisiilor de gaze cu efect de seră și ”dezleagă mâinile” Rusiei, Indiei și Chinei în această chestiune.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

Trump a afirmat că, sub mandatul său, Statele Unite au dobândit ”dominație energetică”, întrecând Rusia și Arabia Saudită, dar că democrații au pierdut deja poziția de lider al SUA în domeniul energetic: benzina s-a scumpit, deja, cu 30% în America.

”Acum vom depinde de Rusia și de Orientul Mijlocul la aprovizionarea cu petrol”, a prezis fostul președinte al SUA, scrie vestidinrusia.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

Potrivit estimărilor analiștilor, piața petrolului va crește pe fondul politicii monetare a SUA, dar și a reducerii producției de petrol ca urmare a iernii extrem de grele care a afectat statul american Texas. Prin urmare, potrivit prognozelor băncilor JPMorgan, Goldman Sachs și Citigroup, până la sfârșitul acestui an, prețul barilul se va situa în limitele a 65-70 de dolari, după care ar putea atinge chiar și 100 de dolari. Ceea ce înseamnă că Rusia va putea spera în venituri extraordinare din vânzările de petrol, notează agenția Rambler.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Am spus foarte clar că nu sunt adeptul creșterii taxelor, mai ales într-o perioadă în care economia este sub potențial pentru a aduce venituri la buget’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend