Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

După ce reprezentanţii GDF i-au învăţat despre energie

Publicat

in

Cei mai buni elevi au fost premiaţi

Mai mulţi elevi de clasa a IV-a din instituţii de învăţământ ale municipiului Curtea de Argeş au fost premiaţi vineri după amiază, de către reprezentanţii GDF Suez, în urma unui proiect interesant desfăşurat în ultimele săptămâni.

Ideea acestui proiect a constat în faptul că elevii de clasa a IV-a de la şcolile nr 5, nr 2 şi nr 3 au fost învăţaţi de cei de la GDF ce înseamnă energia, care sunt sursele acesteia, regenerabile sau nu, cum ar trebui protejat mediul sau ce măsuri ar trebui să ia în cazul în care au o problemă, spre exemplu din cauza gazelor.

Micuţii s-au dovedit a fi foarte interesaţi de acest proiect iar în final au completat chestionare cu întrebări despre lucrurile pe care le-au învăţat, acestea fiind apoi premiate.

Cei care s-au dovedit a fi cei mai buni, au fost de la şcoala nr 5 Ioana Bostan, Leonard Popescu şi Alexandra Filip. Şcoala nr 3 i-a avut drept câştigători pe Antonia Mitrache, Samuel Armeanu şi Elena Narcisa Radu, în timp ce la şcoala nr 2, de unde au participat două clase, au fost desemnaţi câştigători următorii elevi: de la clasa a IV-a A – Laurenţiu  Mitrea, Teodor Alexandru Niţescu şi David Ştefan Preda, iar de la clasa a IV-a B – Andreea Radu, Antonia Străuţ şi Bianca Ionescu.

Imediat după festivitatea de premiere elevii celor trei şcoli şi-au prezentat încă o dată proiectele, machetele şi lucrările făcute în cadrul acestui proiect.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Copii accidentați pe trecerea de pietoni, la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un accident rutier care ar fi putut avea urmari grave, s-a petrecut la Curtea de Argeș, pe strada 1 Decembrie, 1918, chiar pe trecerea de pietoni de lângă Poliția Municipală. Potrivit primelor informații, doi copii care se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni au fost acrosati de un sofer neatent. La fata locului s-au deplasat politistii care au demarat cercetarile, Circulatia rutiera a fost blocata total pe strada 1 Decembrie 1918, preț de cateva minute. Din fericire copiii nu au suferit rani grave dar au fost preluati de un echipaj medical.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Beat la volan prin Curtea de Argeș

Publicat

in

De

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 35 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe str. Progresului de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, totodată fiind reținut permisul de conducere și eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend