Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

După ce i-a dat planurile peste cap lui Klaus Iohannis, fiul Doinei Cornea face o dezvăluire șocantă: ‘Oare s-a întors Ceaușescu?’

Publicat

in

Fiul disidentei Doina Cornea, Leontin Horațiu Iuhas, face o dezvăluire șocantă, după ce l-a refuzat pe președintele Klaus Iohannis și i-a dat planurile peste cap.

Iuhas dezvăluie că, după ce a refuzat să participe la aniversarea Revoluției din Decembrie în mai, iar șeful statului a fost nevoit să amâne evenimentul, a primit o citație într-un dosar clasat, în calitate de suspect la Biroul de Investigaţii Criminale a Poliţiei Cluj.

„OARE S-A ÎNTORS CEAUŞESCU?
SAU VREUN URMAŞ?

SAU POATE…
DOAR COINCIDENŢE?

Acum aproape 32 de ani, într-o seară, după revolta muncitorilor braşoveni din 15 noiembrie 1987, am ieşit împreună cu mama să distribuim manifeste de solidaritate cu cei arestaţi şi hăituiţi de fosta Securitate.
A doua zi, dis de dimineaţă, au sosit echipe ale Miliţiei cât şi ale Securităţii la fiecare dintre noi acasă. Au făcut percheziţii, după care ne-au arestat. Printre altele ni s-au deschis două dosare penale de deţinere ilegală de valută. Lui mama, pentru un plic conţinând 150 Schillingi austrieci, care nu-i aparţinea dar care fusese „găsit‟ de fosta Securitate în timpul percheziţiei. Mie, pentru câţiva Franci francezi, toţi în monede subunitare, pe care îi ţineam ca amintire din vizitele surorii mele care locuia în Franţa.

Acum câteva săptămâni am refuzat să particip la aniversarea Revoluţiei din Decembrie în mai, în Duminica Orbului… Gestul meu a fost urmat şi de alte asociaţii care fuseseră invitate. În această situaţie aniversarea din mai a fost anulată.
Acum câteva zile am primit o citaţie pentru a mă prezenta, în calitate de suspect la Biroul de Investigaţii Criminale a Poliţiei Cluj într-un dosar din 2017 care fusese, probabil, închis. Acest dosar fusese deschis datorită plângerii făcute de un membru al unei structuri de vânzări online, fost ofiţer al Aratei RSR care, în dorinţa lui de a avea câştiguri imense făcuse un credit bancar de 10.000$, îi investise pe toţi în afacere într-un mod nu tocmai onest: crease nişte conturi mai mult sau mai puţin fictive pe numele unor rude şi prieteni… Respectiva afacere s-a terminat… toţi participanţii pierzându-şi banii investiţi. Cei lacomi, mai mult! La vremea respectivă am fost şi eu chemat să dau declaraţii, după care mi s-a spus că, datorită plângerii depuse, au fost obligaţi să mă cheme dar, înţelegând situaţia vor clasa dosarul!

Acum… surpriză!
Din partea cui? Nu ştiu!

Poate, simplă coinidenţă…

Leontin H. Iuhas 17 iunie 2019”, a anunțat fiul cunoscutei disidente anticomuniste.

Vezi și

EXCLUSIV Adevărata miză a războiului pentru șefia PSD! Cutuma care dinamitează total jocurile

Vești mari pentru mii de șoferi! Ce se întâmplă cu înmatricularea auto

Mare atenție! Riscați amenzi uriașe pentru nerespecarea acestei prevederi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Atac devastator: ‘Un sas și-un ungur pregătesc dezintegrarea României’

Publicat

in

De

Cozmin Gușă a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban, după dezvăluirea făcută de Marius Pașcan, de la PMP.

Un SAS ȘI-UN UNGUR PREGĂTESC DEZINTEGRAREA ROMÂNIEI!” – mesaj primit de mine de la un prieten scriitor și postat aici pe 27 mai 2020, cu referire la KlauSILĂ și LuCOVID.

“Întâmplare” semnalată azi de către Marius Pașcanu ( concluziile vin de la sine…)”, spune Gușă.

Ce a semnalat Marius Pașcan

„Situație inadmisibilă la Târgu-Mureș:
Somnul NAȚIUNII naște monștri!

În urmă cu ceva vreme, pledam hotărât în Parlamentul României pentru o lege care să aducă pe rafturile marilor rețele comerciale, a supermarketurilor, în mod echilibrat și produse românești. A trecut legea iar mai apoi a început circul. Presiuni din toate direcțiile, că legea este discriminatorie, că favorizează împotriva normativelor europene produsele românești, că producătorii români nu sunt capabili să asigure consecvența și constanța aprovizionării, au început asalturi ale multinaționalelor, avertizări din partea Uniunii Europene în privința declanșării procedurilor de infringement împotriva României. O întreagă tevatură…
Legea deși adoptată de Parlament nu a fost niciodată respectată. Instituțiile statului român s-au plecat „ghiocel”, unii funcționari publici ai statului își demonstrează „vitejia” doar la revendicări salariale, în rest nu au nicio treabă cu datoria pentru a asigura respectarea normativelor privitoare la protejarea producătorilor români. Astfel, legea a devenit inutilă. În acest context, din păcate, România a devenit o țară care exportă materie primă și importă tot mai multă hrană. Consider că este inadmisibil ca, într-o țară considerată eminamente agrară, să se înregistreze importuri masive de produse alimentare. România a înregistrat în 2019 un deficit de 1,225 miliarde de euro în comerțul cu produse agroalimentare, în creștere cu peste 8% față de 2018.

În acest an, Parlamentul a adoptat Legea nr. 28/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare. Această lege, adoptată în temeiul unui proiect inițiat de un senator PNL, proiect amendat substanțial în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, pe baza consultărilor cu Comisia Europeană, a eliminat sintagmele carne românească, produs românesc, care sunt pietrele de temelie pentru protejarea producătorilor români de produse alimentare.

Mai mult, a înlocuit lanțul scurt de aprovizionare (lanț de aprovizionare care implică un număr limitat de operatori economici angajați în activități de cooperare și de dezvoltare economică locală, precum și relații geografice și sociale strânse între producători, procesatori și consumatori) cu parteneriatele directe (relația comercială directă dintre comerciant și cooperativele agricole, asociațiile de producători agricoli, societățile comerciale agricole de producție, producători agroalimentari și distribuitori, între care se încheie un contract comercial pentru minimum 12 luni), metodologia de desfășurare a parteneriatelor directe urmând a se aproba prin ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale.

O parte din obligațiile impuse comercianților au fost transformate în drepturi de noua lege. Astfel, aceștia pot acorda, prin înțelegerea părților, spații distincte de expunere și semnalizare la raft pentru fiecare produs alimentar, în funcție de țara de origine, fără a mai fi obligați să acorde spații distincte produselor românești. Comercianții pot organiza evenimente de promovare a produselor alimentare în general, fără a mai fi obligați să organizeze evenimente de promovare a produselor românești.

Noua lege a eliminat reglementarea etichetei pentru carnea comercializată pe teritoriul României. Mențiunile care anterior erau obligatorii – țara de origine a animalului, animal născut în țara, animal crescut în țara, animal sacrificat în țara, marca de sănătate/identificare și denumirea operatorului economic, animal tranșat în țara, marca de identificare și denumirea operatorului economic – au devenit istorie. Din păcate, Legea nr. 28/2020 a fost promulgată de Președintele Klaus Iohannis, de data aceasta fără a sesiza Curtea Constituțională.
În consecință, a devenit istorie protejarea în temeiul legii a producătorilor români de produse alimentare. Iată unde conduce o astfel de aberație și situație. Am fost sesizat că, în „Carrefour”, la Târgu-Mureș, produsele alimentare provenite din Ungaria au un regim preferențial, sunt promovate fiind însoțite masiv de simbolurile drapelului statului ungar. Cele românești parcă nici nu ar exista. Cetățeni revoltați au sesizat că la respectivul supermarket se promovează agresiv produsele altor țări în detrimentul celor românești. Niciun produs românesc nu beneficiază de o asemenea promovare. Treziți-vă din nepăsare, blazare și letargie, funcționari ai statului, faceți-vă datoria!
Oameni buni, somnul națiunii naște monștri! PMP va readuce pe ordinea de zi a Parlamentului o propunere legislativă pentru protejarea reală a producătorilor români de produse alimentare.”, a scris, pe Facebook, Pașcan.

Vezi și

EXCLUSIV Victorie mare pentru Dumitru Coarnă! Se majorează salariile polițiștilor! Cine va beneficia de mărire

VIDEO Cum au ajuns clanurile să dețină monopolul pe piața măștilor medicale. Nume grele implicate

Veste bună! Anumiți angajați vor avea parte de o nouă zi liberă

Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO! TURCESU A TRECUT LA PNL, anunță un lider PMP care îl face praf pe fostul jurnalist

Publicat

in

De

Invitat al emisiunii CHESTIUNI ARZĂTOARE de la Super TV din această seară, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP, Cătălin Bulf, a făcut o serie de dezvăluiri despre activitatea de partid a deputatului Robert Turcescu. După ce a anunțat ca”Robert Turcescu nu mai e la PMP, ci la PNL”, Cătălin Bulf l-a atacat pe fostul jurnalist susținând ca a stat mai mult pe la televizor decât pe la partid, povestind despre periplul acestuia prin PMP Constanța. „Eu nu muncesc pentru Robert Turcescu!”, a spus Cătălin Bulf, secretarul de stat în Ministerul Economiei și lider al filialei Argeș a PMP.

BULF DESPRE ROBERT TURCESCU, DE LA MIN 32:30

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend