Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

După 7 ani de la contractare CNADNR solicită rezilierea contractului pentru drumul naţional Poiana Lacului- Drăgăşani

Avatar

Publicat

in

Numai cine nu a trecut prin zonă nu ştie că drumul naţional 67B Poiana Lacului-Drăgăşani este aproape impracticabil. Gropile fac parte din peisajul rutier iar plătitorii de taxe de drum şi de taxe şi accize pe carburant îşi asumă riscul de a-şi rupe maşinile . În urmă cu 7 ani administratorul drumului, nimeni altul decât deja ultra controversata Companie Naţională de Drumuri , pe scurt CNADNR, a încheiat un contract cu o firmă pentru refacerea drumului cu pricina, numai că timp de 7 ani nu s-a întâmplat nimic pe motiv că nu a existat finanţare deşi pare cel puţin bizar să contractezi o lucrare fără să ai şi bani. Timp 7 ani nu s-au găsit prin conturile CNADNR niciun ban pentru refacerea DN 67B deşi dintr-o singură privire se poate observa că sumele vehiculate de companie sunt de ordinul sutelor de miliardel de lei, multi din aceşti bani mergând fie la capitolul cheltuieli de personal şi bonificaţii, fie pentru realizarea unor bucăţi de autostradă care fie nu există, fie trebuie total refăcute.  Acum între CNADNR şi firma contractantă au apărut dispute privind preţtul licitaţiei iar CNADNR solicită la DRP Craiova, nici mai mult , nici mai puţin decât rezilierea contractului.

Vicepreşedintele CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, a declarat că instituţia pe care o reprezintă va solicita Companiei Naţionale de Drumuri o explicaţiei cu privire la lipse de eficienţă în activitatea pe care o desfăşoară aâand în vedere că Consiliul Judeţean are în derulare un proiect de reabilitare a unui pod aflat pe traseul DN 67B şi care nu poate continua din cauza faptul că este strţns legat de poriectul CNADNR. Una peste alta, daca ajungeţi pe DN 67B înarmaţi-vă cu răbdare şi nu uitaţi să plătiţi rovinieta că să aibă CNADNR bani pentru bonificaţiile şefilor. Pe traseul cu pricina nu a fost asfaltat, după 7 ani de la contractarea proiectului, nici măcar un metru de drum.

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Raed Arafat atrage atenția românilor: ‘Nu este de glumit. Nu are rost să intrăm într-un alt val’

Avatar

Publicat

in

De

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a sesizat nereguli la o terasă din Centrul Vechui al Capitalei, acolo se aflau mai mulţi tineri la aceeaşi masă. ”Terasa asta, în mod normal este interzisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă’.

Începând de luni intră în vigoare o nouă hotărâre care prevede ca restaurantele la interior se vor redeschide, având în vedere că trei zile la rând incidenţa infectării cu COVID-19 s-a situat sub 3 la mia de locuitori.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a vorbit despre imaginile surprinse într-un local din Centrul Capitalei.

Terasa asta, în mod normal este interzisă. Conform hotărârii de Guvern, terasa asta este închisă. Toţi stau în acea bulă de plastic. Astea sunt spaţii închise, chiar dacă este o singură masă (…) Uitaţi-vă aglomeraţia din aşa-zisa terasă. Nu e terasă. Acolo este spaţiu închis. Este definit în hotărârea de Guvern. Are pereţi. Este şi vina şi faptului că nu se impun măsuri (…) În final, aici trebuie implementate măsuri. Eu cred că singura măsură în aşa ceva şi fără să exagerez este că, în momentul în care ai făcut acest lucru, să vină autorităţile şi să te închidă pe o lună de zile şi poate atunci învaţă lumea ce înseamnă să respecte regulile. Ieri aţi auzit situaţia cu tulpina noua care de la o singură persoană s-au infectat nu ştiu câte persoane. Nu este de glumit. Mai avem un pic. Nu are rost să intrăm într-un alt val”, a spus Raed Arafat la Antena 3.

Citește și:

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

„Cocktail-ul” de anticorpi cu care s-a tratat Donald Trump va fi introdus de Germania în tratamentul anti-COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Ministerul Sănătăţii din Germania va distribui 200.000 de doze cu cocktailul de anticorpi folosit de fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Tratamentul pe care l-a luat Trump ca să se vindece de COVID-19 ajunge şi în Europa. Germania este prima ţară care începe să utilizeze cocktailul de anticorpi pe care l-a luat fostul preşedinte american.

Berlinul a cumpărat 200.000 de doze, la prețul de 2.000 de euro bucata. Cocktailul va fi administrat pacienților din spitalele universitare, începând de săptămâna viitoare. Ministrul german al sănătății nu a precizat care este firma producătoare.

Anul trecut, Donald Trump s-a tratat cu un astfel de cocktail de la compania de biotehnologie Regeneron. Pe atunci, substanţa minune nu primise încă aprobările necesare. Medicamentul are un dublu rol: ameliorează simptomele și micșorează încărcătura virală a pacientului, conform alephnews.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend