Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dumitru Crudu: Apărând Mariupolul

Publicat

in

Dumitru Crudu este un poet și dramaturg de limbă română din Republica Moldova. Este câștigător al Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”, organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER) și de Fundația Principesa Margareta a României, ediția 2003. Este membru al Uniunii Scriitorilor și al Uniunii Teatrale din Republica Moldova, cât și al ASPRO.

NATIONAL

Gică Popescu îl pune la punct pe Dan Petrescu, după scandalul monstru de la meci: ‘Nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva!’

Publicat

in

Președintele clubului Farul, Gică Popescu, a comentat reacția nervoasă avută de antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, după meciul terminat 1-2.

Gică Popescu a spus că Dan Petrescu era supărat pentru că Farul „a venit să joace așa cum a făcut-o”, cu referire la faptul că și-au apărat corect șansele, chiar dacă meciul nu mai avea vreo miză în clasament pentru Farul.

Citeste mai mult

NATIONAL

Promulgarea în Uganda a unei legi discriminatorii față de homosexualitate a stârnit consternare în Marea Britanie

Publicat

in

Marea Britanie şi-a exprimat luni consternarea în legătură cu promulgarea în Uganda a unei legi „profund discriminatorii” faţă de homosexualitate, avertizând asupra riscului de persecuţie şi a riscurilor pentru sănătate, informează AFP, citat de Agerpres.

„Guvernul Regatului Unit”, o fostă putere colonială faţă de care Uganda şi-a declarat independenţa în 1962,”este consternat de faptul că guvernul ugandez a semnat legea profund discriminatorie împotriva homosexualităţii”, a declarat, într-un comunicat, secretarul de stat pentru afaceri externe Andrew Mitchell.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend