Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DSV ARGEȘ A DECIS: Vezi în ce piețe din județ se vor vinde mieii de Paște

Avatar

Publicat

in

In urma consultarilor cu primarii si administratorii pietelor agroalimentare din judetul Arges, si analizand conditiile sanitare veterinare din spatiile propuse in vederea comercializarii carcaselor de miel precum si a produselor specific Sarbatorilor Pascale, DSVSA Arges avizeaza favorabil urmatoarele locatii:

  1. Municipiul Pitesti: Piata Ceair, Piata Gavana, Piata Smardan
  2. Municipiul Mioveni: Piata Dacia
  3. Municipiul Campulung : Piata Centrala
  4. Municipiul Curtea de Arges: Piata Centrala, Piata 1 Mai ( in functie de numarul de solicitanti )
  5. Comuna Domnesti: Piata Domnesti ( in functie de numarul de solicitanti )
  6. Punct de sacrificare la nivelul exploatatiei din localitatea Mirosi
  7. Abator de capacitate mica integrat in exploatatie din localitatea Albestii de Arges

Mentionam faptul ca DSVSA Arges a dorit extinderea posibilitatilor de comercializare a carnii de miel in contextul epidemiologic actual, evitand astfel aglomerarile de cumparatori in perioada Sarbatorilor Pascale.

DSVSA Arges va asigura supravegherea sanitara veterinara a unitatilor de alimentatie publica, productie si comercializare prin medicii veterinari oficiali pe intreaga perioada premergatoare  Sarbatorilor Pascale , inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

LA UN PAS DE TRAGEDIE – Copil de 4 ani rănit la cap după ce a căzut de la etajul 1

Avatar

Publicat

in

De

Un incident care s-ar fi putut transforma intr-o tragedie a avut loc azi dimineata in Pitesti. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea (zona Alprom), acolo unde un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al blocului. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital. Polițiștii argeșeni fac ceercetări în acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Barna își joacă viitorul: ‘Dacă acest guvern și guvernarea din care fac parte și performanța mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că șansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seara, în legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţia României în 2024, că dacă Guvernul va avea succes, va fi într-o poziţie în care această opţiune „va fi pe masă”, în caz contrar, şansele vor fi „destul de mici”.

„Să luăm lucrurile în logica firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24, întrebat dacă intenţionează să candideze la preşedinţie.

El a spus că dacă guvernarea nu va fi de succes, şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi „destul de mici”.

„În mod pragmatic, dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern şi guvernarea din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici. Şi atunci, de asta spun: nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta, pentru că nu doar eu, noi, România, Guvernul, coaliţia mai avem în faţă doi ani în care e nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a adăugat vicepremierul, informează agerpres.ro

Barna a mai spus că doreşte să continue în proiectul USR PLUS.

Citește și: 

Dan Barna: ‘Se acceptă organizarea unor evenimente-tip cu o participare de 50% de persoane vaccinate sau care au un test PCR sau rapid’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend