Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DSP a găsit o singură brutărie închisă la Câmpulung pentru că nu are rezervă de apă

Publicat

in

În cursul zilei de 06 martie inspectorii DSP Argeş au fost trimişi în teren de medicul Aura Copciag, şeful Serviciului Control în Sănătate, din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, pentru a verifica dacă brutăriile şi unităţile de alimentaţie publică au rezerve de apă potabilă pentru a-şi desfăşura activitatea pe perioada cât se lucrează la rezolvarea realimentării cu apă potabilă a Câmpulungului şi zonelor limitrofe.
Potrivit inspectorului Nicolae Matei, cel care a verificat brutăriile câmpulungene şi doar o singură brutărie (SC Gesian Exclusive Pan SRL, de la „Rotunda”, al cărei patron este Vasile Georgescu), a fost găsită închisă deoarece nu avea rezervă proprie de apă potabilă.
Restul brutăriilor au propriile rezerve de apă, cărora le-au făcut şi o dezinfectare provizorie cu clorom, un dezinfectant clorigen general.
De asemenea cofetăriile cele mai cunoscute în zonă, cum ar fi Iepuraşul şi Un Băiat şi o Fată şi-au făcut propriile rezerve de apă potabilă, precum şi alte unităţi de alimentaţie publică. Cert este că rezervele brutăriilor sunt limitate până în această seară, când se speră să se rezolve şi situaţia conductei de aducţiune. În caz contrar, pentru a-şi putea continua activitatea sunt nevoite să-şi facă alte rezerve de apă potabilă.
Patronul unei brutării câmpulungene ne-a precizat că mai are circa 500 de litri din rezerva de 2 tone, rezervă care-i mai ajunge până în această seară. „Am făcut o solicitare scrisă societăţii Edilul CGA ca în cazul în care nu se rezolvă situaţia să se găsească o soluţie să am asigurată rezerva de apă potabilă pentru a-mi putea desfăşura activitatea”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Rareș Bogdan, ieșire în forță: ‘Florin Cîțu va câștiga această președinție și va continua guvernarea’

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că premierul Florin Cîțu va câștiga această președinție și va continua guvernarea.

„Va fi o zi în care se va vedea ce înseamnă democraţia, inclusiv într-un partid politic. Se va vedea că PNL, cel care a modernizat România la sfârşitul secolului al XIX-lea – începutul secolului XX şi a ridicat-o în perioada interbelică, este cel care are puterea de a implementa reforme şi de a aduce o modernizare reală pentru această ţară, pe baza unor sume fără precedent, a banilor europeni, adică peste 80 de miliarde de euro. Va fi un festival al bunului simţ, va fi un moment extrem de important pentru PNL, pentru că va fi aleasă noua conducere a PNL pentru patru ani de zile, o conducere care va fi într-un parteneriat asumat cu preşedintele Klaus Iohannis şi o conducere care se va afla în spatele lui Florin Cîţu, care va câştiga această preşedinţie şi va continua guvernarea”, a precizat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă la congres cabinele de vot vor fi asigurate cu perdea, întrucât, în sală, ar fi fost rupte acele perdele, Rareş Bogdan a răspuns:

„Am auzit, sunt detalii minore, unii dintre colegii noştri care şi-au făcut calculele şi au văzut că nu au cum să obţină nici măcar 2.000 de voturi din cele 5.000 au devenit puţin nervoşi. Nu este o problemă, vom intra înăuntru, liderii partidului, respectaţi de colegii noştri şi vom linişti lucrurile. Votul este secret, potrivit Statutului PNL, şi aşa funcţionează democraţia peste tot. Fiecare om votează aşa cum îi dictează conştiinţa”.

Despre prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la congres, liderul PNL a spus că şeful statului este un om „echidistant, care nu a ieşit niciodată din litera şi spiritul Constituţiei”.

„Este un om care va da un mesaj de pace şi de susţinere a reformelor, care nu se implică în campania internă”, a afirmat Rareş Bogdan., informează News.ro.

Vezi și:

Ludovic Orban atrage atenția: ‘Încrederea mea este că nu vor fi încercări de fraudare a votului’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban atrage atenția: ‘Încrederea mea este că nu vor fi încercări de fraudare a votului’

Publicat

in

De

Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a exprimat încrederea că vor fi respectate toate procedurile și nu vor fi încercări de fraudare a votului.

„Încrederea mea este că nu vor fi încercări (de fraudare a votului – n.r.). Ca președinte al partidului nu am avut ocazia să intervin, am avut o comisie de organizare a congresului, avem o comisie de numărare şi validare a voturilor, care este formată cu reprezentare paritară şi care este condusă de preşedintele Comisiei de organizare, domnul Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot, astfel încât să fie asigurat secretul absolut al votului”, a afirmat Orban, la sosirea la Romexpo.

Orban a spus că preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la congres, fiind un partener al PNL.

„Este binevenit preşedintele. Preşedintele este partener al PNL şi nu este primul eveniment la care participă”, a adăugat Orban, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend