Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dracula Film Festival – „The Witch” (2015)

Publicat

in

„There’s evil in the wood”

Regizor: Robert Eggers
Actori: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Kate Dickie, Harvey Scrimshaw, Julian Richings, Sarah Stephens, Bathsheba Garnett
Gen: Horror, Thriller
Premii: ddua premii, trei nominalizari
Tara: SUA
Durata: 90 minute

Cu puternice influente (de ambienta) care amintesc de paranoia care guverna vanatoarea de vrajitoare din filmul lui Nicholas Hytner – ”The Crucible”, „The Witch” sperie.Mai degraba se apropie de necrutatorul „Dupa Dealuri (dir. Cristi Mungiu) cu ecouri esentiale pentru surprinderea … citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/dracula-film-festival-the-witch-2015/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

VIDEO Ce a răspuns Marcel Ciolacu, când a fost întrebat pe cine preferă: pe Orban sau pe Cîțu

Publicat

in

De

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu intră în fișa postului său să urmărească lupta pentru șefia PNL, anunță Mediafax.

Întrebat, sâmbătă, la Craiova, dacă urmărește lupta pentru șefia PNL și pe cine ar prefera, Ciolacu a răspuns: „Vă dezamăgesc, n-o urmăresc! Nu intră în fișa postului meu!”.

Mai departe, întrebat care „e răul cel mic pentru PSD, Cîțu sau Orban”, liderul PSD a afirmat că „niciunul nu e bun pentru România”.

„S-a dovedit că niciunul nu s-a ridicat la nivelul demnității de prim-ministru al României”, afirmă Ciolacu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ministrul Educației, extrem de supărat: ‘Întârzierile la plata orelor remediale sunt nepermis de mari’

Publicat

in

De

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, sâmbătă, că întârzierile la plata orelor remediale sunt “nepermis de mari”, adăugând că garantează achitarea acestora în integralitate.

“În opinia mea, întârzierile au fost nepermis de mari, chiar dacă au existat justificări. Întârzierile sunt inadmisibile, dar, din punct de vedere legal, vă asigur că am făcut toate demersurile pentru ca aceste plăţi să se realizeze în cel mai scurt timp. Programul de ore remediale este un program extrem de important pentru a compensa pierderile suferite de către elevi, este un program pe care dorim să-l continuăm pe întreg parcursul anului şcolar viitor. Este un program care presupune două componente: o dată până la nivelul de învăţământ gimnazial şi a doua componentă – învăţământ liceal prin Programul ROSE”, a afirmat Cîmpeanu, la Iaşi, întrebat când se vor achita sumele pentru orele remediale.
El a adăugat că toate sumele vor fi plătite. “Pot să spun că sunt extrem de supărat că nu s-a întâmplat până acum. Primele ore remediale au fost prestate în luna martie, iar acum suntem aproape de jumătatea lunii iunie. (…) Blocajul este în incoerenţa raportării, este în diferenţa între momentul aprobării proiectului şi momentul iniţierii primelor ore remediale. Proiectul a fost aprobat la mai mult de o lună, după ce, din motive lesne de înţeles, orele remediale au început, au fost demarate pentru că am apreciat că este foarte urgent să începem cât mai repede posibil, când condiţiile epidemiologice au permis, demararea acestor ore. Pot să vă garantez că absolut toate sumele aferente prestării orelor remediale vor fi plătite şi, dincolo de explicaţiile care există, aceste întârzieri le asum în calitate de ministru şi îmi cer scuze colegilor profesori care au înregistrat întârzieri în plata drepturilor salariale aferente acestor ore de recuperare”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ministrul a susţinut că a insistat ca tariful să fie la cel mai înalt nivel posibil, de 100 de lei pe oră. “Chiar dacă acest tarif orar de 100 lei nu este atât de mare cât ne-am fi dorit, este totuşi cel mai mare tarif orar din sistemul de învăţământ preuniversitar”, a explicat Cîmpeanu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend