Conecteaza-te cu noi
(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader48572"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/9fa80e175795759b2749da4ab953784d.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); ">

ACTUAL

Dr. Tudor Ciuhodaru: ‘Prin certificatul verde vedem doar că posesorul s-a vaccinat. Restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora și limitează drepturile altora, dar de fapt nu rezolvă problema pandemiei’

Publicat

in

Mecanismul european menţionează faptul că certificatul digital este valabil 9 luni.

Alexandru Rafila, a precizat că „cine s-a vaccinat în august, nu trebuie să-și facă vaccin, pentru că nu au trecut 9 luni de vaccinarea cu a doua doză”, a explicat ministrul Sănătății.

Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat, că certificatul verde nu ar combate răspândirea virusului şi propune alte măsuri.

„Problema este ce vrem să facem. Vrem să oprim pandemia sau vrem să dăm o altă hârtie care, nu ştiu ce valoare are. Prin certificatul verde vedem doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat şi poate transmite boala. Ne uităm clar ce se întâmplă la ora actuală în Uniunea Europeană. Suntem pe un teren minat şi ţineţi minte că eu am votat împotriva paşaportului verde digital la nivel european, pentru că atât timp cât nu avem o certitudine că oprim acel val de transmitere epidemiologică, restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora şi limitează drepturile altora, dar de fapt nu rezolvă problema pandemiei.

Tudor Ciuhodaru, despre cele patru măsuri concrete care reduc răspândirea infectărilor

Ţineţi minte că am propus de la începutul acestei pandemii, chiar la Antena 3, încă din martie 2020, patru măsuri concrete, o nouă strategie, planul B, pentru ca toţi românii să poată avea o viaţă normală şi în pandemie. Chiar am fost primul care a zis despre acea testare largă, testare gratuită, care poate face diferenţa în vremuri de pandemie. Eu cred că există şi metode mult mai bune, vorbesc despre această testare şi aceste centre de evaluare prespitaliceşti, care au un rol esenţial de testare, iar testarea la medicul de familie a dus la creşterea numărului de teste.

Ce părere are medicul Tudor Ciuhodaru despre opiniile epidemiologilor străini

Am văzut opiniile epidemiologilor din Marea Britanie. Uitaţi-vă că şi sfarurile a cinci consilieri ai lui Joe Biden în Statele Unite preconizează acelaşi lucru. Spania este pe aceeaşi direcţie. Şi Israelul merge pe o direcţie similară. Din punctul meu de vedere, cred că la ora actuală trebuie să mergem cât mai repede trecerea de la faza pandemică la cea endemică.

În aceste condiţii, să asigurăm practic diagnosticul la timp, asigurarea tratamentului la timp, măsuri care pot să salveze vieţi, bazate pe viaţa oamenilor şi ştiinţă, în aşa fel încât să venim cu măsuri coerente, nu doar cu simple decizii politice, multe dintre ele aberante, cum am văzut în acestă pandemie şi care nu au găsit niciun fel de soluţie la actualele probleme.

Insităm pe cei patru piloni, le-am spus în continuare. Până una alta, dinstanţarea, masca sunt măsuri extrem de importante, testarea largă gratuită. A trebuit să vină Organizaţia Mondială a Sănătăţii să ne spună că trebuie să testăm gratuit la fiecare colţ de stradă. Vorbesc de aceste lucruri de aproape doi ani de zile şi mă bucur că măcar acum aceste lucruri sunt introduse ca metode şi în România.

Pe de altă parte, da, vaccinare în contextul unui consimţământ informat, nu a găsi tot felul de soluţii derivate, prin care să forţezi acest lucru, în contextul în care dreptul la sănătate, dreptul la decizia medicală trebuie luată în contextul unui consimţământ informat, aşa cum prevede şi legea drepturilor pacientului.

Tudor Ciuhodaru: „În rest, sunt doar simple decizii politice. Am mai văzut decizii aberante în pandemie”

De fapt, lanţul de transmitere epidemiologică nu este întrerupt. Ţine-ţi minte, cu magazinele închise la nu ştiu ce oră, sau masca atunci când eşti singur pe stradă, pe plajă, sau în timpul meciurilor sportive. În momentul de faţă trebuie să luăm în considerare tot ceea ce înseamnă ştiinţă şi cred că ar trebui să ne mai uităm şi la alte studii, nu doar la cele făcute de companiile farmaceutice sau de cei care au un interes într-un anumit domeniu, pentru că am văzut că există inclusiv susţinerea imunităţii naturale, mai ales după trecerea prin boală”, a declarat Tudor Ciuhodaru, conform antean3.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bobby Păunescu: ‘Noi suntem deja cuceriți. Sunt oameni în instituții care duc pe față un război împotriva României’

Publicat

in

De

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a transmis, un mesaj extrem de dur. Acesta a afirmat că „nu poți fi cetățean român atâta timp cât ești asociat sau câștigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decât să jefuiască această țară”. Păunescu a vorbit și despre modul cum se spală banii în țara noastră.

„Toate masurile si lucrurile care se intampla, nu sunt neaparat specifice Romaniei. Inflatia a crescut – acest lucru e in toata Europa. Toata lumea e lovita de cresterea preturilor si va fi lovita de inflatie pentru ca a existat o perioada de pandemie si au fost foarte multe cheltuieli (…). Lucrurile s-au dezechilibrat din urma cu un an si jumatate, asa cum a spus si E.S. dl ambasador Zuckerman in aceasta seara.

E un lucru criminal. Nu e devina presedintele, nici a primul-ministru. De vina este dusamnul din interior – oamenii care sunt prea tare legati de companii, care timp de 30 de ani si-au dorit sa tina Romania pe loc, sa nu ne dezvoltam. Atentie, acesti oamei – unul dintre ei e sef la un serviciun deinformatii de 18 ani – castigau si bani.

Nu poti fi cetatean roman cat timp esti asociat sau castigi bani de pe urma unor oligarhi care nu fac altceva decat sa jefuiasca aceasta tara. Lucururile astea se vor rezolva la un moment dat.

Oameni care bateau la Revolutie au fost trimisi zilele trecute la mitingul celor de la Asociatia 21 Decembrie. Erau femei cu copii in brate. Ce cautau ei acolo? Sunt oameni in institutii care duc pe fata un razboi impotriva Romaniei. Lucurile sunt mult mai grave. Ce va urma nu va putea fi oprit si va fi foarte benefic cetatenilor si Romaniei”, a afirmat Bobby Paunescu, duminica seara, la B1TV. 

Referitor la faptul ca se spala bani in tara noastra, el a spus ca se intampla acest lucru, dar nu  e vorba despre paradise fiscale:

„Ae cumpara cu credite de la anumite banci, date oarecum mai usor, se cumpara anumite companii ce au niste active si ale caror active, in contabilitate, au valoare foarte mare. Activele se vand in strainatate. Atentie: ele nu mai au valoare decat in contabilitate! Tara aceea plateste activele si in modul asta speli banii. Punctual”. 

Mai mult decat atat, presedintele ARMIS a spus ca este timpul sa se treaca „la actiune”. „Noi suntem deja cuceriti. Pozitiile cheie, mai putin primul-ministru, sunt… Noi trebuie sa nu mai stam static. Trebuie sa trecem la actiune unde stim clar ca exista companii care au legatura cu oligarhii rusi, maghiari. Cum fac Anglia, Germania. Ori suntem asa, ori asa: trebuie facut ceva”, a aratat acesta, conform realitatea.net

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Viktor Orban, la începutul celui de-al cincilea mandat: ‘Bruxellesul abuzează de puterile sale în fiecare zi! Nu vom permite intrarea migranților, ne vom proteja familiile și nu-i vom lăsa pe militanții de gen în școli’

Publicat

in

De

Premierul ungar Viktor Orban a anticipat într-un discurs rostit în parlament după realegerea sa în funcţie şi depunerea jurământului pentru un nou mandat, că deceniul care vine va fi unul al pericolelor, insecurităţii şi războiului.

Viktor Orban a explicat că războiul din Ucraina şi politica de sancţiuni a Europei au dus la o criză energetică, în timp ce creşterea preţurilor la energie, combinată cu creşterea ratelor dobânzii în SUA pentru combaterea inflaţiei vor duce la o perioadă de recesiune şi stagnare în Europa, consemnat MTI.

Potrivit liderului ungar, este probabil să apară din nou epidemii, precipitând adâncirea crizei economice şi intensificând valurile de migraţie către ţări bogate.

Mai mult, a adăugat el, războiul din Ucraina va fi probabil unul prelungit şi global.

Viktor Orban a subliniat din nou în discursul de luni importanţa de a menţine Ungaria în afara acestui război şi de a asigura pacea şi securitatea Ungariei, care „vor reprezenta principala misiune pentru următorul deceniu„.

Războiul care are loc în vecinătatea Ungariei implică o cantitate „greu de imaginat” de armament, ceea ce creează o ameninţare constantă pentru Ungaria, a atenţionat Orban, adăugând că cei care transportă arme (în zona de război) „sunt deja cu un picior în război”.

Noi suntem pentru pace” şi „dorim un armistiţiu imediat şi convorbiri de pace„, a conchis premierul ungar.

El a amintit şi de disputele Budapestei cu UE, afirmând că „Bruxellesul abuzează de puterile sale în fiecare zi şi încearcă să ne impună cu forţa lucruri rele şi străine„, iar gesturile conciliante ale Ungariei în privinţa migraţiei, a chestiunilor legate de gen şi mai nou a embargoului privind petrolul rusesc au fost respinse.

Dar nu vom renunţa la apărarea frontierelor noastre. Nu vom permite intrarea migranţilor, ne vom proteja familiile şi nu-i vom lăsa pe militanţii de gen în şcoli„, a declarat Orban, asigurând, pe de altă parte, că este totuşi în interesul Ungariei să rămână membră a UE „în următorul deceniu”.

După ce partidul său Fidesz a câştigat detaşat alegerile legislative de la începutul lui aprilie, în pofida prezentării, în premieră, a unui front comun de către opoziţie, Viktor Orban a devenit, pentru a cincea oară, şef al guvernului, în favoarea sa votând 133 de deputaţi şi 27 împotrivă, informează agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend