Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dominic Thiem intervine în scandalul dintre Andy Murray și Stefanos Tsitsipas – Părerea surprinzătoare a campionului de la US Open

Publicat

in

Andy Murray l-a criticat pe Stefanos Tsitsipas după meciul direct de la US Open (turul întâi, dispută câștigată în cinci seturi de grec), fostul lider al ierarhiei ATP acuzându-l pe adversar că a apelat la o serie de pauze pentru a-l scoate din sărite și din ritm. În scandalul momentului a intervenit și Dominic Thiem, campionul en-titre de la Flushing Meadows.

Aflat în perioada de recuperare după o accidentare la încheietura mâinii drepte, Dominic a fost întrebat despre incidentul de la US Open care i-a avut în rolurile principale pe Murray și Tsitsipas.

Austriacul i-a dat dreptate lui Andy, spunând, printre altele, că ar trebui introdusă în regulament o limită de timp pentru pauzele de vestiar.

Dominic Thiem, de partea lui Andy Murray


“În primul rând, a fost un meci superb, care a făcut cinste tenisului. Am văzut mare parte din partidă și trebuie să mărturisesc că îl înțeleg perfect pe Andy”, a precizat Dominic Thiem.

“Punctul meu de vedere este însă acela că în condițiile de la New York (n.r. umiditate) mai ales la un meci de cinci seturi ai nevoie de măcar două vizite la vestiar.

Nu există nicio cale de a evita asta (vizita la vestiar din cauza transpirației abundente), dar ar trebui într-adevăr impusă o limită de timp pentru schimbarea echipamentului.

Nu trebuie să fie mai lungă de 3-4 minute pauza, cel mult 5″, a concluzionat Dominic Thiem, campionul en-titre de la Flushing Meadows.

Niciodată nu mi-a luat să stau atât de mult la toaletă, i-a luat 8 minute“, a putut fi auzit la un moment dat Andy Murray în timpul unei întreruperi a meciului cu Stefanos Tsitsipas.

După ce Andy a trecut încă o dată în avantaj pe tabelă (2-1 la seturi), grecul a început “balul” pauzelor de tot felul: medicală, pentru a-și lua altă rachetă, pentru a se schimba și pentru a merge la toaletă. Atitudinea adversarului a fost cea care l-a scos din sărite și din ritm pe scoțian.

Până la urmă, Tsitsipas s-a impus la capătul unui meci care și-a respectat afișul. A fost 2-6, 7-6(7), 3-6, 6-3, 6-4 pentru al treilea favorit, iar Andy a arătat că este pe drumul cel bun al revenirii la un nivel superior al tenisului său.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

România, sub teroarea COVID: Peste 140 de oraşe şi 690 de comune au incidenţă de peste 6 la mie

Publicat

in

De

146 de oraşe şi 690 de comune au incidenţe mai mari de 6 la mie, a anunţat sâmbătă CNCAV.

La orașe, incidenţa cea mai mare este în Bragadiru – 20,48, urmat de alte patru orașe tot din județul Ilfov: Popești-Leordeni – 19,5, Otopeni – 19,28, Voluntari – 18,28 și Măgurele – 16,51 la mie.

Urmează Capitala cu 16,09.

În ce privește comunele, rata cea mai mare de infectare se înregistrează în Brănișca, județul Hunedoara – 28,68. Urmează Malu, județul Giurgiu, cu 24,6 și Moldoveni (Ialomița) cu 24 la mie.

Alte 115 orașe și 1.015 comune au incidența mai mare de 3 la mie.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Mesaj din Moldova pentru România: Sângele apă nu se face, trimitem medici în misiune

Publicat

in

De

22 de medici și asistenți medicali moldoveni vor pleca luni în România pentru a ajuta colegii din țara vecină în lupta cu COVID.

Despre aceasta a scris Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, pe pagina sa de Facebook, transmite presa din Moldova.

”România a fost mereu alături de noi la greu. La început de pandemie când abea învățam cu toții, ne-au trimis acea bravă echipă de medici în ajutor. Și după, când ne cădeau colegii, au venit zeci și zeci de camioane cu echipamente de protecție, un ajutor de milioane de euro primit sub “rușinosul pod”. Fiindcă sângele apă nu se face.

Apoi în iarna lui 2021, chiar înainte de înfiorătorul val din primăvară, coloane de camioane pline iarăși cu echipamente au împânzit PMAN. Și cel mai important gest – vaccinul salvator, peste jumătate de milion de doze. Fiindcă sângele apă nu se face.

Acum România e într-o situație critică. Cu indicatori mai gravi de 2 ori ca la noi. Pe un val care bate ucigător. Și e o onoare și o cinste pentru noi să putem răspunde la fel. Fiindcă sângele apă nu se face.

Luni trimitem la Lețcani, Iași o echipă din 22 medici și asistenți, care vor interveni în misiunea de ajutor umanitar în cadrul spitalului modular pentru care este critic necesar personal medical.

Vaccinați-vă dragi oameni și nu ne faceți atâtea bătăi de cap. Lăsați-ne să muncim pașnic, nu în condiții de război. Să construim spitale moderne, să aducem echipamente, să avem grijă de bătrâneii noștri, nu să cuplăm măști de oxigen la buze muribunde…”, a declarat ministra Sănătății.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend