Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dominic Fritz: Preşedintele Parlamentului European a acceptat invitaţia de a veni la Timişoara, anul viitor

Publicat

in

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat, marţi, că în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu preşedintele Parlamentului European (PE), Roberta Metsola, aceasta şi-a exprimat interesul de a participa anul viitor la Timişoara la evenimentele organizate cu ocazia deţinerii titlului de Capitală Europeană a Culturii (CEC). Primarul Dominic Fritz se află în aceste zile la Bruxelles, într-o campanie de promovare a Timişoarei 2023.

NATIONAL

Convenabilul caz Pițurcă | Bologa fură startul și îi forțează mâna lui Predoiu

Publicat

in

În urmă cu o lună, Ministerul Justiției anunța că demarează procedura de selecție pentru cele mai importante trei funcții de procuror din România: procuror general al PÎCCJ, procuror-șef al DNA și procuror-șef al DIICOT. Dacă la DIICOT există o conducere interimară de mai bine de doi ani, procurorul general Gabriela Scutea și procurorul-șef DNA Crin Bologa sunt la primul mandat și ar mai avea dreptul să spere la reînvestire. Data limită pentru înscrierea în procedura de selecție este 6 februarie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe 2 miliarde euro, prin redeschiderea unor emisiuni de obligaţiuni

Publicat

in

Ministerul Finanţelor intenţionează să împrumute de pe pieţele externe până la două miliarde de euro prin redeschiderea a două emisiuni de obligaţiuni scadente în 2026, respectiv în 2029, conform unui Ordin publicat în Monitorul Oficial.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend