Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Dom` Pendiuc, luati masuri ! Halal asfaltare la Piteşti în secolul XXI!

Publicat

in

asfalt 1Ca în fiecare primăvară, şi anul acesta la Piteşti a început plombarea străzilor. Azi, o echipă de muncitori de la ADP a reparat strada Exerciţiu. O armată de oameni de la ADP, însoţiţi de o maşină în care e cărat asfaltul, o butelie şi un arzător, şi treaba e ca şi făcută. Se aruncă două lopeţi de mixtură. se încălzeşte puţin, se presează şi se pleacă la următoarea groapă din asfalt. Ne vom revedea cu muncitorii în puţin timp! Asfaltul pus azi nu are cum să dureze, spun specialiştii. “Această mixtură asfaltică ţine până la prima ploaie”, spune un specialist.

Ai surpins si tu astfele de imagini sau ai si tu astfel de informatii din oras sau chiar institutii publice ? Incarca-le mai jos si publica-le instant folosind formularul de mai jos:

Vă rugăm să completați câmpurile obligatorii.
Te rugam selecteaza imagini !

asfalt 2

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | VIITORII POLIȚIȘTI AU DEPUS JURĂMÂNTUL LA IPJ ARGEȘ

Publicat

in

De

Elevii Şcolii de Agenţi de Poliţie ,,Vasile Lascăr” – Câmpina, care au fost admiși în acest an, viitorii poliţişti – au depus, astăzi, 11 iunie a.c., jurământul militar la Inpectoratul de Poliție Județean Argeș.

Cei 77 de elevi, aflați în stagiu de practică în cadrul inspectoratului nostru, au jurat credință țării și profesiei de polițist, astăzi, într-un cadru festiv restrâns.

Cei 46 de băieţi și 31 de fete au rostit cuvintele sacre ale legământului suprem față de țără în fața comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Momentul a fost încărcat de emoție și cu siguranță va rămâne în memoria participanților ca fiind unic în cariera lor.

Comanda inspectoratului și polițiștii prezenți la eveniment care le-au transmis faptul că de-acum vor păși pe drumul către maturitatea deplină, care le va contura personalitatea și cariera, că trebuie să manifeste seriozitate și interes în meseria pe care și-au ales-o.

Le adresăm tinerilor elevi felicitări şi le dorim succes în procesul de pregătire profesională și în carieră!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO – RUPERE DE NORI ÎN ARGEȘ – Gospodării inundate și grindină în abundență – VEZI COMUNELE AFECTATE

Publicat

in

De

Codul portocaliu de vreme severă emis de ANMH și-a făcut puternic simțit prezența in județul Argeș, în special in comunele situate între Curtea de Argeș și Câmpulung. Astfel, o puternică ploaie torenţială, o adevărată rupere de nori, s-a abătut asupra comunelor Godeni, Berevoiesti, Musătesti dar și orașului Curtea de Argeș. Timp de aproape 20 minute au fost averse torențiale au cumulat local 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, vijelie. Frontul atmosferic a afectat și comunele Băiculești, Tigveni, Ciofrângeni, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș. Multe gospodării au fost inundate fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea apei. Problemele speciale au fost semnalate in localitatea Godeni dar si la Campulung si Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend