Conecteaza-te cu noi

Pitesti

Doliu în sportul argeșean! A murit George Ziguli

Avatar

Publicat

in

Veste soc pentru iubitorii sportului din Arges si nu numai. In aceasta seara directorul tehnic al echipei de baschet BCMU Piteşti, George Ziguli, a încetat din viaţă în urma stop cardiac. Vestea a căzut ca un trăznet asupra tuturor celor care-l cunoaşteau pe antrenorul care a scris istorie pentru baschetul piteştean, reuşind să câştige campionatul naţional în anul 2000. Nimic nu anunţa cumplitul deznodământ, mai cu seamă că „Lupul din Trivale”, aşa cum îl cunoaşteau apropiaţii, in varsta de 60 ani, nu dădea semne că ar avea vreo suferinţă. Coincidenţă sau destin, chiar astăzi, George Ziguli a stat la masă cu mai mulţi oameni din sportul argeşean, a făcut glume în stilul său caracteristic, după care şi-a luat la revedere de la fiecare, plecând spre casă, pentru a-şi vedea nepotul. Antrenorul a apucat să-şi vadă familia, după care s-a prăbuşit subit. Avea 60 de ani iar anul trecut, profesorul George Ziguli și-a înmormântat soția. Dumnezeu Să-l Odihnească în Pace!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Bogdan Ivan (PRO România) – Testarea ȋn masă, singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării!

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților, Bogdan Ivan a mărturisit zilele trecute faptul că a fost depistat pozitiv cu noul Coronavirus,ȋntr-o postare pe pagina sa de Facebook.Liderul filialei județene a PRO România spune că,cel mai probabil a intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome și că singura variantă prin care se pot evita astfel de cazuri este un program național de testare în masă.

“Am ȋnregistrat acest video cu puțin ȋnainte să aflu că sunt pozitiv și trăiesc acum situația despre care vorbeam aici.Deși am respectat toate regulile și am avut mare grijă,ȋncă din Martie,se pare că nu am reușit să evit Coronavirusul.Cel mai probabil,la fel ca majoritatea celor care se află ȋn situația mea,am intrat ȋn contact cu un alt purtător,care nu avea simptome.

       Iată de ce acest program național de testare ȋn masă pe care ȋl propune #PRORomânia este atât de important pentru fiecare dintre noi,dar și pentru economia națională.Este singura soluție pentru a limita răspândirea virusului și a evita falimentul țării,pentru a deschide școlile,pentru a scădea presiunea pe spitale și pentru a da afacerilor românești o gură de aer” – afirmă Ivan Bogdan.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda Pro România, filiala Argeș,MFC 11200008

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tentativă de omor în Argeș – Tatăl și-a înjunghiat fiul

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Călinești, ar fi avut loc un conflict între două persoane, în urma căruia un bărbat a fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător.
Din cercetări a reieşit că, în ziua de 27 noiembrie a.c., în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 60 de ani și-ar fi lovit fiul, de 33 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător.
După administrarea probatoriului, în seara zilei de 27 noiembrie a.c., procurorii au dispus reținerea bărbatului, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend