Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Documente-șoc în scandalul Florin Cîțu (Antena 3)

Publicat

in

Antena 3 a difuzat fragmente dintr-un document care ar fi ajuns în instanță, pe tema procesului pe care părinții ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, îl au cu ministerul condus de fiul lor. Dosarul ar fi fost luat de la Direcția Juridică din minister și nu a mai fost restituit. Ulterior, Cîțu a fost acuzat că ar fi desființat un departament din minister care trebuia să se judece cu părinții săi. Punctul de vedere al lui Florin Citu este aici.

Potrivit postului de televiziune, părinții ministrului Florin Cîțu se află într-un litigiu cu statul, în legătură cu retrocedarea a 50 de hectare de teren, în apropierea domeniul schiabil Transalpina. Pe 16 decembrie 2019, prin executor judecătoresc, Vasile Cîțu, tatăl ministrului, a sesizat Ministerul Finanțelor Publice (MFP), instituția la care era șef fiul. Părinții solicitau, sub amenințarea de acționa în judecată statul, o serie de acte/ informații care să ateste ”angajarea statului român în dosarul retrocedării”, precum și ca două structuri ale MFP (ANAF Vâlcea și Craiova), să transmită documentele fiului, ministrului în funcție, Florin Cîțu, nu avocaților sau reclamanților. Angajații Direcției Juridice s-ar teme acum să mai reprezinte statul în fața familiei Cîțu.

Documentele prezentate de Antena 3:

content-image

content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Alertă hidrologică – Cod portocaliu de inundații în 27 de județe

Publicat

in

De

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, sâmbătă, o avertizare Cod portocaliu de inundaţii ce vizează, până luni noapte, Prutul și până duminică râuri din 27 de județe, informează Mediafax.

Codul portocaliu a fost prelungit pentru râul Prut până luni la ora 24.00, pe sectorul din aval de acumularea Stânca Costeşti, ca urmare a tranzitării ȋn regim controlat a viiturilor formate anterior ȋn amonte de intrarea ȋn ţară (judeţele: Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi).

De asemenea, a fost instituit Cod portocaliu, de sâmbătă ora 12:00 până duminică ora 12:00 pe râuri din Maramureş, Bistriţa Năsăud, Cluj, Bihor, Mureş, Harghita, Alba, Sibiu, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş Severin, Covasna, Braşov, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Buzău, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Vaslui, Iaşi și Galaţi.

A fost emis și un Cod galben pentru unele râuri şi afluenţii lor Maramureş, Satu Mare, Bistriţa Năsăud, Cluj, Bihor, Sălaj, Bihor, Arad, Hunedoara, Mureş, Harghita, Alba, Sibiu, Timiş, Caraş Severin, Gorj, Mehedinţi, Covasna, Braşov, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Vaslui, Galaţi, Botoşani şi Iaşi.

Alerta Cod galben e în vigoare de sâmbătă ora 12:00 până luni ora 18:00.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Formula 1 – Niciun caz de COVID-19 printre piloţi înainte de Marele Premiu al Austriei

Publicat

in

De

Federaţia internaţională de automobilism (FIA) a confirmat sâmbătă că nu s-a înregistrat niciun caz pozitiv la Covid-19 după testele efectuate între 26 iunie şi 2 iulie în rândul piloţilor de Formula 1, a tehnicienilor şi a personalului implicat în Marele Premiu al Austriei, care deschide duminică sezonul competiţional, relatează EFE potrivit Agerpres.

FIA şi Formula 1 au precizat prin intermediul unui comunicat că în perioada de referinţă au fost testate la noul coronavirus un număr de 4.032 de persoane, rezultatele fiind în totalitate negative.

Rezultatele testelor următoare din Formula 1 vor fi făcute publice săptămânal.

Ediţia 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 trebuia să debuteze la jumătate lunii martie, în Australia, însă sezonul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Austriei, programat duminică pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg este prima dintr-o serie de opt curse programate în Europa, cu porţile închise, până la începutul lunii septembrie.

Conducerea Formulei 1 ar dori organizarea a 15-18 curse până în decembrie, dar opt Mari Premii sunt suficiente pentru încoronarea unui campion mondial, potrivit regulilor în vigoare ale Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend