Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DOCUMENT – ULTIMATUM DE LA MIOVENI pentru Prefectul Soare: dacă nu intervine urgent, Spitalul nu va mai trata COVID si va bloca secția ATI

Avatar

Publicat

in

Vizita ministrului Tătaru la Spitalul din Mioveni a lăsat impresia ca situația delicata a celei mai moderne unități spitalicești din Argeș se va rezolva rapid, dar… De la vorbe la fapte, e drum lung. Nu si pentru conducerea Spitalului de la Mioveni care a trecut deja la fapte si a transmis un ultimatum prefectului Emanuel Soare in care il avertizeaza ca, începând cu data de luni, 06.07.2020, daca nu se iau masuri urgente, nu vor mai putea asigura funcţionarea pe compartimentul ATI, in urma expirării detaşărilor medicilor şi asistenţilor ATI.

De asemenea, inscrisoarea ultimatum, se mai precizeaza ca începând cu data de miercuri 01.07.2020, încetează delegarea personalului pentru secţia Boli Infecţioase Medici şi asistenţi medicali detasati şi până în acest moment nu există o altă garnitură completă de asistente care să accepte să fie delegate.

Publicitate

Mnagerul Traila puncteaza și faptul că DACĂ NU SE VA ASIGURA PERSONAL MEDICAL pentru a ingriji pacienţii în condiţii de siguranţă, vă rugăm să ne ajutaţi în a transfera pacienţii spre alte spitale COVID din zonă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Un alt județ introduce obligativitatea purtării măștii! Măsura se aplică începând de miercuri

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult, anunță news.ro.

”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ.

Publicitate

Vezi și:Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend