Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DOCUMENT: Ștefan Dumitrache, dovedit mincinos și făcut de râs și de la Ștefănești

Publicat

in

După dezvăluirile făcute de PROFI 24 TV si ziarul PROFIT cu privire la legalitatea organizarii concursului pentru ocuparea funcției de manager la Centrul de Cultură și Arte din Curtea de Argeș, în care arătam cu pesedistul Ștefan Dumitrache ar fi încălcat legea apropiindu-se char de zona penalului în încercarea de a-și impune favoritul in funcția publica, s-a retras dar, vai, tot mințind cu tupeul specific PSD. Desi evidentele sunt clare si arată că Ștefan Dumitrache a avut contract cu unul dintre candidații căruia îi promisese, inca de acum doi ani la o carciumă, ca-l va propti director, înțelegând cît de periculos a jucat în tentativa de a aranja acest concurs – motiv pentru care s-a si retras, viceprimarului suspendat i-a fost rusine sa recunoască și a aruncat o altă minicună. Cică se retrage pentru ca ar fi avut relatii patrimoniale cu Centrul Cultural Ștefănești pe perioada cat acolo a fost angajată Lavinia Năstase. Astazi, Centrul Cultural Ștefănești il face de rusine pe pesedistul Dumitrache și, într-un document oficial ( VEZI FOTO), îi arată obrazul consfințind ceea ce tot Argeșul știe: că pesedistul Fane Dumitrache e un mare mincinos.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend