Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

DOCUMENT – HALAL CANDIDAT LA CORBENI! Popa Dinică l-a trădat pe Dumnezeu pentru a sluji unor interese de grup!

Avatar

Publicat

in

Cetățenii din Corbeni au ramas șocați la aflarea veștii că un popă fustangiu, Nicolae Dinica de la PSD, care l-a mințit și trădat pe Dumnezeu pentru o femeiușcă, o afacere la cheie prin Poiana Brasov și un partid politic, are tupeul sa candideze la primaria făcută praf tocmai de partidul pe care il slujeste acum popa minune. Muti cetateani din Corbeni ne-au sunat sa le confrmam daca este adevarat sau nu că popa Minune, cunoscut si ca Popa Gigolo, l-a trădat pe Dumnezeu și Biserica și daca sunt adevarate aventurile sale sotiriene.

Ceea ce va putem spune astazi, cu ajutorul reprezentantilor Patriarhiei Române, este faptul ca DA, Nicolae Dinică, Popa Gigolo cum ii umblă numele prin zonă, și-a încălcat flagrant legământul depus la hirotonie dar și hotărârile Sfântului Sinod şi regulamentele bisericeşti. Pe scurt, Popa minune Dinica, l-a trădat cu nonșalanță pe Dumnezeu și Biserica pe care trebuia să o slujească. Pînă maine, cand vom detalia greselile in fata Domnului, escapadele si aventurile Popei Gigolo care s-a aliat cu Remo Mateescu, fostul primar cunoscut si el ca un mare admirator al femeilor ramase singure prin batatura Corbeniului, iata detaliile oferite de reprezentantiii Patriarhiei Române care arata clar de ce Popa Gigolo Dinică l-a tradat si mintit pe Dumnezeu iar, acum, cu tupeu specific PSD a legat frăție cu Remo Mateescu pentru a incerca sa puna stapanire in cuplu pe Corbeniul care are nevoie de cu totul altceva si altcineva. In nciciun caz de un popă care isi incalca juramintele in fata lui Dumnezeu pentru a se băga sub fusta femeilor sau de un fost primar care a facut țîndări comuna in ultimii 4 ani.

Publicitate

POPA MINUNE DINICĂ a jurat si a semnat după ce a declarat urmatoarele in fața lui Dumnezeu:

În toată viaţa mea mă voi călăuzi după învăţăturile Sfintei Evanghelii, ale Sfinţilor Apostoli,
după Sfintele Canoane şi învăţăturile Sfinţilor Părinţi ai Bisericii Ortodoxe.
Mă voi strădui să împlinesc în viața și activitatea mea îndemnul Sfântului Apostol Pavel care
cere ca preotul „să fie
fără de prihană, bărbat al unei singure femei, veghetor, înţelept, cuviincios, iubitor de străini, destoinic să înveţe pe alţii; nebeţiv, nedeprins să bată, neagonisitor de câştig urât, ci blând, paşnic, neiubitor de argint, bine chivernisind casa lui, având copii ascultători, cu toată bunăcuviinţa; căci dacă nu ştie cineva să-şi rânduiască propria lui casă, cum va purta grijă de Biserica lui Dumnezeu?” .
Voi purta totdeauna cu demnitate inuta preoţească şi ț voi locui împreună cu familia mea în
parohia încredinţată mie spre păstorire, păstrând şi sporind toate bunurile parohiei. Nu mă voi ocupa cu activităţi contrare chemării preoţeşti şi nu mă voi face părtaş la adunări i lucrări potrivnice Bisericii
.”

DUCUMENTUL CARE ARATA CĂ POPA DINICĂ l-a mințit și trădat fără pic de jenă pe Dumnezeu și Biserica Ortodoxă

Hotărâre a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române :

“În conformitate cu Sfintele Canoane, arhiereului, preotului, diaconului, monahului şi monahiei din Biserica Ortodoxă Română le este interzis să facă politică partinică, să fie membri ai unui partid politic, să candideze la alegerile parlamentare sau locale, să participe la campanii electorale şi să ocupe funcţii de demnitar/înalt funcţionar public la nivel central sau local.
Clericul sau monahul care se implică în politică în calitate de membru sau de candidat al unui partid încalcă legământul depus la hirotonie, hotărârile Sfântului Sinod şi regulamentele bisericeşti, caz în care va trebui să aleagă între cariera politică şi misiunea clericală/viaţa monahală. Abaterile de acest fel vor fi judecate în Consistoriile eparhiale”

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, atac devastator: ‘Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor!’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, profesoară în Sibiu, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala.

„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a precizat Iohannis, întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii, conform agerpres.ro.

Citește și:

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Publicitate

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend