Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Doctorul care s-a oferit voluntar să se infecteze cu coronavirus: ‘Marele experiment’

Avatar

Publicat

in

Doctorul ieșean Răzvan Constantinescu, cel care, la începutul pandemiei de SARS-CoV-2, s-a oferit voluntar să se infecteze cu noul coronavirus, a distribuit pe pagina de socializare o postare referitoare la „MARELE EXPERIMENT”.

În respectiva postare se vorbește despre cum lumea este isterizată „pentru o viroză”.

În comparație cu gripa sezonieră, noul coronavirus se manifestă mult mai agresiv doar la bătrâni, potrivit calculelor prezentate de Răzvan Constantinescu.

Se vede limpede că mortalitatea iese din schema clasică doar pentru segmentul cel mai bătrân al populației”, se precizează în postarea respectivă distribuită de Constantinescu și semnată de Dan Diaconu.

Iată postarea integrală care apare pe pagina lui Răzvan Constantinescu

„MARELE EXPERIMENT
De șapte luni, trăim cu „teroarea COVID”. De șapte luni, indivizi dubioși împrăștie minciuni și răspândesc panica printre oameni. Când spui că nu-i OK să isterizezi lumea pentru o viroză ți se spune negaționist. Ești arătat cu degetul. Deja există o conduită pe care trebuie s-o urmezi. Altfel ești eliminat din start.
Trebuie totuși să avem puterea să ne liniștim și să punem frumos, pe hârtie, tot ceea ce-am avut până acum. S-o facem frumos, la liniuță, astfel încât să înțelegem, fără isterie, despre ce-i vorba.
Primul element cu care încep este unul simplu, dar pe care istericii societății actuale îl trec sub uitare pentru ca apoi, când se lovesc de acesta, să reacționeze violent. Este vorba de moarte. Țin să le reamintesc tuturor celor care trăiesc în bula neomarxistă actuală că da, oamenii, ca orice altă viețuitoare de pe Pământ, mor. În ciuda „rețetelor de sănătate”, a „pastilelor de întinerire”, a „curelor minune” și a atâtor altor aberații de care auziți zi de zi, băgați la cap că, până la urmă, tot muriți. De la începutul lumii până acum nimeni n-a scăpat de „boala” asta.
Mai mult, în susținerea celor anterior afirmate, vă voi ma spune rezultatele unui studiu desfășurat de-a lungul a treizeci de ani pe câteva zeci de mii de voluntari: cei mai grijulii cu viața lor, cei mai educați și mai atenți la „trendurile” lumii contemporane în ceea ce privește sănătatea au sfârșit-o mai nasol decât cei considerați rudimentari și needucați. Studiul despre care vă vorbesc a urmărit efectele consumului de vitamine. În general „populația educată” ia suplimente alimentare pentru a-și asigura sănătatea, în timp ce ceilalți oameni își văd de viață, fără să pună botul la chestiunile acestea. Ei bine, „educații” sunt cei care au dezvoltat cancere și boli cronice grave într-o proporție covârșitoare. „Rudimentarii” nu prea au avut acele probleme, viața decurgându-le normal. Rețineți, vă rog, amănuntul ăsta de fiecare dată când intrați în farmacie!
Și-acum să revenim la COVID-19. Ce-am observat din martie încoace? Să le luăm pe rând:
– am stat două luni în stare de urgență absolut inutil întrucât infectările sunt în creștere;
– după aceea am intrat într-o anticonstituțională „stare de alertă”. Infectările nu s-au oprit, ci, din contră, rata de creștere este exponențială. Dacă s-ar testa corespunzător – dar nu se face! – am constata următoarea dublare a numărului de infectări în aproximativ 3 săptămâni – o lună. Cifrele nu-s scoase din burtă, totul e matematică;
– cifrele arată limpede că, în țările în care n-au fost introduse restricții severe, revenirea s-a produs mult mai repede, iar mortalitatea s-a menținut în aceleași limite;
– în ciuda infectărilor și a umflărilor cu pompa a deceselor, rata mortalității de COVID-19 este:
* 0,003% pentru segmentul 0-19 ani
* 0,02%pentru segmentul 20 – 49 ani
* 0.5% pentru segmentul 50-69 ani
* 5.4% pentru 70+ ani
– în cazul gripei sezoniere avem următoarele cifre ale mortalității:
* 0,005 pentru segmentul 0 – 19 ani
* 0,021 pentru segmentul 19 – 49 ani
* 0,061 pentru segmentul 50-69 ani
* 0,8 pentru 70+ ani
– se vede limpede că mortalitatea iese din „schema clasică” doar pentru segmentul cel mai bătrân al populației. Diferențele semnificative de mortalitate le putem pune însă și pe seama mistificării, dar și a tratamentului. Antiviralele care se administrează au efecte adverse dintre cele mai dure și este posibil ca moartea să survină tocmai din această cauză.
– când studiați cifrele referitoare la mortalitate ar trebui să luați în calcul și mistificările incredibile care s-au făcut peste tot în lume.
– în ciuda faptului că autoritățile se plâng de contagiozitatea extremă a COVID-19, nu este disponibil un protocol de tratament pentru cei cu forme ușoare;
– cu toate că publicitatea v-a lăsat impresia că Remdesivir e „medicamentul minune”, acesta nu reduce rata mortalității de COVID-19. N-o spun eu, ci OMS, în urma unui studiu pe aproape 3000 de pacienți;
– în continuare rezultatele cele mai bune sunt cele ale combinației de hidroxiclorochină-azitromicină-zinc. Ea însă păcătuiește prin prețul infim al tratamentului;
– ceea ce nu vi e spune este că în spital se fac experimente pe oameni. De scăpat scapă doar cei al căror sistem imunitar reușește să elimine virusul. Rețineți asta!
– vaccinul care se va introduce este și el tot un experiment desfășurat la scară mondială. Experiența ne spune că e imposibil să dezvolți într-un timp atât de scurt un vaccin care să aibă doar reacții adverse minore. Cel mai probabil va fi un fiasco.
– principalele focare de răspândire a virusului sunt … spitalele. Ați înțeles? Nu cârciumile, nu cluburile, nu școlile, ci spitalele!
– masca – introdusă obligatoriu – face mai mut rău decât bine, micșorând cantitatea de aer proaspăt din plămâni;
Cam asta e ceea ce știm, iar pentru aceste informații n-a fost nevoie de Rafili, Arafați sau alte personaje oficiale. Rețineți: de cele mai multe ori oficialii au ventilant fake news-uri, minciuni alarmiste și informații contradictorii. Realitatea e că, până acum, nimeni n-are mare habar despre acest virus.
În final vă spun că absolut toate elementele compilate aici sunt extrase din surse oficiale. Cu toate acestea se vor găsi destui „esperți” care să mă arate cu degetul deoarece articolul nu e suficient de alarmist. Nu uitați ceea ce v-am spus la începutul articolului: oamenii nu sunt nemuritori! Așa cum nu poți scăpa de trecerea timpului, la fel nu poți scăpa de moarte. Conștientizați asta și veți redeveni normali!
P.S. Postarea de față este posibil să fie ștearsă de către cenzură. Așadar, dacă vreți s-o dați și altora, distribuiți-o prin copy&paste.
(Dan Diaconu)”

Vezi și

Veste bună pentru angajați! Cum trebuie să își desfășoare programul de lucru în situația actualei stări de alertă

Scenariu-bombă lansat în spațiul public: Dominic Fritz se pregătește să fie următorul Klaus Iohannis?

Proiectul a fost adoptat! Vești importante pentru toți șoferii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Dimensiunile epidemiei de COVID-19 în Germania – A fost depășit pragul de 10.000 de morți

Avatar

Publicat

in

De

Numărul de decese de coronavirus a depăşit sâmbătă 10.000 în Germania, ţară până de curând relativ cruţată de pandemie dar care acum este lovită din plin, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Institutul de sănătate publică Robert Koch (RKI) a contabilizat sâmbătă 10.003 decese de la începutul crizei sanitare, cu 49 în plus faţă de vineri.

În total, 418.005 de persoane au fost infectate cu COVID-19, respectiv cu 14.714 în plus în mai puţin de 24 de ore, un nou record cotidian, chiar dacă acest număr include cazuri care nu au fost înregistrate în ajun din cauza unei deficienţe tehnice în transmiterea datelor.

Precedentul record a fost stabilit joi, RKI contabilizând în acea zi 11.287 de cazuri într-o zi.

Preşedintele acestei instituţii foarte respectate în Germania a estimat joi că situaţia în ţară este “foarte gravă”, cerând populaţiei să respecte gesturile barieră pentru a limita creşterea numărului contaminărilor.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: ‘Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală’

“Virusul se poate propaga de o manieră necontrolată” în anumite regiuni din septembrie, a avertizat Lothar Wieler, explicând că “tinerii sunt în prezent cel mai expuşi la virus”.

Germania, care a fost mai degrabă cruţată de primul val din primăvară, se confruntă de mai multe săptămâni, ca toate ţările europene de altfel, cu o puternică creştere a numărului de infectări cu COVID-19.

În contextul recrudescenţei pandemiei, autorităţile germane au înăsprit restricţiile, adoptând în special interdicţii de adunare.

De asemenea au fost decise restricţii locale, cum s-a întâmplat la Berlin, unde portul măştii a fost impus pe anumite străzi frecventate. Într-un canton alpin din landul Bavaria, din jurul Berchtesgaden, a fost impusă o izolare aproape totală la începutul săptămânii.

Cancelarul german Angela Merkel a cerut solemn săptămâna trecută populaţiei să reducă la maximum relaţiile sociale, făcând apel la aceasta “să rămână la domiciliu” cât de mult posibil. “Cum va fi iarna, cum va fi Crăciunul nostru, se va decide în următoarele zile şi săptămâni”, a avertizat ea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ziua ONU – Mesajul ministrului Afacerilor Externe

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu adresează, sâmbătă, un mesaj cu prilejul marcării Zilei Organizației Națiunilor Unite și a 75 de ani de la intrarea în vigoare a Cartei ONU, notează Agerpres.

„Data de 24 octombrie, momentul intrării în vigoare a Cartei ONU, este cunoscută și sărbătorită în întreaga lume ca Ziua Organizației Națiunilor Unite. Astăzi, 75 de ani mai târziu, valorile și principiile Cartei își mențin relevanța, constituind fundamentul relațiilor internaționale. 2020 marchează o dublă aniversare – 75 de ani de la crearea ONU și 65 de ani de la aderarea României la această organizație. Este, cu atât mai important, să evidențiem semnificația profundă a multilateralismului și necesitatea cooperării și solidarității internaționale, acestea fiind reafirmate constant prin eforturile de gestionare a crizei pandemice”, este mesajul ministrului Afacerilor externe, Bogdan Aurescu, de Ziua ONU.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: ‘Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală’

Potrivit ministrului român, impactul Organizației Națiunilor Unite se resimte în toate colțurile lumii, iar România nu face excepție.

„Atașamentul profund al țării noastre pentru multilateralism reprezintă unul dintre pilonii de bază ai politicii externe a României, alături de apartenența la UE și NATO, precum și Parteneriatul Strategic cu Statele Unite. În cei 65 de ani de apartenență la ONU, România a dezvoltat o tradiție îndelungată în consolidarea multilateralismului, iar ONU ne-a fost un partener constant în toată această perioadă. Aș menționa, ca exemple recente, cooperarea cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în vederea implementări eficiente, în plan intern, a Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului, precum și în ceea ce privește implementarea politicii țării noastre de cooperare pentru dezvoltare”, a mai spus Aurescu.

De asemenea, spune ministrul, UNICEF sau UNHCR rămân parteneri consecvenți de dialog, iar rezultatele activității derulate în România, în cooperare cu autoritățile române rămân de netăgăduit.
Mai mult, găzduirea de către România, începând cu anul 2009, a Centrului de Tranzit în Regim de Urgență de la Timișoara, prima facilitate de acest tip din lume, înființat prin colaborarea între Guvernul României, Biroul Înaltului Comisar ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie, demonstrează angajamentul României pentru dreptul internațional al refugiaților și pentru principiile solidarității și împărțirii responsabilităților la nivel multilateral, a mai transmis Bogdan Aurescu, în mesajul său.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend