Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Doar 250 de suporteri vor putea fi prezenți pe stadion, la ultimul meci din campionat al formației Bayern Munchen

Publicat

in

Bayern Munchen, campioană în Bundesliga şi în acest sezon, va disputa ultimul meci de campionat, contra lui Augsburg, pe Allianz Arena, sâmbătă, în faţa a 250 de spectatori, a anunţat clubul bavarez, scrie DPA.

În contextul pandemiei de coronavirus, Bayern nu a mai jucat cu fani pe stadion din martie 2020.
Clubul va oferi 100 de bilete angajaţilor din domeniul sănătăţii, cei care au fost în prima linie a luptei contra coronavirusului, iar alte 100 de bilete vor fi oferite, prin tragere la sorţi, suporterilor.

Antrenorul Hansi Flick, care va pleca de pe banca tehnică, antrenori secunzi şi jucătorii care vor părăsi la final de sezon gruparea vor avea la dispoziţie 5 bilete pentru a le putea oferi membrilor de familie sau prietenilor.

”Suntem bucuroşi să terminăm sezonul într-un mod care ne dă speranţe pentru ediţia viitoare”, a spus preşedintele lui Bayern, Herbert Hainer.

Indiferent de rezultatul ultimei etape, Bayern Munchen va încheia pe primul loc, în timp ce Augsburg speră să rămână pe locul 12 în campionat.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Situație dramatică pe Dunăre – Debitul fluviului continuă să scadă

Publicat

in

De

Debitul fluviului Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) va ajunge la 1.950 metri cubi pe secundă (mc/s) pe parcursul săptămânii viitoare, cu 2.350 mc/s sub media multianuală a lunii august (4.300 mc/s), potrivit prognozei realizate de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), valabilă până la 13 august 2022, notează Agerpres.

„Debitul la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) va fi în prima zi staţionar, scade la valoarea de 2.000 mc/s în următoarele două zile, apoi în scădere până la valoarea de 1.950 mc/s unde rămâne staţionar până la sfârşitul intervalului, situându-se sub media multianuală a lunii august (4.300 mc/s). În aval de Porţile de Fier debitele vor fi în prima parte a intervalului relativ staţionare pe sectorul Gruia – Calafat şi în uşoară creştere pe sectorul Bechet – Tulcea, iar în a doua parte a intervalului debitele vor fi relativ staţionare pe tot sectorul românesc”, arată prognoza INHGA.

În perioada 7 – 13 august, pe râurile din ţară, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere în prima jumătate a intervalului de prognoză şi relativ staţionare în partea a doua a intervalului, cu o uşoară tendinţă de creştere pe râurile din vestul şi nord – vestul ţării.

Hidrologii avertizează că sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, formarea de viituri rapide pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, cu o probabilitate mai mare în Crişana, Maramureş şi Nordul Moldovei, către mijlocul intervalului de prognoză, datorită averselor torenţiale, izolat, mai însemnate cantitativ, prognozate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Performanță românească: Cătălin Chirilă, campion mondial la canoe simplu pe distanța de 1000 de metri

Publicat

in

De

Sportivul Cătălin Chirilă a câştigat, duminică, medalia de aur la canoe simplu pe distanţa de 1000 m, la Campionatele Mondiale de Canoe Sprint de la Halifax, Canada, transmite news.ro.

Cătălin Chirilă, antrenat de Florin Popescu şi Petre Kondrat, a reuşit să câştige a doua medalie la această ediţie de mondiale, după argintul de sâmbătă de la C1 -500 m.

Duminică, românul, cu timpul 4:14.28, i-a depăşit în top 3 pe campionul olimpic Isaquias Santos, din Brazilia (4:15.80), şi pe cehul Martin Fuksa (4:16.21). Cătălin a gestionat extraordinar această cursă şi visul de a readuce canoea de simplu în elita mondială s-a împlinit, scrie COSR pe Facebook.

După aurul lui Aurel Macarencu din 1986 este prima reuşită de aur la C1 1000m pentru România. Ivan Patzaichin de două ori, în 1973 şi 1977 şi Simion Ismailciuc, în 1963, sunt singurii români care au mai luat aur în această probă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend