Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

DJ Manzotti, vizat într-un dosar de proxenetism: Casa artistului, percheziționată de procurorii DIICOT (VIDEO)

Publicat

in

Procurorii DIICOT din Timişoara şi Arad efectuează joi percheziţii acasă la un cunoscut DJ. Gino Manzotti de la formatia DJ Project este suspectat că ar fi apelat la serviciile unei ample reţele de prostituţie care exploata minore, informează B1 TV.

Întreaga afacere era condusă de un interlop iar printre cei care apelau la serviciile fetelor se numărau oameni de afaceri din zonă.

Şi mai interesant este că la audieri au fost chemaţi pentru explicaţii un poliţist, un judecător şi un avocat.

Gino Manzotti este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe DJ Project. Doar că de această dată, în loc de fanii care-l asaltează pentru autografe, artistul s-a trezit cu mascaţii la uşă.

Sunt percheziționate nu doar casa casa DJ-lui ci şi locuinţele unui polițist şi a unor interlopi din Timișoara.

Procurorii DIICOT fac cercetări într-un dosar de trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, reţeaua era formată din mai mulţi indivizi ce plasau tinere clienților dornici de partide de amor pe bani.

Printre prostituate se aflau și minore, unele dintre acestea eleve de liceu. Reţeaua era condusă de Paul Vasile Manzu, un cunoscut interlop din Timisoara, iar printre membrii rețelei s-ar afla si Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfat, actuala nevastă a tenismenului Ilie Nastase.

DJ Gino Manzotti şi poliţistul vizat de anchetă s-ar număra printre clienţii reţelei. La audieri se pare că au mai fost chemaţi, potrivit jurnaliştilor de la Opinia Timişoarei şi un judecator, Aurel Tomus, și un avocat din Timisoara, dar și mai mulți oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

BNR îl omagiază pe Regele Mihai printr-o emisiune numismatică

Publicat

in

De

Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic, începând cu data de 25 octombrie 2021, o emisiune numismatică cu tema 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I al României și o replică proof după medalia jubiliară Ardealul Nostru, conform Basilica.ro.

Atât replica proof, cât şi emisiunea numismatică cuprind chipul Regelui Mihai I al României.

Emisiunea numismatică

Potrivit unui comunicat emis de BNR, moneda din aur dedicată centenarului naşterii regelui are următoarele caracteristici:

Aversul redă corpul central al Palatului Regal din București, inscripția în arc de cerc „ROMANIA”, stema României, valoarea nominală „500 LEI” și anul de emisiune „2021”.

Reversul prezintă portretul Regelui Mihai I al României și inscripțiile în arc de cerc ,,REGELE MIHAI I” și ,,100 DE ANI DE LA NASTERE”.

Replica proof

Aversul relpicii după medalia jubiliară Ardealul Nostru reprezintă efigiile regilor Mihai I și Ferdinand I și a domnitorului Mihai Viteazul, suprapuse și orientate către stânga.

De jur împrejurul efigiilor se află gravat cu litere majuscule textul „ARDEALUL NOSTRU” şi anii „1601 – 1918 – 1944”. În partea dreaptă, jos, se află litera ,,R” de la ,,replică”.

Reversul are gravat în mijloc un cap de acvilă heraldică românească, având în partea de jos scris textul „ROMANIA”.

De jur împrejur sunt reprezentate stemele celor 11 judeţe din Transilvania de Nord, redobândită în anul 1944.

Medalia jubiliară Ardealul Nostru a fost emisă în data de 15 ianuarie 1945, cu scopul de „a încrusta în aur evocator ziua dezrobirii Ardealului de Nord și pentru a transmite și a se moșteni din generație în generație amintirea concretă a acelor pagini de istorie”. A fost emisă pentru a comemora eliberarea celor 11 județe din Ardealul de Nord încorporate de Ungaria, în urma Dictatului de la Viena, de la 30 august 1940.

Informații cu privire la achiziția monedelor se regăsesc pe site-ul Băncii Naționale a României, secțiunea Numismatica.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Date CUTREMURĂTOARE în ultimele 24 de ore: 446 de morți de COVID-19, 15.261 de noi cazuri

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că, potrivit datelor existente la ora 10.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 15.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 446 de decese, din care 9 survenite anterior.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 23 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 15.261 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 446 decese dintre care 9 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend