Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Directorul Nastea explică pierderile uriase de apă din reteaua Aquaterm

Avatar

Publicat

in

– Se confirmă cele scrise de ziarul nostru: Anomalie, avariile apar la conductele cele mai noi din retea, cumpărate de Bolovan.

Doă ce ziarul nostru a scris ieri despre cele 500 milioane lei vechi care se pierd datorită  deselor avarii din reţea, bani care efectiv se pierd in loc să fie folosiţi pentru o eficientizare a reţelelor, directorul Gabriel Nastea confirmă cele scrise de noi, mai exact ca, incredibil, avariile apar tocmai la conductele cele mai noi si nu la cele vechi de peste 15, 20 ani. “La avaria de la Şipot despre care aşi scris, intr-adevăr, se pierde multă apă dar noi reparam acolo saptamanal dar se parge imediat. Este conductă noua, cumparata de fostul director dar se pare ca este de proasta calitate, mai mult nu comentez. Aici trebuie schimbata circa 100 metri de teavă dar nu avem bani pentru asa ceva. Consiliul Local ar trebui sa se preocupe de acest aspect, noi doar intretinem si remediem. As cumpara eu 5 metri de teava dar nimeni nu ne vinde atat si nu avem bani pentriu 100 metri”, ne-a spus Gabriel Nastea de la Aquaterm SA. Acesta spune ca tot o conducta noua a pocnit si langa Spital si a dat asigurari ca, astăzi, echipele de la Aquaterm vor remedia situaţia. La sipot însa, inde apa curge din belşug, nu se stie cand se va interveni ” Intervenim azi, se sparge maine pentru ca o fi noua conducta da`… e de proasta calitate”, a spus Nastea.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Uzina Dacia va opri producţia pe 5 şi 8 martie

Avatar

Publicat

in

Uzina Dacia va opri din nou producţia pe  5 şi 8 martie din cauza lipsei semiconductorilor care sunt livraţi din Asia, aspect care afectează de altfel toată industria auto din Europa, nu doar pe cea din România.

Există posibilitatea, în acest context, să asistăm la două opriri pe săptămână  cel puţin până în luna aprilie.

Deși Uzina Dacia nu duce lipsă de comenzi, pentru fabricarea unui autoturism este nevoie de 10 semiconductori, iar aceștia nu sunt în cantități suficiente.

În acest context, muncitorii vor intra in şomaj tehnic şi îşi vor primi bonurile de masă. Aceasta prevede contractul colectiv de muncă.

Comnform ultimelor informații vor lucra numai 2.000 de angajați cu normă întreagă.

Sursa: Financiarpress

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Mesaj fără echivoc al lui Rareș Bogdan: ‘Basarabia e România! Să nu uităm asta niciodată’

Avatar

Publicat

in

De

România a trimis ca ajutor pentru Republica Moldova primele 21.600 de doze de vaccin AstraZeneca, acestea ajungând sămbătă, la Chișinău.

În replică, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a aplaudat gestul Guvernuș Cîțu, pe care îl consideră unul „splendid”.

Basarabia e Romania. Sa nu uitam asta niciodată. Gest splendid al României pentru fratii de peste Prut”, este mesajul lui Rareș Bogdan.

Vaccinul împotriva Covid-19 a ajuns în Republica Moldova. Avionul cu un lot de 21.600 de doze de vaccin a aterizat acum câteva clipe pe Aeroportul Internațional Chișinău. Acesta este prima tranșă din cele 200.000 de doze de vaccin din donația generoasă promisă de România pentru cetățenii țării noastre. Mulțumim, România! Mulțumim, Uniunea Europeană!”, a anunțat Maia Sandu, pe Facebook, imediat după ceremonia organizată la Chișinău la sosirea vaccinurilor din România.

Vezi și EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend