Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Directorul Filamornicii din Pitești, A DEMISIONAT

Avatar

Publicat

in

În cursul acestei dimineți, Jean Dumitrașcu, directorul Filamornicii din Pitești, a demisionat. În ultimele zile, Jean Dumitrașcu a avut nenumărate probleme cu sindicatul Filamornicii, care au amenințat cu greva. Însuși, maestrul Mădălin Sandu, chiar înainte de a începe spectacolul, i-a transmis managerului Dumitrașcu următorul mesaj:

„Am fost prima şi singura instituţie de cultură din ţară ai cărei angajaţi… au fost trimişi în şomaj tehnic, fără ca managerul Jean Dumitraşcu să se consulte cu sindicatul şi fără să aibă avizul Consiliului Local…. ameninţările managerului ne-au menţinut într-o stare continuă de teamă şi de disconfort psihic.

Publicitate

Ne găsim în situaţia să ne apărăm de abuzurile managerului instituţiei noastre şi să ne căutăm dreptatea în instanţă… Domnule manager, departamentul artistic, în număr de 35 de angajaţi, vă cere demisia! Este momentul să demonstraţi caracter şi să daţi curs acestei cereri”.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Un alt județ introduce obligativitatea purtării măștii! Măsura se aplică începând de miercuri

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult, anunță news.ro.

”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ.

Publicitate

Vezi și:Șeful DSU a semnat Ordinul! Ludovic Orban și Raed Arafat iau medicii cu arcanul și îi duc în spitalele Covid

A dat lovitura! Directorul unei importante instituții de stat a încasat un salariu cu 80% mai mare decât anul anterior

Vești bune pentru anumiți angajați! Veți primi mii de lei din partea statului

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Doliu în presă ! A murit un cunoscut jurnalist muscelean

Avatar

Publicat

in

De

Este doliu în presa din România! Un jurnalist important, argeșean la origini, a murit la 67 de ani. Sorin Burtea și-a legat o bună parte a carierei de Televiziunea Națională.

De altfel, acesta a devenit celebru chiar pentru emisiunile de la TVR. Născut în 1953, pe data de 28 aprilie, la Câmpulung Muscel, Burtea a fost absolvent al Facultăţii de Ziaristică a Universităţii din Bucureşti.

Publicitate

A început colaborarea cu Radio-Televiziunea, în perioada 1976-1980, ca student practicant, timp în care a realizat sute de reportaje şi emisiuni economico-sociale la radio.

În anul 1980, Sorin Burtea a fost angajat în Televiziunea Română. A reușit să coordoneze emisiuni importante, emisiuni care au scris istorie la TVR.

Burtea a fost un adevărat mentor pentru “Reflector”, “Economia încotro?”, “Studioul economic”, “Ziua de mâine”, emisiuni care au avut audiențe foarte mari.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend