Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Directorul Ciobanu de la ABAAV a fost demis din funcţie

Avatar

Publicat

in

TUDOR PENDIUC Despre noul director se spune că ar fi „omul” lui Pendiuc

Vineri, directorul Dumitru Ciobanu de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a fost demis din funcţie. Motivul nu este deocamdată clar, surse anonime spunând că Ciobanu ar fi fost forţat să îşi dea demisia pentru ca primarul Pendiuc să îşi aducă un om apropiat la conducerea instituţiei. Astfel, începând de vineri, noul director al ABAAV este Ion Mutu Mazilu, fost director al Sistemului Hidrografic Olt.

Publicitate

Vă reamintim că directorul Dumitru Ciobanu a fost acuzat de angajaţii ABAAV de mai multe ori, oamenii plângându-se inclusiv că acesta ar hărţui sexual o parte dintre angajate.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend