Conecteaza-te cu noi

Campulung

Directoarea Suseanu de la Colegiul Tehnic Campulung , acuzata de dictatura !

Avatar

Publicat

in

La sfarsitul saptamani trecute a avut loc la Campulung intalnirea cadrelor tehnice  in cadrul unui cerc pedagogic. Reuniunea a fost una aprinsa, chiar tensionata asa cum ne-au relatat unii profesori participanti. De vina pare sa fi fost chiar directoarea Colegiului Tehnic, fostul Liceu Industrial nr. 1, Ioana  Suseanu, care, din nu se stie ce motive, a epatat printr-o stare de nervozitate excesiva concretizata intr-o serie de acuze si reprosuri la adresa invitatilor.

Iata unul din mesajele primite de la participantii la Cercul Pedagogic si care confirma spusele altor participanti:

“Vineri 27.11.2015, la Colegiul Tehnic Campulung (fostul Industrial 1), a avut loc Cercul pedagogic al cadrelor tehnice din învăţământul din zonă. Gazda, directoarea Suseanu Ioana, s-a comportat cu musafirii de parcă erau negrii pe plantaţi, i-a umilit, a urlat la aceştia (cadre didactice) că sunt incompetenţi s.a.m.d.,inclusiv o grămadă de aberaţii care le scotea pe gură, de genul sentinţele judecătoreşti sunt puse în executare la instituţia pe care o conduce doar dacă vrea măria sa. Din păcate sistemul de educaţie din Argeş a ajuns să fie condus numai de cei care oferă mai mult (plocon, pile, ş.a.), caracterul sau cinstea nefăcând parte din criteriile de ocupare a unor astfel de funcţii. Dorim foarte mult prin intermediul dvs. să afllăm şi punctul de vedere al Generalului Tudosoiu, care prin oamenii care îi numeşte la şefia instituţiilor de învăţământ din Argeş, îşi bate joc nu numai de cadrele didactice din Argeş dar de întreg sistemul de educaţie. Domnule Tudosoiu niciodată nu veţi avea educaţie în Argeş, atâta timp cât călcaţi în picioare cadrele didactice.”

Asadar, domnule Tudosoiu, se cere interventia dumneavoastra, pe buna dreptate am putea spune !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Polițiștii din Rucăr au “spart” o petrecere la o pensiune – VEZI CINE A LUAT AMENDĂ

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr au depistat, la o pensiune de pe raza localității Dâmbovicioara, un eveniment privat la care participau 20 de persoane.
Organizatorul evenimentului, bărbat de 50 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind luate măsuri de intrare în legalitate, prin sistarea evenimentului. Totodată, persoanele participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

Poliţiştii, alături de ceilalți reprezentanți al instituțiilor cu care se acţionează în sistem integrat – jandarmii, pompierii, poliţiştii locali şi reprezentanţii celorlalte instituţii sunt, cu toţii, membri ai acestei comunităţi. Scopul acestora este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul Sars-CoV 2.

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ARGEȘ | Controale de amploare ale Poliției – 1000 argeșeni legitimați, 250 amendați pentru nepurtarea măștii

Avatar

Publicat

in

De

Peste 200 de efective de poliție și poliție locală au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 208 societăți comerciale și persoane fizice autorizate, aproape 300 autovehicule (din care 137 de mijloace de transport în comun) și au fost legitimate aproape 1000 de persoane.

Au fost organizate 34 de acțiuni punctuale (din care 28 de acțiuni independente ale polițiștilor, 2 acțiuni cu lucrători I.J.J. Argeș, 3 acțiuni cu reprezaentanți ai I.S.U. Argeș și Poliție Locală, și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat aproape 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 39.000 de lei. Dintre acestea, o sancțiune de 3.000 de lei a fost aplicată unei persoane care a organizat un eveniment cu caracter privat, o altă sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane care nu a repectat măsura izolării la domiciliu, iar 3 conducători auto și 8 pasageri ai unor mijloace de transport în comun au fost sancționați cu amenzi de 1.500 de lei ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend