Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Dincă, un profil atipic de criminal! Criminologul Tudorel Butoi dezvăluie ce îl deosebește de alți criminali în serie: ‘Va rămâne în literatura noastră’

Publicat

in

Profesorul universitar și specialistul criminolog Tudorel Butoi a explicat, luni, la Antena 3, ce îl deosebește pe Gheorghe Dincă de alți criminali în serie.

“Tipul acesta, Dincă, va rămâne în literatura noastă ca un psihopat sexual răpitor prădător care își aduce prada la vizuină. Deci avem ambele victime în habitatul lui teritorial să aibă controlul.

Publicitate

Vicepreședinte Pro România: Nu-i normal să-i facem lui Tăriceanu încă un partid

Nu cred că sunt doar două victime deoarece punem în discuție faptul că la vârsta de 66 de ani, când de regulă biogenetic forțele pulsionare se diminuează, ce-a făcut la 45, ce-a făcut la 50?”, a explicat Tudorel Butoi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Coadă de tiruri la ieşirea din ţară prin vama Giurgiu – Timpul de aşteptare este de 70 de minute

Publicat

in

De

Tirurile care ies din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coadă de aproximativ şapte kilometri şi pot fi văzute, joi după-amiază, pe prima bandă de mers a DN 5 Bucureşti-Giurgiu până în dreptul localităţii Frăteşti.

“În ultimele 24 de ore un număr mare de mijloace de transport s-au prezentat la PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, pentru ieşirea din ţară, respectiv 1.121 de camioane şi 806 autoturisme”, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, Iuliana Butoi.

Publicitate

Ea spune că şi numărul mijloacelor de transport care au intrat în România prin PTF Giurgiu-Ruse a fost mare. Astfel, în ultimele 24 de ore au intrat în ţară 985 de tiruri şi 764 de autoturisme.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România prin PTF Giurgiu pentru camioane este de 70 de minute, iar pentru autoturisme este de 20 de minute, iar la intrarea în ţară timpul de aşteptare este de 30 de minute pentru camioane, respectiv zece minute pentru autoturisme.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Actrița Kate Winslet, premiată cu premiul Oscar, a primit trofeul onorific la Toronto Film Festival 2020

Publicat

in

De

Actriţa engleză Kate Winslet, cunoscută pentru roluri din filme ca „The Reader”, pentru care a primit un premiu Oscar, „Eternal Sunshine of the Spotless Mind” şi „Titanic”, va fi recompensată cu un trofeu onorific la Toronto Film Festival 2020, relatează News.ro.

Citește și: Spotify va lansa serviciul ‘The Michelle Obama Podcast’, primul proiect al fostului cuplu prezidențial

Publicitate

Ea va primi Tribute Actor Award pe 15 septembrie, în carul unei gale online.

„Prezenţa strălucită şi irezistibilă a lui Kate pe ecran continuă să captiveze, distreze şi să inspire spectatorii şi actorii deopotrivă”, a transmis joi, într-un comunicat, Joana Vicente, director executiv şi co-preşedinte al TIFF.

Din cauza pandemiei provocate de SARS-CoV-2, cea de-a 45-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Toronto va fi o combinaţie de proiecţii în săli şi evenimente virtuale, ce vor avea loc între 10 şi 19 septembrie.

TIFF va lansa şi o platformă digitală care va găzdui proiecţii, discuţii şi evenimente speciale.

Din lineup-ul de anul acesta fac parte „Another Round”, de Thomas Vinterberg, „Concrete Cowboys”, adaptare a romanului „Ghetto Cowboy” realizată de regizorul Ricky Staub, „Bruised”, debutul în regie al actriţei Halle Berry, şi „True Mothers”, regizat de Naomi Kawase.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend