Conecteaza-te cu noi

Campulung

Din ciclul de la cititori primite! O nouă groapă de gunoi pe strada spre Valea Româneştilor

Publicat

in

Câmpulungenii cărora le pasă de oraşul în care trăiesc ne-au trimis mai multe fotografii în care sunt evidenţiate diverse aspecte din municipiu. În câteva imagini sunt surprinse diverse zone pline de gunoaie, de pe strada ce duce în cartierul câmpulungean Valea Româneştilor.
Potrivit reprezentanţilor primăriei Câmpulung porţiunile de teren, mai mult nişte maldăre de pământ, şi care sunt pline de gunoaie, sunt proprietăţi private. Însă acest lucru nu cred că deranjează pe nimeni din cadrul administraţiei publice locale pentru a atrage atenţia proprietarilor să-şi îngrădească terenurile pe care le deţin, astfel evitându-se a fi transformată zona în altă groapă de gunoi a Câmpulungului.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Mașina lovită de tren la Curtea de Argeș –

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, la Curtea de Argeș, un autoturism a acroșat de tren.
Din primele date, conducătoarea autoturismului, dar nici alte persoane, nu ar fi suferit leziuni.
Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru primele măsuri.
Revenim cu detalii.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | Argeșul invadat de turiști – AGLOMERAȚIE MAXIMĂ la Mănăstirea Curtea de Argeș și în TOT JUDEȚUL

Publicat

in

De

Argeșul a fost luat cu asalt de zeci de mii de turiști în aceste zile. Curtea de Argeș, Transfăgărășanul , Corbii de Piatră și Campulung Muscel sunt zonele fierbinți unde se inregistreaza trafic infernal și densitate mare de turiști. Polițiștii și jandarmii argeșeni se află și astăzi la datorie, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona lăcașelor de cult de pe raza județului Argeș.
Principalele puncte de pelerinaj în această zi de sărbătoare sunt Mănăstirea Curtea de Argeș și Mănăstirea Negru Vodă din Câmpulung.
Pentru prevenirea oricăror incidente, Jandarmeria Argeș recomandă credincioșilor să respecte indicațiile forțelor de ordine, să aibă grijă de bunurile personale și să acorde o atenție deosebită copiilor care îi însoțesc.
De asemenea, jandarmii și polițiștii transmit pe această cale un sincer „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfintei Maria.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend