Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

digitalX.agency lanseaza Business Start – pachetul all-in-one pentru afacerile mici sau la inceput de drum

Avatar

Publicat

in

Online-ul nu mai este o opţiune pentru afacerile mici, nici pentru cele aflate la început de drum, este un must-have. Digitalizarea a devenit imperativă în contextul pandemiei, când totul se desfăşoară online.

Site-ul de prezentare a afacerii, a serviciilor este necesar, dacă vrei să faci faţă competiţiei. digitalX.agency este partenerul de care ai nevoie dacă ai hotărât că îţi doreşti să exiști să încerci şi acest nou mod de promovare.

digitalX.agency lansează serviciul Business Start, un pachet all-in-one pentru afacerile mici sau pentru antreprenori aflați la început de drum

Pentru a-ţi veni în ajutor în etapa complexă de digitalizare, digitalX.agency a creat pachetul Business Start. Acest serviciu îţi oferă posibilitatea de a fi online, de a te prezenta, de a păstra o legătură strânsă cu clienţii şi potenţialii clienţi. Acum îţi poţi face cunoscute serviciile şi altfel.

Pachetul Business Start include servicii de consiliere, creare site web, găzduirea acestuia, administrare şi mentenanță a site-ului WordPress, domeniu gratuit pentru o perioada de 12 luni. Practic, pachetul Business Start furnizează suportul tehnic complet, celor ce sunt la început de drum, care doresc să crească, şi fie nu au competențele necesare, fie doresc să focalizeze atenția pe business, nu pe detalii tehnice. Practic cu acest pachet clienții au certitudinea că afacerea inițiată online funcționează, nu se blochează, nu cade, nu este afectată de atacuri cibernetice sau de persoane rău intenționate.

Beneficiile pachetului Business Start

Chiar dacă paginile de Facebook sunt populare în rândul multor antreprenori, pagina web este esențială! Aceasta este practic cartea de vizită a oricărei afaceri. Prezintă într-un mod personal echipa, serviciile, modul de realizare a afacerilor. Ajută la crearea unei relații personale cu potenţialii clienţi.

Beneficiile pachetului Business Start de la  digitalX.agency sunt numeroase. În primul rând veţi avea parte de un site, perfect funcțional, SEO friendly, cu informații utile pentru potențialii clienți, apreciat de motoarele de căutare. 

DigitalX.agency susţine afacerile la început de drum. Echipa oferă consiliere legată de aspect, design şi mod de utilizare a site-ului. Vei beneficia de consiliere legata de modul de utilizare a contului de administrator şi de operare a site-ului. Vei avea parte de certificat SSL gratuit, care asigură reputaţia şi confirmă siguranţa  afacerii. Un alt avantaj inclus în acest pachet este back-up-ul realizat zilnic, având garanţia că nici o informaţie nu se pierde! Chiar şi accidentele neplăcute nu constituie piedici în desfășurarea afacerii online. 

Pachetul Business Start de la digitalX.agency include servicii de găzduire specifică WordPress, optimizare WordPress dar şi stocare premium pe SSD. Funcționalitatea site-ului este asigurată de dispozitivele tehnologice performante utilizate dar şi de experiența vastă în managementul site-ului. Aceste opțiuni asigura funcționarea rapidă, perfect, eficientă a site-ului, adică ai garanția că afacerea ta exista online şi nu se pierde între erorile de funcționalitate sau alte detalii tehnice.

Business Start de la  digitalX.agency – oferta de preţ excepţională

Pachetul Business Start de la digitalX.agency de adresează celor aflați la început de drum dar şi antreprenorilor care dezvoltă afaceri mici sau de familie. Deci oferta de preţ propusă este mai mult decât prietenoasă, este gândită să ajute nu să copleşească,  să susțină nu să încarce sau să îngreuneze. 

Cu 2000 de lei (cu 166 lei /lună) beneficiezi de servicii complete consiliere, creare, mentenanţa şi găzduire a site-ului. Eşti online şi reuşeşti să te faci cunoscut, întregii lumi, sau doar celor cu care doreşti să lucrezi!

Mai multe detalii despre Pachetul Business Start şi despre serviciile digitalX.agency poți gasi aici: https://digitalx.agency/pachet-business-start-creare-site-gazduire-mentenanta/

digitalX.agency

contact@digitalx.agency

https://digitalx.agency/

Suntem specialisti in dezvoltarea platformelor de comert electronic si a site-urilor de prezentare.

Oferim solutii la cheie care vorbesc pe limba clientilor tai.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alina Gorghiu iese la rampă: ‘Nu trebuie să ne lamentăm că este schimbat un ministru și nici nu cred că e necesar să avem atâtea contre politice’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PNL Alina Gorghiu precizează că ”Partidul Național Liberal îl susține pe Florin Cîțu” și consideră că ”că USR-PLUS vor da dovadă de responsabilitate și vor merge pe formula menținerii actualei coaliții aflate la guvernare”.

„Cred că nu e o surpriză pentru nimeni că PNL susține în momentul acesta 100% decizia premierului. Încă înainte de a anunța această decizie au tot fost discuții cu liderii coaliției, inclusiv cu Dan Barna. Nu se poate spune că liderii USR-PLUS nu cunoșteau dezbaterile pe subiectele legate de sănătate, semnele de întrebare, chiar și hotărârea premierului de a nu mai tolera eventuale momente de genul celor care s-au tot întâmplat în ultima vreme”, a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: PNL îl susține pe premier. Nu vedem altă soluție politică decât actuala coaliție

Senatorul mai spune că, deși Partidul Național Liberal îl susține pe Florin Cîțu în decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu din funcția de ministru, formațiunea sa consideră că actuala coaliție de guvernare este singura soluție politică în acest moment.

„Pe scurt, noi îl susținem în demersul acesta pe premier și credem că e foarte important să transmitem un mesaj care ține de buna guvernare și nu de persoana unui ministrul. E limpede că e atributul constituțional al lui Florin Cîțu, pe care nu îl poate contesta nimeni. Însă, în același timp, vreau să fie limpede pentru toată lumea că PNL nu are, nu vrea să aibă și nu există pentru noi o altă soluție politică de guvernare decât actuala coaliție de guvernare”, mai spune Gorghiu.

Alina Gorghiu a adăugat că este nevoie de maturitate politică și de responsabilitate în actul de guvernare. „Nu trebuie să ne lamentăm că este schimbat un ministru și nici nu cred că e necesar să avem atâtea contre politice în spațiul public și contestări, pentru că tot împreună rămânem”, spune ea.

Gorghiu: Ordinul semnat de secretarul de stat este inacceptabil

Senatorul atrage atenția că luni au fost discuții în ședința de coaliție, în cadrul căreia Florin Cîțu a avertizat că nu mai acceptă decizii unilaterale. Gorghiu spune că ordinul semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, transmis la Monitorul Oficial „fără transparență, fără consultări prealabile, fără discuții cu cei implicați și afectați și fără avizul șefului Guvernului”, este inacceptabil.

Alina Gorghiu adaugă că ordinul secretarului de stat nu este singurul lucru „care a deranjat”, ci a fost picătura care a umplut paharul. Ea spune că indiferent de sensibilitățile din coaliție, este important ca partidele aflate la guvernare să vadă tabloul mare, să susțină în continuare efortul național de revenire la normalitate, mai ales că partidele aflate la putere și-au asumat o responsabilitate.

Senatorul mai spune că PNL așteaptă o propunere cât mai rapidă de ministru al Sănătății din partea USR-PLUS, așa cum s-a convenit la momentul în care a fost realizată coaliția.

Senatorul PNL nu crede că USR-PLUS vor ieși de la guvernare

Întrebată de Emma Zeicescu despre ce ar face PNL în cazul în care USR-PLUS s-ar retrage din coaliție, Gorghiu a declarat că nu crede că în politică se poate ajunge la momente de iresponsabilitate din pricina schimbării unui ministru.

„Mi-e greu să cred că cineva, odată ce face politică și a ajuns la guvernare, poate fi atât de iresponsabil încât să spună «eu mă leg cu Vlad Voiculescu de gât și mă duc în opoziție». Eu cred că USR-PLUS vor da dovadă de responsabilitate și vor merge pe formula menținerii actualei coaliții aflate la guvernare, și nu numai pe această formulă, vor veni cu o propunere într-un interval scurt, cu o propunere bună, sunt convinsă, pentru că au soluții articulate din interiorul partidului lor și vor merge mai departe, ducând alături de noi și de UDMR la bun sfârșit programul de guvernare”, a spus Gorghiu, conform celor de la Gândul.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Rareș Bogdan reacționează după cerința USR PLUS de demitere a premierului: ‘Vă asigur că președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu’

Avatar

Publicat

in

De

„Trebuie să primeze interesul național al României. Noi suntem într-o situație complicată din punct de vedere al pandemiei, al sistemului de sănătate și o situație complicată geo-politic și economic. Putem exploata momentul post-pandemie sau putem să îl ratăm.”, a declarat Rareș Bogdan.

„Florin Cîțu este premierul nostru, este, în 31 de ani, premierul care înțelege și știe și macro economie, și relații economice internaționale, și micro-economie. Și este exact acel premier de care România are nevoie pentru a relansa economic și pentru a juca rolul și pe fondul investițiilor venite dintre UE și geo-strategic, în această parte a lumii și Europei.

Nu se pune problema schimbării premierului. Nu a făcut altceva decât să își folosească drepturile constituționale pe care le are. Probabil unii au înțeles că într-o coaliție există trei premieri și nu unul. Cred că au greșit când au gândit acest lucru.

Premierul este unul singur și are atribute depline în a-și schimba echipa guvernamentală atunci când un om nu mai poate să facă parte din această echipă.”

Rareș Bogdan: Președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu

„Ultimele 72 de ore ne-au arătat două momente care au creat rumoare și tensiune. Este vorba de momentul în care premierul, cu unul dintre miniștri aflați în subordinea sa, au făcut conferință de presă în același timp. Și evenimentul nedorit de aseară, când un ordin foarte important legat de carantinarea localităților, a fost publicat fără știința premierului.

Nu se pune problema nici ca USR-PLUS să părăsească guvernarea. Am mare încredere în liderii USR și PLUS. Am mare încredere că vor reuși împreună să facă ceea ce trebuie și ceea ce așteaptă românii. Pe noi ne-au unit românii. Și dorința de a face în această țară o reforma reală, conform Antena3.ro.

Nu se pune problema ca PNL să îl schimbe pe Florin Cîțu.

Vă asigur că președintele României nu are în gând schimbarea lui Florin Cîțu. Este o susținere totală de care se bucură din partea președintelui României.”

Vezi și: Rareș Bogdan intervine, în direct, în scandalul demiterii lui Vlad Voiculescu: Eu cred că unii au uitat ce înseamnă un premier cu drepturi depline

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend