Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

DigiSport: Nemulțumire la Sevilla, după finala Europa League. “Am jucat pe un stadion de Mickey Mouse”

Publicat

in

Aproximativ 38.000 de spectatori au putut asista miercuri la finala Europa League, de pe arena „Ramos Sanchez Pizjuan” din Sevilla.

Stadionul „Ramos Sanchez Pizjuan” din SevillaFoto: DigiSport / Profimedia

Vezi cine și-a exprimat nemulțumirea pe DigiSport.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

U Craiova-Sepsi: Eugen Neagoe: ‘Atâta timp cât nu suntem în cupele europene, este un an ratat pentru Craiova’

Publicat

in

Eugen Neagoe, antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, consideră că sezonul acesta este unul ratat, atâta vreme cât echipa nu joacă în cupele europene, scrie news.ro.

De trei zile tot discut cu echipa, că e important să rămână concentraţi, să nu asculte ce se aude şi ce se vorbeşte în stânga sau dreapta, pentru că Sepsi va veni să joace. Din păcate pentru noi am jucat slab, o seară foarte tristă pentru noi. În această seară totul depindea de noi, doar de noi. Trebuia să rămânem concentraţi şi să câştigăm jocul. Atât! Eu am aflat abia la final de rezultatul de la Cluj.

Citeste mai mult

NATIONAL

Jens Stoltenberg și Ursula von der Leyen au transmis felicitări președintelui Erdoğan

Publicat

in

Secretarul general al NATO şi preşedinta Comisiei Europene l-au felicitat pe preşedintele turc pentru realegerea în funcţie, informează Rador.

„Aştept cu nerăbdare să continuăm să lucrăm împreună şi să pregătim summitul NATO din luna iulie”, a scris Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, din care Turcia face parte.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend