Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Digisport: L-a agasat pe Lionel Messi după finala Cupei Mondiale și acum a apărut ”nota de plată”

Publicat

in

Bucătarul Nusret Gokce (39 de ani), cunoscut în toată lumea drept ”Salt Bae”, a fost prezent pe gazon după finalul meciului Argentina – Franța, în urma căruia sud-americanii au devenit campioni mondiali.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bucătarul a făcut tot posibilul pentru a realiza o fotografie împreună cu Lionel Messi și, chiar dacă părea că inițial nu vrea să apară alături de ”Salt Bae” și l-a ignorat, argentinianul a cedat insistențelor turcului.

”Salt Bae” a fost criticat de toată lumea pentru insistența sa, dar și pentru că a fost pe gazon la petrecerea argentinienilor. Nici internauții nu l-au ”iertat”, astfel că bucătarul a devenit ”ținta” meme-urilor și a ironiilor.

Vezi mai mult pe Digisport.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Riscurile celebrității: Rihanna a chemat poliția după ce un bărbat a încercat să-i pătrundă în domiciliu să o ceară de soție

Publicat

in

Un bărbat a fost arestat după ce a călătorit peste 3.500 de kilometri pentru a încerca să o ceară în căsătorie pe Rihanna, în locuința ei din Beverly Hills, conform Mediafax.

Poliția a fost chemată joi la casa din Beverly Hills a Rihannei, după ce un bărbat a încercat să se strecoare în casă pentru a o cere în căsătorie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Conflictul e departe de a fi încheiat: Rusia acuză Azerbaidjanul de încălcarea acordului de încetare a focului cu Armenia din 2020

Publicat

in

Rusia, mediatoare în conflictul între Azerbaidjan şi Armenia, a acuzat sâmbătă Azerbaidjanul că a încălcat acordul de încetare a focului din 2020 lăsându-şi trupele să treacă linia de demarcaţie, transmite AFP, conform AGERPRES.

Sâmbătă, ’25 martie 2023, o unitate a forţelor armate azere a trecut linia de contact în districtul Şuşa, încălcând’ acordul încheiat în 2020, a indicat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend