Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Digisport: Bogdan Planic schimbă echipa și ajunge coechipier cu un tricolor! Cu cine a semnat fostul fundaș de la FCSB

Publicat

in

Bogdan Planic, fostul jucător al celor de la FCSB, a semnat cu AEK Atena, anunță presa din Grecia.

Fundașul sârb a venit liber de contract de la Maccabi Haifa, echipa la care jucase în ultimele două sezoane. Planic a fost adus la cererea noului antrenor al ”galben-negrilor”, Vladan Milojevic.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

NATIONAL

Oficial: Decizia luată de PNL într-o ședință de câteva minute: Nicolae Ciucă, propunerea de premier cu care liberalii merg la Cotroceni

Publicat

in

De

Nicolae Ciucă este propunerea cu care liberalii vor merge la consultările de la Cotroceni, decizia fiind luată joi într-o ședință de doar câteva minute a Biroului Permanent Național al PNL. De altfel, Nicolae Ciucă era cea mai vehiculată variantă în ultimele ore, fiind preferat de către președintele Klaus Iohannis.

De asemenea, propunerea liberalilor va fi un guvern minoritar PNL-UDMR.

Deciziile au fost oficializate joi dimineață într-o ședință a Biroului Național Permanent care a durat doar câteva minute.

Miercuri seară, liderii PNL s-au întâlnit la Vila Lac cu președintele Klaus Iohannis și au discutat mai multe variante pentru nominalizarea candidatului PNL pentru postul de premier: Florin Cîțu, Nicoale Ciucă și Lucian Bode. Nicolae Ciucă a fost însă preferat de șeful statului pentru funcția de prim-ministru, fiind unul dintre fidelii șefului statului.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

NATIONAL

Cum s-ar putea numi Facebook dacă își schimbă numele și variantele ironice propuse de unii useri

Publicat

in

De

​Știrea dată de The Verge cum că Facebook ar urmă să anunțe un rebranding a dat naștere multor ipoteze despre cum s-ar putea numi grupul sub care vor fi integrate toate brand-urile. Cele mai des întâlnite ipoteze indică nume precum Meta sau Horizon, dar în glumă userii au propus nume precum Fakebook, Zuckerverse sau ”Old People’s App”. Criticii spun că Facebook nu ar trebui să spere că schimbându-și numele îi vor fi iertate și uitate greșelile pentru care este atât de criticată.

Cea mai des vehiculată posibilă denumire este ”Meta.com”, referire la faptul că Facebook vrea să fie percepută în viitor nu ca o rețea socială, ci ca un promotor al unui univers virtual cunoscut sub numele de Metavers. O altă posibilă denumire posibilă ar fi Horizon, pentru că Facebook a folosit denumirea într-o serie de produse.

Alte denumiri sugerate ar fi ”FB”, ”The Facebook”, Bookface, Facegram, Facetagram, FreeFace, FreeTalk sau World Changer. O parte dintre aceste denumiri sună caraghios.

Evident că nu au lipsit cei care au venit cu denumiri în glumă, legate de problemele numeroase ale Facebook, fie că este vorba de răspândirea știrilor false sau de cantitatea uriașă de date pe care aplicația o colectează. Așa au luat naștere propuneri precum Fakebook sau Tracebook.

Alte ironii s-au legat de faptul că tinerilor nu prea le mai place Facebook, iar aplicația vrea cu orice preț să-i atragă și nu prea reușește, fiindcă TikTok sau Snapchat sunt mult mai interesante pentru ei.

Au fost propuse, evident tot în glumă, denumiri precum “Teenage Wasteland” sau “The Old People’s App because that’s what us younger people call it,”

Dacă rebrandingul se va concretiza este foarte posibil să se întâmple ceva în stilul Google – Alphabet: nu va fi schimbat numele rețelei Facebook, dar va fi creat un grup cu un nume nou care va include cele patru mega-aplicații Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger.

Surse: Bloomberg, Reuters

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend