Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

DigiSport. 15.000 de abdomene și 4.000 de flotări! Un fost internațional român s-a transformat într-o „bestie”

Publicat

in

Sabrin Sburlea (33 de ani), produs al Școlii de Fotbal ”Gică Popescu”, se anunța unul dintre cei mai promițători atacanți români în urmă cu 15 ani, însă cariera sa nu a urmat cursul scontat.

Sabrin Sburlea Foto: Captura Instagram / sbu_sabrin

A ”rupt plasele” porților adverse pentru FC Brașov, Rapid sau FC Vaslui, însă în 2014 a început sfârșitul fotbalistului Sabrin Sburlea. După un an în care nu a avut echipă, în partea a doua a sezonului 2015/2016 a jucat la Hansa Rostock, în 3.Liga. Nu a convins, dar a rămas în Germania, a mai trecut pe la două formații de amatori, iar acum, cu un fizic de invidiat, este antrenor personal și maseur certificat.

Citește continuarea pe DigiSport.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Nebunia din Herson se extinde: S-a emis alertă de raid aerian în toată Ucraina

Publicat

in

Alarmele de raid aerian au sunat, marţi dimineaţă, pe întreag teritoriul Ucrainei. Potrivit datelor disponibile pe site-ul www.alerts.in.ua, la ora 11:28, toate regiunile ucrainene au fost vizate de alerte de raid aerian. Deocamdată, nu există informaţii suplimentare şi nici comentarii din partea autorităţilor.

Citeste mai mult

NATIONAL

Burduja: Gov’t to pass data management and storage framework in government cloud platform

Publicat

in

The Government will regulate, through a decision, the data management and storage framework in the government cloud platform, so that by 2026 at least 30 institutions „migrate” to this cloud, Minister of Research, Innovation and Digital Transformation Sebastian Burduja stated, told Agerpres.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend