Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

NU MERGI LA STEAUA – DINAMO ? VEZI cine transmite în exclusivitate derby-ul

Publicat

in

Digi Sport va transmite în direct şi în exclusivitate sâmbătă, 1 martie, începând cu ora 21:00, primul şi cel mai aşteptat duel al primăverii, disputat între Steaua şi Dinamo pe stadionul Ghencea, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii 1.  

steaua - dinamoCalitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren. Suporterii se vor bucura, de asemenea, de comentariile asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele de profesionişti Digi Sport vor face toate demersurile jurnalistice pentru a-i ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12:00, cât şi prin jurnalele speciale “Ştirile Digi Sport” prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 şi 16:00.

De asemenea, emisiunea “Fotbal Club” va avea ediţii speciale la orele 17:00, 18:45 şi 19:45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi: Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc. Mai mult, Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şi zona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite tot în emisiunea “Fotbal Club”.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Liberala minune: Lavinia Năstase A LINS UNDE A SCUIPAT și… a SCĂPAT de o condamnare în procesul cu Carmen Salub

Publicat

in

De

Românica de la Arges ! După un gest incalificabil şi, în acelaşi timp, condamnabil al liberalei Laviniei Năstase, finalizat cu un dosar penal pe rolul Judecătoriei Pitești, „eroina” Ștefăneștiului a apelat la un tertip liberal contemporan pentru a iesi de sub umbra unei previzibile condamnari penale: A LINS UNDE A SCUIPAT ! Astfel, după ce, in primăvara anului 2017 s-a ales cu o plângere penală, după ce a lovit-o cu piciorul şi a scuipat-o pe Carmen Salub, directoarea Centrului Cultural Piteşti, în timp ce aceasta ieşea de la un eveniment cultural, Lavinia a iesit nu, nu galbenă ca lâmîia, ci albă ca iaurtul cu E-uri. Ieri, magistratii Judecătoriei Pitești au inchis dosarul in care ar fi trebuit să dea o sentință. Motivul? Lavinia Năstase A LINS UNDE A SCUIPAT, mai exact și-a cerut scuze si a gâdilat-o in orgoliu pe Carmen Salub, atât de mult incât aceasta si-a retras, pe ultima suta de metri, plangerea. Sentinta vina la doar o saptamana dupa ce Lavinia Năstase iesea publica urmatorul mesaj de înduioșare:

”Doamnă (Carmen Salub n.r.),
Doresc prin acest mesaj public să-mi cer scuze pentru ieșirea mea reprobabilă din 3 mai 2017. Regret cu sinceritate lipsa mea de profesionalism în acel contex, precum și ieșirea necontrolată. Un astfel de derapaj comportamental nu se va mai întâmpla, nefiindu-mi familiar. Vreau să clarific faptul că nu este obiceiul meu să mă comport așa și că am fost copleșită de presiunea mai multor întâmplări din acea perioadă. Regret sincer cele întâmplate și promit că pe viitor nu am să mai am reacții violente ”
s-a milogit Lavinia Nastasel. Tânguirile acesteia au înduiașat-o atât de mult pe Carmen Salub, scuipata din dosar, încât aceasta și-a retras plangerea. Ba mai mult, va a plati si cateva milioane drept cheltuieli de judecată.

Iată, așadar, cum s-a terminat telenovela SCUIPI, LINGI ȘI CÂȘTIGI!

Hotarâre – nr. 746/2020
 În baza art. 396 al. 6 C.p.p. rap. la art. 16 al.1 lit. g C.p.p. încetează procesul penal privind pe inculpata N.L.F pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 180 al.1 C.p. împotriva persoanei vătămate S.C.E ca urmare a retragerii plângerii prealabile. Ia act că persoana vătămată nu are pretenţii civile. În baza art. 275 pct. 2 lit. b C.p.p. obligă pe persoana vătămată să plătească 500 lei cheltuieli judiciare avansate de stat în cauză din care 14 lei cheltuielile judiciare din cursul urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de la 30 Iunie 2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Încă o vedetă de la Antena 1, infectată cu coronavirus – Adriana Trandafir, confirmată pozitiv

Publicat

in

De

După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, acum s-a îmbolnăvit şi actriţa Adriana Trandafir, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Actriţa a fost la filmările de la emisiunea „Te cunosc de undeva” şi, ulterior, au apărut suspiciuni că ar putea fi infectată cu coronavirus. Acestea au fost confirmate însă de medici.

La cei 64 de ani, Adriana Trandafir a interpretat la show-ul de la Antena 1 personaje precum Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

Antena 1: Au fost testate și izolate persoanele care au avut un contact direct

După cazurile vedetelor care cu contractat virusul, conducerea Antena 1 a venit cu precizări despre ancheta epidemiologică în curs.

„Filmările pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend