Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Didier Deschamps, dezamăgit după meciul cu Ungaria: ‘Un punct nu este ceea ce speram’

Publicat

in

“Un punct nu este ceea ce speram”, a declarat Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, campioana mondială, ţinută în şah de Ungaria, 1-1, sâmbătă, la Budapesta, într-un meci din Grupa F a turneului final EURO 2020, transmite AFP.

“După o primă repriză în care trebuia să conducem, ne-am trezit conduşi la singura lor ocazie. Evident, la ei acasă, cu acest public, asta le-a dat putere. Se apără foarte bine, au reuşit asta şi împotriva portughezilor până în minutul 83. Este un punct, nu este ceea ce speram de la acest meci, ţinând cont de context îl vom accepta totuşi (…) Şuturile care nu sunt pe spaţiul porţii nu se pot termina cu gol”, a spus Deschamps, potrivit agerpres.ro.

Franţa nu a reuşit să confirme evoluţia bună din meciul cu Germania (1-0), în care deşi a fost dominată a etalat un fotbal de nivel înalt. Ungaria a obţinut primul său punct în turneu şi rămâne în cărţi pentru faza următoare, după eşecul la scor de forfait suferit în faţa Portugaliei (0-3), în ciuda unui joc bun.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

67 COVID-19 patients in intensive care out of 456 hospitalisations

Publicat

in

De

As many as 456 people with COVID-19 are hospitalised in Romania at specialist care facilities, out of whom 67 in intensive care, the Strategic Communication Group (GCS), the official novel coronavirus communication task force, reported on Wednesday.

In Romania, 1,289 people confirmed with the novel coronavirus are in isolation at home and 610 are in institutional isolation.

Also, 53,738 people are in quarantine at home and 76 in institutional quarantine, Agerpres informs.

In the last 24 hours, 331 COVID-19 related calls were reported to the 112 emergency line and 918 to the 0800 800 358 toll-free COVID-19 info line.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

O femeie de 25 de ani a născut a şasea oară prin cezariană, în interval de 10 ani

Publicat

in

De

O echipă de medici de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie “Elena Doamna” din Iaşi a efectuat o operaţie de cezariană unei paciente în vârstă de 25 de ani, aceasta fiind cea de-a şasea intervenţie de acest gen suferită de femeie pe parcursul a 10 ani, potrivit Agerpres.

Managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie “Elena Doamna” din Iaşi, Gabriel Marinescu, a declarat că femeia a născut primul său copil la vârsta de 15 ani, toate naşterile de până acum fiind efectuate prin operaţie cezariană.

“În Maternitatea noastră, echipa operatorie formată din specialişti a efectuat cea de-a şasea operaţie de cezariană prin care a născut un băieţel sănătos de 3,94 kg.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel…

Atât mama cât şi copilul au o evoluţie bună. Pentru echipa operatorie cazul a fost o provocare deoarece este prima pacientă care a suferit şase operaţii de cezariană, toate fiind efectuate în Maternitatea noastră.

Numărul maxim de astfel de intervenţii chirurgicale recomandat de literatura de specialitate este de trei.

Dacă sunt mai multe, riscurile operatorii şi post operatorii cresc”, a declarat managerul Maternităţii ”Elena Doamna”, Gabriel Marinescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend